|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
BASIC Priceput
Data înscrierii: 29/Sep/2009 Mesaje: 215 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Oct 23, 2009 11:03 am Titlul subiectului: |
|
|
| ELNA a scris: | vaii tu esti o persoana foarte stresata ... acum mi-am dat seama cine esti ...
apropo tu de ce ai postat aici ? ai fost pagubit cu ceva sau esti bagator de seama ? |
De abia acum ti-ai dat seama ca sunt o persoana foarte stresata?..vaiiiiiiiiiiiiiii.....doar atata poti sa imi zici?..asta e tot ce poti spune la tot ceea ce am zis?..ca sunt stresat?.....sa raspunzi la ceea ce faci tu nu esti in stare?
Alo,....domnu ....e forum public...vinzi ceva public...pardon tepuiesti...vor sari cel putin una ,doua persoane...aici chiar mai multe ca sa te arate cu degetul.
Observi pe cineva din forumul asta public sa iti ia apararea?
Eu am postat aici sa ajut un forumist.Nu am fost pagubit,INCA, si sper sa nu mai fie altii pagubiti asa cum ai PAGUBIT TU.
De aceea scriu ca ceea ce ai facut TU sa NU SE MAI INTAMPLE.
INTELEGI?
10 persoane considera ceea ce ai facut tu o MARE TEPUIRE? 10 bagatori de seama care gandesc colectiv si il compatimesc pe COFORUMISTUL Roby.
INTELEGI?
Consideri ca te-am jignit cu ceva?
Te consideri O VICTIMA?
EU TE CONSIDER UN MARE TEPAR.NU TE RECOMAND CA VANZATOR ,CUMPARATOR.
Am dreptul sa imi spun parerea pt ca este un forum PUBLIC in urma observatiilor din acest topic iar parerea mea a fost argumentata de fiecare data.
SANATATE MULTA,FOARTE MULTA ITI DORESC!
Apropo, EU nu o sa imi sterg ceea ce am scris asa cum ai facut TU. EU NU AM NIMIC DE ASCUNS ! INTELEGI?
Inca mai scri aici? Daca tot postezi ceva fa-o CU CAP.Nu mai raspunde doar de dragul de a raspunde.
Nu ai incalcat NICI O LEGE.Esti unul din teparii cei mai periculosi,se bazeaza ca "nu are nimeni ce sa imi faca" si "fac ce vreau".
E pacat ca cineva trebuie sa plateasca pentru niste lectii de astea ,dar uite poate asta va ajuta pe altii sa se fereasca de cei ca tine pe viitor.
Ultima modificare efectuată de către BASIC la Sâm Oct 24, 2009 3:20 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
vanyovszki roby Priceput

Data înscrierii: 05/Mar/2009 Mesaje: 251 Locație: Oradea
|
Trimis: Vin Oct 23, 2009 4:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da...msi domnu pt lectie...,habar nu ai de bun simt intr-o tranzactie,de corectitudine etc care ar trebui sa fie totusi caracteristicile unui comerciant....,cand ma intalnasc cu oameni ca tine imi este rusine ca traiesc in tara asta si ca oameni ca tine sunt si la conducere...,nu degeaba suntem curu eorpei si oriunde mergi in lume si zici de unde ai venit le este scarba sa mai vbeasca cu tine...din cauza oamenilor ca tine...si tu imi tii lectii...din pacate cea ce iti lipseste nu se poate cumpara....bunul simti!!! |
|
| Sus |
|
 |
drone Pasionat
Data înscrierii: 16/Feb/2008 Mesaje: 144
|
Trimis: Vin Oct 23, 2009 5:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
La tupeul pe care il are cred ca elna este Basescu, sau cel putin ruda apropiata cu el.
Ca sa ti-o iau putin inainte, da ma bag aiurea in seama.
Moderatori nu am prea vazut pe aici, daca exista ar trebui sa ia masuri, daca nu ar fi cazul sa ne mutam pe alte forumuri.
Pana una alta sorry Robi si multa sanatate elna! _________________ CDE-9845RB + XTR 216 + SPR-13C + RX Mono + RX 44 + SWR 1222 |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Vin Oct 23, 2009 7:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| drone a scris: | | Moderatori nu am prea vazut pe aici, daca exista ar trebui sa ia masuri, daca nu ar fi cazul sa ne mutam pe alte forumuri. |
Si ce ar trebui sa faca un moderator mai exact? Sa ii dea ban? Si care ar fi avantajul?
