Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Versus
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
neos

Data înscrierii: 05/Dec/2010

MesajTrimis: Mie Mar 13, 2013 7:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma scuzi domnule, de acum voi avea cu dumneata numai un limbaj deontologic, ca daca spun scoate atunci nu intelegi si faci pe prostul, cat despre recomandarea ta as vrea sa iti arat cat de buna si cat de multumit e contractor de ea: http://www.be-loud.ro/forum/vand-pachet-de-bass-mac-audio-subwoofer-and-amplif-and-cabluri-t15534.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mie Mar 13, 2013 8:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e nevoie de nici un limbaj mai special cu mine, dar cand dai anumite sfaturi, mie mi s-ar parea normal sa vorbim corect si sfaturile sa se dea in cunostiinta de cauza, ca asa toata lumea este experta pe forum dar in realitate sunt departe de adevar!
neos a scris:
cat despre recomandarea ta as vrea sa iti arat cat de buna si cat de multumit e contractor de ea: http://www.be-loud.ro/forum/vand-pachet-de-bass-mac-audio-subwoofer-and-amplif-and-cabluri-t15534.html

Omul a cerut o parere strict intre doua pachete de bas, iar eu i-am facut recomandarea pentru ca am avut ocazia sa le ascult acum ceva timp in aceeasi masina.
Ca nu i-a placut este cu totul alta problema si anume ca "shopping-ul" nu se face pe forum pentru ca gusturile difera foarte mult de la persoana la persoana si ar trebui sa ascultam mai multe echipamente sa ne dam seama de ceea ce ne dorim dar pentru unii useri este mai greu de inteles!
P.S 1 Daca am ascultat diferite produse de SQ (sound quality) si mie nu mi-au placut asta inseamna ca sunt produse proaste?(asta daca intelegi unde bat)
neos a scris:
ca daca spun scoate atunci nu intelegi si faci pe prostul

Asta este toata treaba, eu poate o inteleg dar sunt multi (foarte multi) care nu stiu si tu ii afunzi mai rau!
P.S 2 Usor cu limbajul, suntem intr-o comunitate destul de mica sa apucam sa ne jignim intre noi...
Sus
doggovy
Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Mar 13, 2013 8:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

neos, cred ca tu nu ai inteles intrebarea lui cynegeticos referitor la "scos".
treaba e ca difuzorul nu scoate watti si nici tu nu ii auzi. in cazul difuzorului putem vorbi despre decibeli cand ne referim la intensitatea sunetului/presiunea acustica...in nici un caz de watti, sau ma rog...nu watti sunt in prim plan.

neos

Data înscrierii: 05/Dec/2010

MesajTrimis: Mie Mar 13, 2013 9:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu nu vreau sa aduc inurii la adresa nimanui. eu am vorbit "stradal" ca sa inteleaga omul la ce ma refer. dar cand a fost pusa problema de a definii puterea din fizica a unui difuzor prin "scoatere" atunci m-am aprins. dar hai sa lasam disputele si sa il ajutam pe contractor. din cate stiu eu, poti returna un produs in termen de 10 zile de la cumparare. si daca tot ai vrut sa ai pe masina subwoofer, te duci inapoi la be-loud si le spui ca vrei altceva.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum