|
|
|
Autor |
Mesaj |
dantt Pasionat
Data înscrierii: 21/Apr/2017 Mesaje: 52 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Aug 01, 2017 11:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sigur,cu placere.  |
|
Sus |
|
 |
dulearadu Pasionat
Data înscrierii: 14/Ian/2015 Mesaje: 133
|
Trimis: Mar Aug 08, 2017 7:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma bag si eu .daca va vedeti in buc.as vrea sa ascult si eu hertz urile |
|
Sus |
|
 |
dantt Pasionat
|
Trimis: Mar Aug 28, 2018 7:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Salutare tuturor!Am nevoie (din nou)de ajutorul vostru in ce privește sonorizarea in masinuta fiindcĂŁ s-au schimbat datele problemei și regimul de mers.Era inițial o mașinĂŁ secundara,ĂźnsĂŁ de vreo luna a devenit,cel puțin deocamdatĂŁ,principala mașinĂŁ de naveta.Daca acum un an,cĂąnd am operat modificĂŁrile,am considerat sunetul mulțumitor,nefiind plecat prea des la drum lung cu ea,acum,dupĂŁ o lunĂŁ de drumuri,consider cĂŁ se aude prost și obositor,cu un sunet strident pe inalte,indiferent cum fac reglajele .Asadar,cel mai probabil e din vina boxelor,nu neapĂŁrat din vina amplifului care e clasa D,in consecințĂŁ vreau sa le schimb și pe astea sa le vand.In prima faza am sa operez modificarile doar pentru usile fata.Din pĂŁcate nu am cum sa fac o auditie Ăźnainte de achiziție,ĂźnsĂŁ m-am orientat spre urmatoarele -Helix P62,Ground Zero Uranium 650 SQII sau Focal K2 Power 165 KR.Ma intereseaza un sunet cald,detaliat.Din cele 3 variante,pe care mi le-ați recomanda?Mulțumesc anticipat. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
dantt Pasionat
|
Trimis: Mar Aug 28, 2018 11:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Ok,merci de rĂŁspuns și invitatie.Sa vĂŁd cum facem Ăźn funcție de timpul tĂŁu și al meu sa ne vedem.Vorbim |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
dantt Pasionat
|
Trimis: Mar Aug 28, 2018 10:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sigur,sa vedem in care.Tinem legatura,mulțumesc . |
|
Sus |
|
 |
dantt Pasionat
|
Trimis: Mie Aug 29, 2018 9:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
A auzit cineva de compania Steg?Am Ăźnțeles cĂŁ boxele lor ar avea un sunet excelent și ar fi fabricate integral in Italia.Si la preț nu stau rĂŁu deloc. |
|
Sus |
|
 |
dan-cristian
Data înscrierii: 27/Ian/2019 Mesaje: 1 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Dum Ian 27, 2019 10:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi puteti recomanda niste boxe fata pentru Octavia 2 din 2005 la care i-am montat un sistem handsfree cu amplificator Class D 20 W (Parrot mk9100)?
Intentionez sa ii fac si insonorizare, cel putin la usi si podea.
Multumesc |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|