| |
| Autor |
Mesaj |
RE_audio Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 02/Oct/2007 Mesaje: 99 Locație: Oradea
|
Trimis: Lun Oct 22, 2007 11:46 am Titlul subiectului: |
|
|
daca tot vrei si calitate si subwoofer de ce nu pui linia intreaga RE audio ?  |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Lun Oct 22, 2007 12:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cred ca ar cam trebui sa o lasati mai moale cu reclama asta intr-un fel "ascunsa"... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Oct 22, 2007 1:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| AdySoLenZa a scris: | | Cred ca ar cam trebui sa o lasati mai moale cu reclama asta intr-un fel "ascunsa"... |
mie nu mi se pare ascunsa , este un forum cumva unde numai aia se poate recomanda ce se vinde pe site ?
eu recomand omului ce dupa parerea mea si experienta mea de 12 ani in car audio cu nenumerate trofee castigate la concursuri car audio , mi se pare bun ... |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Lun Oct 22, 2007 3:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am spus asta.
Dar tot ceea ce recomanzi e ceea ce vinzi so... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Oct 22, 2007 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| AdySoLenZa a scris: | Nu am spus asta.
Dar tot ceea ce recomanzi e ceea ce vinzi so... |
stai linistit ca am si pioneer si alpine si multe alte ce vand , numai incerc sa ii deschid oamenilor ochi ce inseamna calitate , mai ales cum este si domnu care a deschis acest topic , de aia a cerut sfatul profesionistilor ca sa nu cumpere prostie . Am vazut multe locuri unde sa scris " daca vrei calitate iei sony si magnat ...." scuza ma dar firmele astea momentan stau destul de departe de " calitate " sa zicem asa ...
daca nu recomanda cineva si nu se vb de ei nimeni numai de magnat , sony ,jbl , ... , nimeni nu o sa cunoasca in Romania ce inseamna de ex: FI audio sau Diamond audio , Hollywood Digital sau multe alte firme mari care in USA sunt cunoscute si ca si calitate stau la un nivel destul de inalt ...
scuze de offtopic |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Oct 22, 2007 6:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
RE_audio ... " domnule mai este mult pana departe ? "
.. mai avem mult pana acolo ... mai e de lucrat mult la mentalitate ... si ... si mai mult la experientza in ale car audio ca sa stim ce sfaturi dam ... sa le mai dam din experientza nu din auzite ... sau asa mi se pare mie !  _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
|