| |
| Autor |
Mesaj |
vanyovszki roby Priceput

Data înscrierii: 05/Mar/2009 Mesaje: 251 Locație: Oradea
|
Trimis: Joi Oct 22, 2009 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci coletul nu a fost ridicat de domnul tepar...Cioringa Stefan de pe strada Petre Sergescu.nr 2 avand nr de tel 0769672607 ,din loc Turnu Severin
msi inca o data ca am pierdut multi bani pe tranzactia asta,dar nu te uit stai linistit |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Oct 22, 2009 4:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
"Belea" ...
Imi pare rau Robert pentru intamplarea ta ... |
|
| Sus |
|
 |
BASIC Priceput
Data înscrierii: 29/Sep/2009 Mesaje: 215 Locație: Brasov
|
Trimis: Joi Oct 22, 2009 4:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| vanyovszki roby a scris: | deci coletul nu a fost ridicat de domnul tepar...Cioringa Stefan de pe strada Petre Sergescu.nr 2 avand nr de tel 0769672607 ,din loc Turnu Severin
msi inca o data ca am pierdut multi bani pe tranzactia asta,dar nu te uit stai linistit |
M-am abtinut sa mai scriu la inceput pt ca am vazut ca omu si-a dat seama de greseala si vrea sa isi ia inapoi produsul,pardon gunoiul.
Dar se pare ca este asa cum am zis,UN MARE TEPAR.
Deci:
constantin.cioringa@s-man.net / cioringa_constantin@yahoo.com "cioringa_constantin@yahoo.com "
0769672607
CIORINGA STEFAN sau CIORINGA CONSTANTIN de pe Str.Petre Sergescu nr.2 DROBETA TURNU SEVERIN
0769.672.607 0769.67.26.07 pe langa ca este tepar este si mincinos pe fata,a spus ca isi ia produsele inapoi,iar pe langa paguba initiala Roby va trebui sa plateasca acum si transportul dus intors de la DROBETA.
Daca citesti domnule ELNA,subsonic sau ce id oi mai folosi daca reusesti sa citesti aici iti urez multa sanatate ...foarte multa....si sa ai cel putin acelasi tratament care l-ai oferit si tu.
Esti un model pt toti.
Ultima modificare efectuată BASIC la Joi Oct 22, 2009 7:56 pm, modificat de 2 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
SKR* Pasionat

Data înscrierii: 04/Sep/2009 Mesaje: 132 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Oct 22, 2009 7:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Unde mai punem si faptul ca l-a acuzat pe Ionut Mocioiu ca ar da tepe. _________________
Conectica, inele mdf, acumulatori auto - 0769 919 936 |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Oct 22, 2009 7:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da ...
Un user "foarte serios" ... |
|
| Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Joi Oct 22, 2009 8:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ce om de rahat...scuzati-mi expresia dar mai frumos nu il pot alinta...Nu stiu cum se pot injosii altii atata pentru 200 de ron... |
|
| Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Joi Oct 22, 2009 8:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Tibitzu a scris: | | Ce om de rahat...scuzati-mi expresia dar mai frumos nu il pot alinta...Nu stiu cum se pot injosii altii atata pentru 200 de ron... |
se injosesc si pt mai putin
eu sunt moderator la sectiunea bazar pe un forum de electronica si am vazut cazuri si mai hilare (nu stiu daca e un cuvant potrivit) |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Joi Oct 22, 2009 11:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu de alta dar mi se pare ca a platit cam putin pentru ele initial ....
acuma macar poate sa spuna pe bune dreptate ca nu a fost frumos ce am facut
| Citat: | | Unde mai punem si faptul ca l-a acuzat pe Ionut Mocioiu ca ar da tepe. | n-am spus asta ... nu ai inteles ideea eu am cumaparat de la el si nu ne-am uitat la ele nici eu nici el si ele erau sigilate in cutie
daca imi spunea frumos de la inceput nemultumirea ii dadeam banii inapoi , dar nu face scandal pe forum ca l-am tapit .. putea foarte bine sa imi trimita un mesaj privat ...
alta data sa fie mai temperat ... _________________ BMW E90
Genesis Profile 2 Ultra x2
logic 7 200mm woofers
inca lucram ! |
|
| Sus |
|
 |
Legal Pasionat

Data înscrierii: 12/Iul/2008 Mesaje: 139 Locație: Metropola Iasi
|
Trimis: Joi Oct 22, 2009 11:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ELNA a scris: | nu de alta dar mi se pare ca a platit cam putin pentru ele initial ....
| Citat: | | Unde mai punem si faptul ca l-a acuzat pe Ionut Mocioiu ca ar da tepe. | n-am spus asta ... nu ai inteles ideea eu am cumaparat de la el si nu ne-am uitat la ele nici eu nici el si ele erau sigilate in cutie
daca imi spunea frumos de la inceput nemultumirea ii dadeam banii inapoi , dar nu face scandal pe forum ca l-am tapit .. putea foarte bine sa imi trimita un mesaj privat ...
alta data sa fie mai temperat ... |
eu nici nu mai stiu cum indraznesti sa continui cu aceste declaratii aberante..daca te stii cu musca pe caciula pentru ce mai postezi pe aici?oamenii ca tine ne respira aerul degeaba  |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
|
Trimis: Vin Oct 23, 2009 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
| BASIC a scris: | | vanyovszki roby a scris: | deci coletul nu a fost ridicat de domnul tepar...Cioringa Stefan de pe strada Petre Sergescu.nr 2 avand nr de tel 0769672607 ,din loc Turnu Severin
M-am abtinut sa mai scriu la inceput pt ca am vazut ca omu si-a dat seama de greseala si vrea sa isi ia inapoi produsul,pardon gunoiul.
Dar se pare ca este asa cum am zis,UN MARE TEPAR.
Deci:
constantin.cioringa@s-man.net / cioringa_constantin@yahoo.com "cioringa_constantin@yahoo.com "
0769672607
CIORINGA STEFAN sau CIORINGA CONSTANTIN de pe Str.Petre Sergescu nr.2 DROBETA TURNU SEVERIN
0769.672.607 0769.67.26.07 pe langa ca este tepar este si mincinos pe fata,a spus ca isi ia produsele inapoi,iar pe langa paguba initiala Roby va trebui sa plateasca acum si transportul dus intors de la DROBETA.
Daca citesti domnule ELNA,subsonic sau ce id oi mai folosi daca reusesti sa citesti aici iti urez multa sanatate ...foarte multa....si sa ai cel putin acelasi tratament care l-ai oferit si tu.
Esti un model pt toti. |
vaii tu esti o persoana foarte stresata ... acum mi-am dat seama cine esti ...
apropo tu de ce ai postat aici ? ai fost pagubit cu ceva sau esti bagator de seama ? _________________ BMW E90
logic 7 200mm woofers
inca lucram ! |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
|
Trimis: Vin Oct 23, 2009 12:02 am Titlul subiectului: |
|
|
| Legal a scris: | | ELNA a scris: | nu de alta dar mi se pare ca a platit cam putin pentru ele initial ....
alta data sa fie mai temperat ... |
eu nici nu mai stiu cum indraznesti sa continui cu aceste declaratii aberante..daca te stii cu musca pe caciula pentru ce mai postezi pe aici?oamenii ca tine ne respira aerul degeaba  |
e o tara libera fac ce vreau atata timp cat nu incalc nici o lege ...
tu de ce ai postat ?  _________________ BMW E90
logic 7 200mm woofers
inca lucram ! |
|
| Sus |
|
 |
angel-boy Priceput
Data înscrierii: 18/Mar/2008 Mesaje: 513 Locație: Constanta City
|
Trimis: Vin Oct 23, 2009 1:12 am Titlul subiectului: |
|
|
nu are rost sa continuati sa vorbiti cu el . degeaba
cred ca sunt destui colegi de forum , si poate ii fac o vizita lui.......... sau eventul se stang cativa..
...... alta viata atunci... _________________ www.k-lumea.ilive.ro
ALPINE CDA-9853R , HIFONICS Industria HFI6.2c , Magnat RX44 , CLARION SW2512 |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
|
Trimis: Vin Oct 23, 2009 1:40 am Titlul subiectului: |
|
|
| angel-boy a scris: | nu are rost sa continuati sa vorbiti cu el . degeaba
cred ca sunt destui colegi de forum , si poate ii fac o vizita lui.......... sau eventul se stang cativa..
...... alta viata atunci... |
asa si ce sa faca ? detaliaza ...
sa inteleg ca tu nu ne onorezi cu prezenta ?  _________________ BMW E90
logic 7 200mm woofers
inca lucram ! |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Vin Oct 23, 2009 8:09 am Titlul subiectului: |
|
|
sami bag pana
citesc pe acest topic si numi vine sa cred ce se intampla ...
roby imi pare rau pentru tine
sper doar sa nu fi dat prea multi bani pe ele ...
restul comentariilor sunt de prisos
sper ca deacum sa avem fiecare grija ce cumparam
si ... sa precizam cumparatorului sa specifice
ca se poate deschide/verifica coletul inainte
ca sa nu mai ajunga nici unul in astfel de situatii _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Vin Oct 23, 2009 10:11 am Titlul subiectului: |
|
|
| Shokaliptiku a scris: |
sper ca deacum sa avem fiecare grija ce cumparam
si ... sa precizam cumparatorului sa specifice
ca se poate deschide/verifica coletul inainte
ca sa nu mai ajunga nici unul in astfel de situatii |
Dar la multe lucruri nu iti poti da seama doar daca te uiti la ele...am patit cu 2 amplifuri asa...nu mergeau toate butoanele. |
|
| Sus |
|
 |
|