|
|
|
Autor |
Mesaj |
dantt Pasionat
Data înscrierii: 21/Apr/2017 Mesaje: 52 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Mai 03, 2017 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mda,sincer am stat in cumpana destul de mult si am ales sa nu-l montez deocamdata,dar sa izolez cu STP toate usile si sa montez difuzoarele alea numai pe fata pana vin si celelalte.Cand vor veni si cele AP8 (nu sunt pe stoc)o sa le montez pe fata,iar cele de acum,Apk 165 le trec pe spate.Vedem ce iese,s-ar putea ca rezultatul sa ma multumeasca pe deplin.Va tin la curet,ca inca se munceste la masina. |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Mie Mai 03, 2017 3:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
uite la mine in masina, prima parte e cu acel amp ..apoi fara, aceleasi setari, acelasi volum. In video am scris ca nu e diferenta, dar totusi se observa o mica diferenta cu acel amp..frecvente sunt ceva mai pronuntate si detaliate, darrrr...nivelul de la care intra distorsiunile e acelasi ca si pe player. Concluzie, nu a meritat 500 si ceva de lei doar pt atat! eu voiam sa urc in volum mai mult dar nu am obtinut asta ci doar un sunet o idee mai detaliat. Atat!
https://www.youtube.com/watch?v=NJmU02RFTsI&lc=z13othrbsouyfbgny23ks3gq5xymxtire04 _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
dantt Pasionat
|
Trimis: Mie Mai 03, 2017 10:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu VanIIa,voi lua si un tweeter tot din aceeasi serie de la Audison.In alta ordine de idei,nu a fost suficient timp astazu sa izoleze toate usile,s-au izolat doar 3,cele din fata si una pe spate,cea din spatele soferului.S-a lucrat exemplar,recomand cu cea mai mare caldura omul,este foarte atent si cu adevarat pasionat.Boxele pe spate au ramas cele stock,nu am pus nici un amplificator.Deocamdata.Cum ziceai si tu alecspc,o sa renunt la acela mic si vad eu ce iau.Rezultatul este unul super, am bass in exces de la boxele stock,nu mai am nevoie de sw pentru gusturile mele.Totusi,pentru un echilibru tonal,am sa le schimb cu ce am zis mai sus.HU isi arata cu adevarat potentialul pe muzica trasa bine.Dupa mine,in toata ecuatia asta,cel mai mare castig l-am obtinut cu izolatul usilor.Multumesc tuturor pentru suport si va tin la curent cu evolutia lucrurilor,cand o sa am timp de finalizat lucrarea.Toate cele bune. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
Sus |
|
 |
dantt Pasionat
|
Trimis: Mie Mai 03, 2017 11:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Upsss,n-am vazut anuntul tau si am dat deja comanda de tot ce trebuie.Te contactez daca se schimba ceva.Merci! |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
Sus |
|
 |
dantt Pasionat
|
Trimis: Joi Mai 04, 2017 10:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai a zis omul ca le comanda la importator.Montajul l-am facut pana la urma la Brasov.Inca nu stiu pretul exact,o sa mi-l comunice zilele astea.Oricum daca e mult mai mare,renunt si pun tot din astea Apk 165 fata/spate. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
Sus |
|
 |
dantt Pasionat
|
Trimis: Joi Mai 04, 2017 7:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Exact!Un super profesionist si om,jos palaria ca mai sunt si oameni care stiu meserie si o fac cu pasiune.Tot la el o sa fac ce tine de partea audio si la cealalta masina,in viitor,deocamdata sa vad cand mai ajung la el cu asta,ca tare duc lipsa de timp. |
|
Sus |
|
 |
dantt Pasionat
|
Trimis: Joi Mai 25, 2017 7:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ieri am montat si amplificatorul Hertz HCP4D.Montajul a fost facut tot la Brasov,in aceeasi locatie,ireprosabil.Am mai pus si un dongle pentru streaming audio de la DD.De asta nu sunt foarte multumit in sensul ca nu are rafinamentul iesirilor usb sau cd.Modelul meu de masina nu permite asezarea amplificatorului in alta locatie decat prins pe bancheta spate.De asta am si optat pentru amplif-ul digital,fiind mai mic fizic.Deocamdata amplifica doar Audisonurile din portierele fata si nu mi-e de ajuns.Herz Esk 165.5,le voi putea monta abia peste o luna si ceva.Voi vedea daca cu ele montate situatia se imbunatateste,acum ducand o oarecare lipsa de bass. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
Trimis: Joi Mai 25, 2017 10:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu o sa rezolvi nimic pĂąnĂŁ nu adaugi un subwoofer. Ia ceva mic sĂŁ-ți acopere partea de sub 70hz. Cred ca am fix ce-ți trebuie, sĂŁ verifici pm-ul.
DupĂŁ ce pui sw, vei putea ridica puțin mai mult hpf-ul pt. boxe și o sĂŁ cĂąștigi volum Ăźn caz cĂŁ-ți lipsește acum. _________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
Sus |
|
 |
dantt Pasionat
|
Trimis: Vin Iun 30, 2017 4:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ieri am facut upgrade la navigatie,am ales Kenwood DNX516DABS.Am facut lucrul asta din mai multe motive-face streaming audio via Bluetooth,citeste FLAC-uri,are DSP incorporat si apple car play.Apple car play nu am reusit sa-l fac sa functioneze.Stie cineva cum se face lucrul asta?Din pacate cablul de la navigatie nu e cel original,original e doar cel care pleaca din telefon in portul USB al navigatiei.Diferenta de sunet in bine e mare,foarte probabil acest nou model sa aibe alte DAC-uri,exceptionale dupa parerea mea.Inca boxele pe spate Hertz nu le-am montat,imi fac timp cam in 2 saptamani sa merg sa fac montajul.Daca tot nu sunt multumit pe partea de bass,desi acum nu imi lipseste cum imi lipsea cu vechea navigatie,o sa Montez Audison Voce in portierele fata,iar cele din fata,le mut pe spate urmand ca Hertz-urile sa ajunga pe bursa.In final,m-am ales cu 4 boxe Herz si 3 tweetere,impreuna cu filtrele aferente.Una peste alta,aveti vreun raspuns la problema mea?Cea cu apple car play?Trebuie instalata vreo aplicatie pe telefon sa functioneze?Am un I-phone 5s si am incercat si cu I-phone 6 si nu functioneaza...Multumesc anticipat. |
|
Sus |
|
 |
Motanelul
Data înscrierii: 27/Ian/2015 Mesaje: 20 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iul 09, 2017 1:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Eu am incercat un car play cu iphone 6 cu dnx516 si a mers perfect...cablu de iphone fiind original(cel din tel in usb navi) .
pe tel aveai car play activat?
ce hertzuri vrei sa vinzi ?  |
|
Sus |
|
 |
dantt Pasionat
|
Trimis: Dum Iul 09, 2017 6:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hertz 165.5'insa sunt 2 mid bass si numai un tweeter alaturi de crossoverele aferente si au fost montate cam o luna pe masina prietenului meu.Masina lui e asta,sa nu avem dubii,nu de altahttps://www.facebook.com/pg/dbig.sounds/photos/?tab=album&album_id=1590731470997678 Daca tot nu voi fi multumit de sunet,o sa imi pun Audison AvK6 pe fata si voi scoate toate Hertz-urile la vanzare,adica 4 mid bass si 3 tweetere,toate din aceeasi serie de mai sus,impreuna cu crossoverele lor..Carplay din iphone nu stiu daca l-am activat,nu trebuia sa fie plug&play?Merci. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|