On-topic... si mie imi e teama de multe ori cand fac trazactii sh. Am si eu produse primite cu mici detalii omise, insa din fericire pentru mine nu am patit nimic chiar asa rau.
Insa e o chestie ce iti da de gandit.. elna nu e un user asa nou sa zici ca trage o teapa si fuge. Asa ca atentie.. la orice chestie cumparata!
Cat despre cazul in sine.. pacat si.. mizer caracter! |
|
| Sus |
|
 |
adi90 Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009 Mesaje: 190 Locație: Pitesti
|
Trimis: Vin Oct 23, 2009 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ELNA a scris: | ce naivi sunteti )
ps: posturile au disparut pentru ca am rezolvat cu omu si mie le trimite inapoi  |
te-ai razgandit acum?
parca ziceai ca le iei inapoi si ii dai banii omului |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Vin Oct 23, 2009 11:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| adi90 a scris: | | ELNA a scris: | ce naivi sunteti )
ps: posturile au disparut pentru ca am rezolvat cu omu si mie le trimite inapoi  |
te-ai razgandit acum?
parca ziceai ca le iei inapoi si ii dai banii omului |
sa zicem ca m-am ragandit ...
nu mi-a placut atitudinea lui si e dreptul meu sa hotarasc daca primesc produsul inapoi sau nu si asa o sa invete sa fie mai temperat .... nu-mi plac jmecherii astia de internet )
amenintari din astea ca o sa iti fac datele personale publice pe forum ma lasa cu gura cascata uite ca le-a facut publice si ce ? crezi ca ma intereseaza asa mult ?
ce sa zic m-a calcat pe coada cu atitudinea lui si am vrut sa ii arat ca mi se rupe
ok? care e problema voastra
cum sa nu ma enervez cand intru pe forum la vanzari si vad scris "sa iti cumperi medicamente de bani "
ma uit in inbox nimic ... pe mail nimic ...
pai mai tata negocierile s-au facut pe mesageria privata eventualele plangeri se faceau tot pe PM si daca nu rezolvam atunci putea sa posteze nemultumirea pe forum ... OK?
sincer chiar am vrut sa le ridic ,dar la insistenta unui prieten plus amenintarile lui roby m-am razgandit ...
singura chestie in care am fost putin ne serios a fost cand am cumparat un amplificator de la cineva de pe acest forum si a venit fara ramburs adica am platit 25lei pe el in loc de 1000ron ... l-am ridicat vineri pana luni ghici ce nu mai aveam banii de ramburs .... i-am spus omului ca o sa ii trimit banii cum fac rost de ei si a durat cam o saptamana nu stiu sigur dar i-am trimis toti banii plus putin peste pentru deranj deh asta e am fost vinovat am avut atunci nevoie de banii aia cred ... nu mai stiu exact ... si nu am putut platii amplificatoru decat peste cateva zile
ideea este ca in timpu asta omu nu m-a amenintat pe mess sau pe forum a inteles care a fost treaba si gata (era putin ingrijorat ca oricare) ... tot respectul pentru el si chiar ar fii avut motive de plangeri pe forum atunci pentru ca dupa cum am spus a durat minim o saptamana pana a primit banii pe amplif
nu dau numele persoanei ca poate nu vrea sa se bage si il inteleg .
pentru restu am o intrebare ... ati cumparat ceva de la mine sau am cumparat eu ceva de la unu din voi si nu ati fost multumiti ?
nu cred ...
oricum de vandut nu am vandut prea multe chestii pe aici pentru ca lumea daca ceri 800 iti ofera 600ron si mai bine le tin acasa ... de cumparat am cumparat multe ce`i drept
 _________________ BMW E90
Genesis Profile 2 Ultra x2
logic 7 200mm woofers
inca lucram ! |
|
| Sus |
|
 |
mgm2000ro Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Sâm Oct 24, 2009 12:22 am Titlul subiectului: |
|
|
CONFIRM evenimentil de mai sus!
in ELNA am avut incredere ...si a fost ok !
De restul nu ma intereseaza! |
|
| Sus |
|
 |
grasu-bff
Data înscrierii: 13/Ian/2009 Mesaje: 28 Locație: severin
|
Trimis: Sâm Oct 24, 2009 3:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| vanyovszki roby a scris: | | Da...msi domnu pt lectie...,habar nu ai de bun simt intr-o tranzactie,de corectitudine etc care ar trebui sa fie totusi caracteristicile unui comerciant....,cand ma intalnasc cu oameni ca tine imi este rusine ca traiesc in tara asta si ca oameni ca tine sunt si la conducere...,nu degeaba suntem curu eorpei si oriunde mergi in lume si zici de unde ai venit le este scarba sa mai vbeasca cu tine...din cauza oamenilor ca tine...si tu imi tii lectii...din pacate cea ce iti lipseste nu se poate cumpara....bunul simti!!! |
baaaa voi astia care luati apararea lui ``robi`` asta al vostru sau asa zisul pagubit,victima unui tzepuitor, lasati odata teoriile astea proaste care nu isi au rostu, abtinetiva odata, ELNA are dreptate, trebuia sa isi spuna nemultumirea in privat sau prin telefon, eu stiu de unde au fost cumparate difuzoarele si sunt sigur ca nu aveau defecte asa cum zice ``Robi``
si pana la urma pentru suma la care au fost achizitionate eu nu cred ca ai avea pretentii ...parerea mea, pana la urma nu e un tepar care trimite o caramida in loc de produsul afisat pe forum ...
v-as mai zice ceva voua care aveti comentarii de facut referitor la caz, voi astia avocatii p...mele, dar nu vreau sa zic prefer sa ma abtin pentru ca inca imi plac femeile si chiar v-as minti daca as zice asta ... |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
|
Trimis: Sâm Oct 24, 2009 4:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | ti le trimit tie sau daca vii la EMMA la drobeta ti le pot da aici Razz |
asta a fost mesajul meu trimis catre vanyovszki roby ... deci daca voiam sa ii trag vreo teapa de ce il chemam sa le si vada live ?
| Citat: | | Eu am postat aici sa ajut un forumist.Nu am fost pagubit,INCA, si sper sa nu mai fie altii pagubiti asa cum ai PAGUBIT TU. |
nu pe bune de asta ai pus TU datele mele personale ? eu asta nu am inteles ce te bagi tu ?
| Citat: | | Observi pe cineva din forumul asta public sa iti ia apararea? |
pai unii oameni isi vad de treaba lor
| Citat: | | 10 persoane considera ceea ce ai facut tu o MARE TEPUIRE? 10 bagatori de seama care gandesc colectiv si il compatimesc pe COFORUMISTUL Roby. |
eu pot sa iti dau vreo 20-30 de persoane cu care am facut tranzactii aici pe forum si a decurs totul OK te-ai simtii mai bine ? trebuie sa intelegi ca eu nu am nici o treaba cu "cei 10" si nici nu am avut pana acum .... nici nu imi doresc dealtfel si nici nu ma intereseaza ce cred cele 10 persoane
cei cu care am colaborat pana acum sunt oameni seriosi si daca a fost vreo problema s-a rezolvat la telefon prin mesagerie privata sau alte mijloace PRIVATE de comunicare ca doar suntem barbati nu fetite
cum roby s-a plans prima data la voi "cei 10" sa ii dati voi banii cheltuiti
| Citat: | | E pacat ca cineva trebuie sa plateasca pentru niste lectii de astea ,dar uite poate asta va ajuta pe altii sa se fereasca de cei ca tine pe viitor. |
e pacat ce-i drept dar este necesar
stii care e treaba ... daca eu ii luam produsele inapoi lu roby stii ce spuneai ? "pai e normal dupa ce te-a turnat la colegii forumisti " ei uite ca nu ti-am lasat placerea asta )
inca odata daca nu afisa pe forum chestii cum ca l-am tapit si nustiu ce ... si imi cerea pe PRIVAT domnule daca intelegeti notiunea de PRIVAT (cred ca nu) sa ii returnez suma de pe difuzoare pentru motivu XYZ... si eu nu acceptam asta atunci se putea spune cu certitudine ca DA sunt un tepuitor !!
ehh... pai el nu a facut asta .... si pentru asta chiar am vrut sa ii demonstrez ceva...
mai asteptam si alte persoane care sa ne impartasasca ce experiente TRAGICE au avut cu mine ! repet TRAGICE nu le vrem pe cele bune pe bune ! _________________ BMW E90
logic 7 200mm woofers
inca lucram ! |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
|
Trimis: Sâm Oct 24, 2009 5:04 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: | | ELNA a scris: | de unde crezi ?
de la Ionut ... i-am spus ca e ceva in neregula cu ele ... mi-a spus sa trec la el sa vedem ... si nu m-am mai dus era ultima pereche si nu aveam cu ce sa o schimb atunci si am zis sa nu mai astept
 |
Sa fim foarte seriosi si realisti!
Tu chiar crezi ca noi toti o sa credem ca Ionut ti-a vandut tie de noi asemenea difuzoare? Totusi ... nu ne-am nascut ieri ...
Chiar astept interventia lui IM, sa vedem ce are si el de spus in aceasta privinta.
Sa arunci asemenea afirmatii, cum ca Ionut ti-a vandut acest set de difuzoare ca fiind de noi, deja e mult prea mult ... |
pai nustiu ce cred ceilalti ... dar tu nu vrei sa crezi si cred ca stiu si motivul
din cate am auzit de la cateva persoane de pe acest forum esti un fel de distribuitor GZ adica acele persoane mi-au spus ca au cumparat produse NOI de la tine GZ .... deci imi dau seama de ce nu vrei sa crezi
daca nu este asa imi cer scuze pentru informatia eronata
oricum CTC`u este la pamant in toate fabricile chinezesti si se mai strecoara erori deh vrei produse ieftine adio control al calitatii ... si credema gama radioactiv nu este un produs high-end.
inca ceva nici eu nici ionut nu ne-am uitat la difuzoare cand le-am cumparat de la el eu m-am uitat acasa atat.... deci nu putea sa stie nici el cum arata pe mine nu m-a deranjat cum arata ...
in final eu nu vreau ca voi sa credeti ca Ionut mi-a vandut mie difuzoarele asa credeti ce vreti putin ma intereseaza ...
dar tu vrei ca ei sa creada ca nu a fost asa din motivele enuntate mai sus
sa nu intelegi gresit nu am nimic cu Ionut a fost o simpla intamplare nefericita ..... este un tip OK nu am nimic nici cu produsele GZ sunt produse OK dar nu imi insulta inteligenta spunand ca NU SE POATE sa fii venit asa de la fabrica GZ din china ... OK ? _________________ BMW E90
logic 7 200mm woofers
inca lucram ! |
|
| Sus |
|
 |
vanyovszki roby Priceput

Data înscrierii: 05/Mar/2009 Mesaje: 251 Locație: Oradea
|
Trimis: Sâm Oct 24, 2009 9:45 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ce inteligenta ma,numa tu nu vrei sa vezi ca difurile sunt desfacute,defapt nu vrei sa recunosti...,pozele fac cat 1000 de cuvinte....eu am gresit ca nu am fost "temperat"dar tu ai gresit ca ai tras teapa cu produse defecte,sper sa ne iltalnim odata personal sa iti explic ce ai facut...sa te bucuri de banii primiti si sai cheltui sanatos...pe stii tu ce |
|
| Sus |
|
 |
BASIC Priceput
|
Trimis: Sâm Oct 24, 2009 11:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Chiar am chef sa iti raspund in panzele albe pt ca vad ca NU INTELEGI.
| ELNA a scris: |
Eu am postat aici sa ajut un forumist.Nu am fost pagubit,INCA, si sper sa nu mai fie altii pagubiti asa cum ai PAGUBIT TU.
nu pe bune de asta ai pus TU datele mele personale ? eu asta nu am inteles ce te bagi tu ? |
Datele personale le-a pus roby ,iar ceea ce am facut eu e GOOGLE SEARCH.INTELEGI?.Chiar nu intelegi ca tot ceea ce scriu eu si ce postez e bazat DOAR pe ce apare in topicul asta?
Hai sa iti explic tie cursul evenimentelor ca vad ca deja o dai pe victima si o sa te rog sa imi spui unde gresesc,sau o sa las pe cititori sa isi dea seama:(din pacate tu ti-ai sters ce ai scris si cu siguranta asta reflecta o MARE CORECTITUDINE DIN PARTEA TA):
1.Pui la vanzare difuzoare fara poze reale desi sti ca au probleme ca sa nu mai zic ca postezi ca au si grile incluse.
