Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Upgrade boxe Octavia 2
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
dantt
Pasionat

Data înscrierii: 21/Apr/2017
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Aug 01, 2017 11:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sigur,cu placere. Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dulearadu
Pasionat

Data înscrierii: 14/Ian/2015

MesajTrimis: Mar Aug 08, 2017 7:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma bag si eu .daca va vedeti in buc.as vrea sa ascult si eu hertz urile
Sus
dantt
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 28, 2018 7:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor!Am nevoie (din nou)de ajutorul vostru in ce privește sonorizarea in masinuta fiindcĂŁ s-au schimbat datele problemei și regimul de mers.Era inițial o mașinĂŁ secundara,ĂźnsĂŁ de vreo luna a devenit,cel puțin deocamdatĂŁ,principala mașinĂŁ de naveta.Daca acum un an,cĂąnd am operat modificĂŁrile,am considerat sunetul mulțumitor,nefiind plecat prea des la drum lung cu ea,acum,dupĂŁ o lunĂŁ de drumuri,consider cĂŁ se aude prost și obositor,cu un sunet strident pe inalte,indiferent cum fac reglajele .Asadar,cel mai probabil e din vina boxelor,nu neapĂŁrat din vina amplifului care e clasa D,in consecințĂŁ vreau sa le schimb și pe astea sa le vand.In prima faza am sa operez modificarile doar pentru usile fata.Din pĂŁcate nu am cum sa fac o auditie Ăźnainte de achiziție,ĂźnsĂŁ m-am orientat spre urmatoarele -Helix P62,Ground Zero Uranium 650 SQII sau Focal K2 Power 165 KR.Ma intereseaza un sunet cald,detaliat.Din cele 3 variante,pe care mi le-ați recomanda?Mulțumesc anticipat.
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014

MesajTrimis: Mar Aug 28, 2018 10:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

k2 power in nici un caz. Sunt cele mai stridente. Vino sa asculți hsk 165xl la mine sa vedem cum ți se par.
dantt
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 28, 2018 11:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok,merci de rĂŁspuns și invitatie.Sa vĂŁd cum facem Ăźn funcție de timpul tĂŁu și al meu sa ne vedem.Vorbim
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014

MesajTrimis: Mar Aug 28, 2018 6:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cel mai ok ar fi Ăźn weekend.
dantt
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 28, 2018 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sigur,sa vedem in care.Tinem legatura,mulțumesc .
Sus
dantt
Pasionat

MesajTrimis: Mie Aug 29, 2018 9:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

A auzit cineva de compania Steg?Am Ăźnțeles cĂŁ boxele lor ar avea un sunet excelent și ar fi fabricate integral in Italia.Si la preț nu stau rĂŁu deloc.
Sus
dan-cristian

Data înscrierii: 27/Ian/2019
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Dum Ian 27, 2019 10:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi puteti recomanda niste boxe fata pentru Octavia 2 din 2005 la care i-am montat un sistem handsfree cu amplificator Class D 20 W (Parrot mk9100)?
Intentionez sa ii fac si insonorizare, cel putin la usi si podea.

Multumesc
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum