| |
| Autor |
Mesaj |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Sâm Feb 23, 2013 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| alexneo a scris: | Revenind la DLD, raidaru iti poate spune ca is difuzoare foarte bune.
Nu iti fie frica sa incerci ceva nou. |
Confirm si eu cele spuse de alexneo, le-am ascultat cu doua ocazii la raidaru pe masina si chiar sunau foarte bine chiar si cu destul de putina putere aplicata pe ele! La momentul acela avea doua DLD-uri de 15" amplificate cu un Hollywood 3k, deci ajungea foarte putina putere pe ele, un sigur subwoofer fiind cotat la 1500w rms!
| alexneo a scris: | | E plina lumea de DD |
Si asta e un lucru rau?
Pana acum fix 3-4 luni gandeam la fel dar dupa ce am ascultat difuzoarele DD din seria VO mi s-au schimbat complet planurile.
Cu subwooferele DD ai un mare avantaj, esti ajutat sa faci performanta de cei care le comercializeaza si asta cred ca este cel mai mare avantaj al lor intr-o lume in care fiecare incearca sa-si vanda produsul strict pentru vanzare si nu pentru satisfactia clientului!
Din fericire in lumea asta a SPL-ului, TermLab-ul vorbeste in numele multor subwoofere...
Precizez ca nu am subwoofer DD pe viitor nu stiu ce va urma! |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Feb 23, 2013 7:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oh,prea tarziu .Am luat un XTR-250d2.  |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
|
Trimis: Sâm Feb 23, 2013 11:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bogdi24 a scris: | Oh,prea tarziu .Am luat un XTR-250d2.  |
Daca esti multumit de cum se aude nu prea mai conteaza brandul... |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
Trimis: Dum Feb 24, 2013 12:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Toata lumea il lauda
Nu pot spune mare lucru despre el .E in rodaj,intr-un sealed,inverted,primeste doar 200 de w.Si asa face destula presiune micutul. |
|
| Sus |
|
 |
contractor
Data înscrierii: 06/Mar/2013 Mesaje: 4
|
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
|
Trimis: Mie Mar 06, 2013 11:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Strict dintre cele doua mergi pe Mac Audio, Magnatul este slabut rau de tot! |
|
| Sus |
|
 |
contractor
|
Trimis: Joi Mar 07, 2013 12:14 am Titlul subiectului: |
|
|
| multumesc de raspuns cynegeticos! as vrea sa-l pun pe un passat berlina din 2004, bugetul cam asta ar fi intre cele 2.... |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
Trimis: Joi Mar 07, 2013 12:32 am Titlul subiectului: |
|
|
| Mergi pe mana lui cynegeticos.Dintre alea doua,MAC-ul e superior. |
|
| Sus |
|
 |
contractor
|
Trimis: Joi Mar 07, 2013 12:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ok, va multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
neos
Data înscrierii: 05/Dec/2010 Mesaje: 34
|
Trimis: Lun Mar 11, 2013 10:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mac audio sau magnat e fix acelasi lucru, difera doar numele. la baza sunt aceasi firma, difuzorul e produs in aceleasi conditii, numai ca la final pe unul scrie mac audio, pe altul magnat. parerea mea esta ca acest produs http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Juice/A12_Active_Bass_Pack/ merita toti banii. si cei care spun ca sub activ nu face banii, atunci fac demonstratii. se aude exceptional de bine si plus de asta iti ocupa putin spatiu. |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
|
Trimis: Mar Mar 12, 2013 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| neos a scris: | | mac audio sau magnat e fix acelasi lucru, difera doar numele. la baza sunt aceasi firma, difuzorul e produs in aceleasi conditii, numai ca la final pe unul scrie mac audio, pe altul magnat |
Teoria ca teoria dar practica ne omoara!
Vorbind generalitati poate toti avem dreptate dar pe exemple e mai greu...
Acum 2-3 saptamani am ascultat Mac-ul din link comparativ cu un T30 de la Magnat si nu are nici o legatura unul cu altul! Diferenta mare intre pachete sta in incinta iar aici Mac-ul e net superior, sa fim seriosi basul ala de la T30 il scoti si din niste difuzoare! |
|
| Sus |
|
 |
neos
|
Trimis: Mie Mar 13, 2013 10:28 am Titlul subiectului: |
|
|
| cynegeticos a scris: | | neos a scris: | | mac audio sau magnat e fix acelasi lucru, difera doar numele. la baza sunt aceasi firma, difuzorul e produs in aceleasi conditii, numai ca la final pe unul scrie mac audio, pe altul magnat |
Teoria ca teoria dar practica ne omoara!
Vorbind generalitati poate toti avem dreptate dar pe exemple e mai greu...
Acum 2-3 saptamani am ascultat Mac-ul din link comparativ cu un T30 de la Magnat si nu are nici o legatura unul cu altul! Diferenta mare intre pachete sta in incinta iar aici Mac-ul e net superior, sa fim seriosi basul ala de la T30 il scoti si din niste difuzoare! |
pe cat facem pariu ca sunt produse in aceasi fabrica? depinde si pe ce amplificator ai ascultat. si de comparat, compara produse cu acelasi tip de incinta. |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mie Mar 13, 2013 10:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Exact la incinte si la amplificare este diferenta.
La Mac Audio au scos incinte trapezoidale care ofera un bass mai placut si mai corect. Magnat au mers pe incinte tub.
Mai este o problema si la amplificare. Pachetul Mac vine cu un amplificator mai puternic (240 W RMS) si cel de la Magnat vine cu un amplificator mai slab (150 W RMS) in timp ce ambele difuzoare sunt cotate la 300 W.
@neos : Chiar daca sunt facute in aceiasi fabrica departamentele de proiectare sunt diferite , evident si liniile de productie ... O fabrica in China este cat un mic oras la noi. |
|
| Sus |
|
 |
neos
|
Trimis: Mie Mar 13, 2013 3:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
depinde cum iti place bass ul. ala pe tub mie unul imi da impresia ca face mai mult scandal , dar cel pe trapez e mai plin si mai placut. am prieteni care prefera tubul, alti trapez. cat despre magnat, sa nu uitam ca pana sa mute toata fabrica in china aveau produse bunicele la bani f putini, acum e crima pe toate planurile.
cat despre puterea pe care o livreaza aceste produse, sunt cam sceptic. eu imi pun gatul la bataie ca t30 nu scoate 300w, si nici statia de la mac audio nu are 250W nici in visele ei cele mai frumoase. daca toata tarasenia scoate 180W, atunci sa spui saru'mana. |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
|
Trimis: Mie Mar 13, 2013 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa o luam de la inceput, omul a cerut comparatii intre pachetele astea doua:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Magnat/Edition_B30_Bass_Pack/ si http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MPE/Power_Box_Bass_Pack/ .
Conteaza pentru mine ca si client ca sunt fabricate la fel si in aceleasi conditii cand Mac Audio este superior din toate punctele de vedere, cutie, amplificare? Iti raspund tot eu, NU! Rezultatul final primeaza!
| neos a scris: | | cat despre magnat, sa nu uitam ca pana sa mute toata fabrica in china aveau produse bunicele la bani f putini, acum e crima pe toate planurile. |
Pai atunci sa uitam de ei, doar nu traim in trecut!
| neos a scris: | | cat despre puterea pe care o livreaza aceste produse, sunt cam sceptic. eu imi pun gatul la bataie ca t30 nu scoate 300w |
Aici as avea o intrebare, prin ce formula fizica poate un subwoofer sa "scoata" wati?
| neos a scris: | | si nici statia de la mac audio nu are 250W nici in visele ei cele mai frumoase. daca toata tarasenia scoate 180W, atunci sa spui saru'mana. |
Nici nu trebuie sa scoata 250w in comparatia dintre cele doua pentru ca nici magnatul in aceleasi conditii nu scoate 150w rms!
Sa fim seriosi sunt niste pachete entry de la care nu poti avea mari pretentii, dar in cazul de fata unul dintre ele este clar superior! |
|
| Sus |
|
 |
|