2.Roby le cumpara de la tine.
3.Le primeste si scrie pe forum "ca sa iti iei medicamente de bani" fara sa iti dea pm sau telefom fapt care te deranjeaza.
4 Se discuta pe forum si aici daca m-ar ajuta cineva care ar avea ce ai scris tu as putea si demonstra ca l-a inceput ai spus ca nu au cum sa fie difurile neconforme,si il acuzi pe roby ca "nu sunt difuri de 300 euro" " la ce te asteptai?".Dupa alte discutii admiti ca din pozele EVIDENTE trimise si din pozele care le-am pus si EU cu difuri identice pe forum se vede ca exista diferenta intre ele.
Dupa alte discutii admiti ca ai observat ca de cand le-ai cumparat e ceva in neregula cu ele l-ai anuntat pe IM despre problema care te invita cu ele sa vada si el despre ce e vorba.
DUpa care ai lasat-o moarta si te hotarasti sa nu aplici la garantie ci sa le vinzi mai departe fara sa mentionezi nimic de problemele care CHIAR TU ai recunoscut ca le-ai semnalat
5.DUPA ACESTE DISCUTII fara ca ROBY sa iti propuna sa le iei inapoi deci repet DUPA ACESTE DISCUTII ,deci DUPA .... si INAINTE sa ti se puna de cineva DATE PUBLICE si nu PERSONALE pt ca tu cu manutele si tastatura ta le-ai postat pe FORUMURI PUBLICE si nu ti le-a extras nimeni de undeva...II SPUI LUI ROBY SI VORBESTI SI PE MESS SA TI LE TRIMITA INAPOI.
6.Roby ti le trimite inapoi la severin...difurile stau la curier 1 SAPTAMANA timp in care tu nu scri nu apari nu spui nimic!
Dupa care spui ca totul e deliberat de data asta,faza cu trimisul inapoi asta ca sa se invete minte ROBY ca pe viitor cand mai ia VREO TEAPA sa fie discret, si sa comunice pe PRIVAT cu tepuitorul fara sa dea totul PUBLIC.
Deci daca erai suparat de la inceput ca nu a fost discutat pe PRIVAT,de ce i-ai mai spus sa ti le tirmita inapoi?
Iti spun eu DE CE?
PT CA ESTI TEPUITOR !
De ce erai de acord sa le vada?Te bazai ca le va cumpara un orb,pardon un "nepriceput" care nu o sa vada/auda ca difuzoarele sunt cu probleme
Sti cat o sa iti raspund eu ARGUMENTAT AICI? La infinit.De ce? PT ca spre deosebire de tine imi argumentez raspunsurile si stiu ca AM DREPTATE.
Experienta ta ca si comerciant e NULA .Nu contest ce ai facut inainte.Ma bucur ca ti-ai starnit prietenii din severin sa scrie aici.
Spre deosebire de tine Roby nu a rugat pe nimeni din cei ce au scris aici sa posteze.Asta e o diferenta.
A si inca ceva ma simt nevoit sa citez ....si atat:
| grasu-bff a scris: |
v-as mai zice ceva voua care aveti comentarii de facut referitor la caz, voi astia avocatii p...mele, dar nu vreau sa zic prefer sa ma abtin pentru ca inca imi plac femeile si chiar v-as minti daca as zice asta ... |
NO COMMENT
| Citat: | | Observi pe cineva din forumul asta public sa iti ia apararea? |
pai unii oameni isi vad de treaba lor
|
Corect .Cei care se baga aici chiar nu au nici o treaba.
Chiar oare de ce se bag?Ce legatura ar putea avea oameni intr-o discutie din PITESTI,ARAD ,GALATI,CONSTANTA,ORADEA.....Oare?
Ultima modificare efectuată BASIC la Sâm Oct 24, 2009 12:08 pm, modificat de 4 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
BASIC Priceput
|
Trimis: Sâm Oct 24, 2009 11:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Sunt curios daca in exemplul "nitel negativ" care ni l-ai dat daca vanzatorul amplificatorului care nu l-ai platit tu la timp te stia doar prin intermediul forumului ?
NU MA PUNE SA DAU DETALII.Dar nu veni cu exemple de astea prostesti.Probabil ca atunci prietenul care de data asta nu te-a convins a avut mai multe putere de convingere sau aveai mai mult respect atunci pt el.NU STIU!.E evident ca nu sunt cazuri similare.De aceea exemplul si experienta ta ca si comerciant anterioara este NULA,pt ca de data asta AI ZBARCITO RAU DE TOT si asta nu pt VALOAREA produselor, ci pt: | ELNA a scris: | ce naivi sunteti )
( oricum nu le primesc asta ca sa te inveti minte; asta ai uitat sa ii spui)
si pt | ELNA a scris: |
nu de alta dar mi se pare ca a platit cam putin pentru ele initial ....
acuma macar poate sa spuna pe bune dreptate ca nu a fost frumos ce am facut |
|
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
|
Trimis: Sâm Oct 24, 2009 1:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
o sa iti raspund mai incolo detaliat ....
cateva chestii
nu am rugat pe nimeni sa vina sa posteze aici . chiar am scrismai sus sa nu se posteze degat experientele tragice cu mine ! pentru ca eram sigur ca tu o sa crezi ca ii chem eu pe oameni sa ma "ajute" ... nu este cazul .
| Citat: | | Sunt curios daca in exemplul "nitel negativ" care ni l-ai dat daca vanzatorul amplificatorului care nu l-ai platit tu la timp te stia doar prin intermediul forumului ? |
exclusiv doar de pe forum la fel cum ma cunosc cu toti userii forumului inafara de 2-3 persoane pe care le stiu personal .
| Citat: | | NU MA PUNE SA DAU DETALII.Dar nu veni cu exemple de astea prostesti.Probabil ca atunci prietenul care de data asta nu te-a convins a avut mai multe putere de convingere sau aveai mai mult respect atunci pt el.NU STIU!. |
sau poate pur si simplu nu a fugit sa planga pe forum ca nu i-am mai dat banii si nu m-a amenintat pe mess
| Citat: | | E evident ca nu sunt cazuri similare. |
cazurile nu ... ideea este aceasi
| Citat: | | pt ca de data asta AI ZBARCITO RAU DE TOT si asta nu pt VALOAREA produselor, ci pt: |
ti-am explicat mai sus ce si cum ... reciteste ....
| Citat: | | 1.Pui la vanzare difuzoare fara poze reale desi sti ca au probleme ca sa nu mai zic ca postezi ca au si grile incluse. |
vez ca ai plecat gresit ! poza de pe prima pagina a topicului este poza reala si in legatura cu grilele am l;uat textul copy/paste de pe be-loud deci la 150ron voia si grilele ) pai numai niste grile sunt 3-40ron cred ....
| Citat: | | 2.Roby le cumpara de la tine. |
da corect .... le cumpara de la mine dupa milogeala de 30lei pe PRIVAT
| Citat: | | 3.Le primeste si scrie pe forum "ca sa iti iei medicamente de bani" fara sa iti dea pm sau telefom fapt care te deranjeaza. |
pai stai putin .... pe tine nu te-ar deranja ? atunci sa ii dea banii forumu
continuarea mai pe seara ca nu mai am timp  _________________ BMW E90
logic 7 200mm woofers
inca lucram ! |
|
| Sus |
|
 |
BASIC Priceput
|
Trimis: Sâm Oct 24, 2009 2:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ELNA a scris: | o sa iti raspund mai incolo detaliat ....
cateva chestii
nu am rugat pe nimeni sa vina sa posteze aici . chiar am scrismai sus sa nu se posteze degat experientele tragice cu mine ! pentru ca eram sigur ca tu o sa crezi ca ii chem eu pe oameni sa ma "ajute" ... nu este cazul .
| Citat: | | Sunt curios daca in exemplul "nitel negativ" care ni l-ai dat daca vanzatorul amplificatorului care nu l-ai platit tu la timp te stia doar prin intermediul forumului ? |
exclusiv doar de pe forum la fel cum ma cunosc cu toti userii forumului inafara de 2-3 persoane pe care le stiu personal .
