Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Vand GZRK 160XP 16,5cm
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
vanyovszki roby
Priceput

Data înscrierii: 05/Mar/2009
Locație: Oradea

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 9:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cateva mici detalii...,asa a iesit din fabrica ....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 10:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ar trebui ca vanzator sa nu iei lucurile astea in ras " Laughing ".Roby s-a dovedit a fi un vanzator ok la tot ceea ce a vandut pana acum are experienta in a analiza niste difuzoare.
In plus fata de asta, eu am exact acest model,2 seturi, si ceea ce vad in poze este TOTAL diferit de cum arata la mine.
Imi pare rau ca tratezi asa un cumparator serios cum e roby.Probabil te bazai ca difurile vor ajunge la un surd,orb......si mut.
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 10:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

.....
inca lucram !

Ultima modificare efectuată de către ELNA la Joi Oct 08, 2009 5:28 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
vanyovszki roby
Priceput

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 10:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi place ca te tii de prostia ta si cu dintii ,dar se vede clar cine minte ...,eu am incheiat discutia aici..tiam mai zis sai cheltui pe medicamente...
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 10:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

.....
inca lucram !

Ultima modificare efectuată de către ELNA la Joi Oct 08, 2009 5:29 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 10:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Prietene,nu pot sa iti arat acum pt ca difuzoarele sunt pe masina.Nu eu trebuie sa dovedesc nimic,insa daca esti obraznic o sa demontez maine difuzorul ,unul din cele 4, si o sa iti arat.Nu incerca sa sari coarda se vede din pozele trimise de roby ca difuzoarele sunt lucrate.Daca tu iei o tzeapa ,ca le-ai cumparat si ai vazut ce e acolo si nu TU ai facut ceea ce se vede in poze nu inseamna ca trebuie sa faci pe prostu si sa tepuiesti mai departe pe altcineva,care le cumpara si fara sa le vada.!!!!
Macar de le dadeai la cineva care ti le cumpara din mana
Iar daca tu esti autorul "lucrarii" ma abtin de comentarii insa ...sunt pe un forum public.
Omu iti spune clar ca difurile dupa ce ca sunt lucrate au probleme...descentrate!
Multa sanatate iti doresc SI MULTI CUMPARATORI NAIVI la tot ceea ce vinzi tu.
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

...
inca lucram !

Ultima modificare efectuată de către ELNA la Joi Oct 08, 2009 5:29 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
vanyovszki roby
Priceput

MesajTrimis: Joi Oct 08, 2009 10:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dami adresa ta si ti le trimit...nu am zis ca nu ti le trimit...daca imi dai cuvantul tau ca le iei inapoi ti le trimit, cum le am primit....ca multumit nu is deloc...
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Oct 08, 2009 12:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu tin cu nimeni, dar nu-mi vine deloc sa cred ca puteau iesi asa din fabrica ...
Pana si un difuzor reconuit arata de o gramada de ori mai bine ca astea ...
Daca intr-adevar asa erau din fabrica, de ce nu s-au facut poze la ele din mai multe unghiuri?
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Joi Oct 08, 2009 2:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

...
inca lucram !

Sus
vanyovszki roby
Priceput

MesajTrimis: Joi Oct 08, 2009 3:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci adresa tot nu mi lai dat inseamna ca stii ca sunt varza si nu le vrei inapoi......nu am nr tau altfel te sunam stai linistit....ca imi era mai usor dar nici pe awb nu lai trecut de la curier...oare de ce...
Sus
vanyovszki roby
Priceput

MesajTrimis: Joi Oct 08, 2009 3:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu au fost desfacute.....
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Joi Oct 08, 2009 3:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DA!

CLAR nu au fost desfacute! Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Joi Oct 08, 2009 3:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

....
inca lucram !

Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Joi Oct 08, 2009 3:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai si tu de unde le-ai achizitionat?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare
Pagina 2 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum