| |
| Autor |
Mesaj |
tudosec
Data înscrierii: 27/Apr/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Lun Oct 15, 2007 12:43 pm Titlul subiectului: VW-BORA....FARA LIMITA DE BUGET! |
|
|
Salut! am o BORA-2005- cu echipare audio standard, adica radio-casetofon si difuzoare cu twitare doar pe portierele fata. Va rog sa-mi recomandati un sistem audio care sa cuprinda:mp3, difuzore cu twitare atat pt portierele fata cat si spate........tin sa mentionez ca nu doresc subwoofer.
FARA LIMITA DE BUGET
|
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
|
| Sus |
|
 |
tudosec
|
Trimis: Lun Oct 15, 2007 1:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| difuzoarele recomandate contin si "medii" astea unde le instalez?
|
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Lun Oct 15, 2007 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa stii ca s-ar putea sa nu sune ...daca montajul nu e facut corespunzator , iar pt utopia be trebuie un hu mai de "calitate" si nu in ultimul rand o amplificare pe masura
tudosec iti recomand sa stabilesti un buget
_________________ no 92 |
|
| Sus |
|
 |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Oct 15, 2007 3:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Fara sa stabilesti un buget s-ar putea face o configuratie care iti va dubla valoarea masinii (incluzand montaj si tot ce este nevoie) .. chiar esti dispus sa faci asta?
|
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Oct 15, 2007 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca nu vrei amplificator nu isi are rost o investitie asa mare in difuzoare...oricum nici pe astea nu o sa il poti expluata la capacitate macar apropiata de cea maxima doar cu playerul...
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/K2_Power_165_KF/
_________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
tudosec
|
Trimis: Lun Oct 15, 2007 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok acum chiar ca sunt in ceata, si spun asta pt ca ma gandeam ca un mp3 care scoate 52w este suficient pt difuzoare(fara sub)
Sa ma fac inteles vreau calitate! (mp3 si difuzoare, daca e necesar si statie)
buget:3500 ron sa zicem......poate fi marit daca e necesar
Tin sa mentinez ca sunt din Brasov, daca stie cineva si o firma care se ocupa de asa ceva, nr de tel sau o adresa?
|
|
| Sus |
|
 |
purebhp Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mar Oct 16, 2007 6:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
in loc de 2.150 iti recomand ampliful pe 4 canale 4.75 si sa mergi in full active, mai reduci din pierderi...desi filtrele mai linistesc tweeter-ul. dar p880-ul are reglaje.
o parte serioasa din buget s-o aloci insonorizarii usilor ca la carte, si un kit de cabluri speakere si rca de buna calitate (audison connection sau aurix); conectica iarasi, mufe ca lumea, nu innadituri.
cablu la statie, minim 4 awg, recomandabil mai mare.
_________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
purebhp Priceput

|
Trimis: Mar Oct 16, 2007 10:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bezz a scris: | in loc de 2.150 iti recomand ampliful pe 4 canale 4.75 si sa mergi in full active, mai reduci din pierderi...desi filtrele mai linistesc tweeter-ul. dar p880-ul are reglaje.
o parte serioasa din buget s-o aloci insonorizarii usilor ca la carte, si un kit de cabluri speakere si rca de buna calitate (audison connection sau aurix); conectica iarasi, mufe ca lumea, nu innadituri.
cablu la statie, minim 4 awg, recomandabil mai mare. |
bezz .. sunt sigur ca omul nici nu stie ce inseamna "full active" ... iti dai seama ca ii va fi cam greu cu reglajele ... eu de-aia am recomandat FP2.150
|
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Mie Oct 17, 2007 8:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| purebhp a scris: |
sunt sigur ca omul nici nu stie ce inseamna "full active" ... iti dai seama ca ii va fi cam greu cu reglajele ... eu de-aia am recomandat FP2.150  |
pai asta e rolul forumului...daca cineva nu stie ceva, aici pe forum ar trebui sa gaseasca suport.
asa ca descurca omul explica-i(-ne) ce inseamna full activ.
_________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mie Oct 17, 2007 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
full-active ?
poate x-overe active.
un crossover activ este un dispozitiv care imparte semnalul audio de nivel redus. (adica la nivelul semnalului de iesire din player)
avantajul ? flexibilitate in alegerea frecventelor de taiere inseamna flexibilitate in optiunile difuzoarelor. adica poti sa cumperi o pereche de mid-bassi calumea (seas, peerles, vifa...doar cateva exemple) si o pereche de tweetere care sa se asorteze (tot aceleasi firme)
in general playerele care dispun de x-overe active dispun si de time - alignment, un "bandaj" foarte util daca nu esti dispus sa modifici masina puternic pentru a egala diferentele de lungime intre difuzoare si urechile tale.
partea "proasta" in cazul unui sistem filtrat activ este ca ai nevoie de 2 canale pentru fiecare banda de frecventa. 2-cai activ in fata necesita 4 canale de amplificare.
|
|
| Sus |
|
 |
tudosec
|
Trimis: Sâm Oct 20, 2007 2:53 pm Titlul subiectului: Bucuresti here i come! |
|
|
m-am gandit indelungat, m-am consultat si cam asta mi-a nascocit mintea:
hu:-http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDA-9857R/
fata:http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_MS6A/
spate:http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_RS6/
sau chiar fara tweeter
-mai ramane statia si un sub..................astept recomandari
......sunt din BV, va trebui sa vin in capitala asa ca "BELOUD" as dori o programare si un pret final (specific ca o sa am o singura zi la dispozitie)
-intentionez sa nu depasesc 3000ron/total
-alte recomandari in pretul asta?[/b]
|
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Sâm Oct 20, 2007 4:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
pt programari, preturi si alea alea suna la nr de pe site si vorbesti cu baietii.
0788315434
|
| Sus |
|
 |
|