| Citat: | | NU MA PUNE SA DAU DETALII.Dar nu veni cu exemple de astea prostesti.Probabil ca atunci prietenul care de data asta nu te-a convins a avut mai multe putere de convingere sau aveai mai mult respect atunci pt el.NU STIU!. |
sau poate pur si simplu nu a fugit sa planga pe forum ca nu i-am mai dat banii si nu m-a amenintat pe mess
| Citat: | | E evident ca nu sunt cazuri similare. |
cazurile nu ... ideea este aceasi  |
Nu nu..ideea nu e aceiasi.Toate vanzarile tale de pe toate forumurile sunt fara numar de telefon si fara detalii de mail etc..DECI cata transparenta ai tu aici?Ideea NU e aceiasi
INTRE vanzatorul amplificatorului de care vorbesti tu si persoana ta era o alta persoana......acel prieten.....e evident ca omului respectiv....si anume mgm2000ro ....puteai sa ii tragi teapa...insa era chiar tras de par avand in vedere "prietenul" care era intre voi si de care vorbesti tu.
Ultima fraza e doar pt noi 2...e evident ca ceilalti nu o sa inteleaga NIMIC.
| Basic a scris: | | pt ca de data asta AI ZBARCITO RAU DE TOT si asta nu pt VALOAREA produselor, ci pt: |
ti-am explicat mai sus ce si cum ... reciteste .... |
Am recitit domnule.Pt ca asa ai vrut tu ,nu e lege care sa iti faca ceva,asa ai tu chef.ASTA AM INTELES.Acestea sunt lucruri care ma duc la aceiasi concluzie
ESTI UN TEPAR !
| Basic a scris: | | 1.Pui la vanzare difuzoare fara poze reale desi sti ca au probleme ca sa nu mai zic ca postezi ca au si grile incluse. |
vez ca ai plecat gresit ! poza de pe prima pagina a topicului este poza reala si in legatura cu grilele am l;uat textul copy/paste de pe be-loud deci la 150ron voia si grilele ) pai numai niste grile sunt 3-40ron cred .... |
NU am plecat gresit.Pozele puse in primul post nu releva acele probleme care le-ai semnalat si TU la ele si le-ai tinut pt tine.Daca erau poze din mai multe unghiuri unde se vedeau problemele atunci puteai sa spui ca AM PLECAT GRESIT.Si de fapt problema nu e doar aspectul ci si FUNCTIONALITATEA lor.
| ELNA a scris: | | Citat: | | 2.Roby le cumpara de la tine. |
da corect .... le cumpara de la mine dupa milogeala de 30lei pe PRIVAT |
Asa numesti tu o negociere la niste produse second hand?..ma scuzi niste gunoaie ....Vroiai sa vinzi gunoaiele astea cat mai scump si acum esti si nemultumit ca nu ai luat cat ai cerut initial pe ele adica pardon nu ai tepuit pe cineva cu cat ai vrut.
| ELNA a scris: | | Citat: | | 3.Le primeste si scrie pe forum "ca sa iti iei medicamente de bani" fara sa iti dea pm sau telefom fapt care te deranjeaza. |
pai stai putin .... pe tine nu te-ar deranja ? atunci sa ii dea banii forumu |
Ia fa o diferenta si vezi de ce omu ti-a zis asta.Incearca sa te pui tu in locul lui si vezi putin daca nu te-ar deranja atitudinea asta care o ai tu,si teapa dupa teapa.In ideea ta,eu zic ca ai putea sa ii mai zici o data sa iti trimita produsele,si sa ii mai tragi INCA o data teapa.SA IL INVETI MINTE!
Oare tu de ce scri si imi raspunzi?Pe cine incerci sa convingi? PE MINE?...pe cine citeste?(nu e evident ce crede lumea de tine?) ...sau pe tine?
Vad ca nu te abti sa pui smile-uri,pt tine totul este in ras,e o distractie.Din nou aceiasi concluzie
ESTI UN TEPAR !
| ELNA a scris: | continuarea mai pe seara ca nu mai am timp  |
NU MI-AI RASPUNS NIMIC LEGAT DE CURSUL EVENIMENTELOR.Extragi din text ce vrei tu si NU RASPUNZI LA NIMIC.
Chiar astept mai pe seara sa vad ce anume mai extragi din text.
Din nou iti urez MULTA SANATATE !
Ultima modificare efectuată BASIC la Sâm Oct 24, 2009 3:24 pm, modificat de 2 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|