Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

alegere boxe
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 2:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din punct de vedere al calitati
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mar Ian 02, 2007 7:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cumpara C5 ca nu o sa regreti. B5 sunt net inferioare.
Sus
iulian00

Data înscrierii: 24/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 8:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am inteles deja ca C5A sint foarte bune, dar Infinity ar fi Harman-Kardon in car audio iar tot ce am ascultat eu H/K m-a impresionat in bine.
Acum diferenta de pret este dublu intre C5A si REF 5021/6021 si as vrea parerea unei urechi "educate" ce le-a ascultat pe ambele ...
Mihai ?
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 8:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

io tot c5a mias lua
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 8:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai nu putem compara pretul unui sistem DLS cu pretul unor coaxiale Infinity.
Pana la urma ce iti trebuie, sistem sau coaxiale?
DLS nu difera la preturi prea mult fata de Infinity REF.

N-a spus nimeni ca H/K suna rau, Doamne fereste! E doar treaba de gusturi, de preferinte. Ce vrei de la sistemul audio? Sa sune tare si clar? Sa sune natural? Sa sune mai strident sau mai calm?
Din experienta mea H/K suna ceva mai strident si mai puternic, mai ales JBL. Infinity are ceva mai multa finete pe inalte dar tot spre partea de tare si clar dar strident trag. DLS suna ceva mai calm, mai natural poate.
Hip hop sau house ar suna mai bine pe JBL/Infinity pentru unii si alte genuri de muzica ar suna mai bine pe DLS dar rezultatele pot sa nu difere foarte mult, depinde de la caz la caz de restul sistemului.
Sus
iulian00

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 9:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa sune natural si clar Smile
Partea cu "tare" ma intereseaza mai putin, volumul la jumatate al unui 4x45w Panasonic sau Clarion este aproape prea mult pentru urechile mele...
Vreau sa sune cald ... am un Panasonic la 220 R/CS/CD adus din Norvegia de un prieten, un model deosebit pe care cei care il asculta il caracterizeaza "te mangaie pe suflet"...expresie auzita de la 3 persoane diferite Smile .
L-am desfacut sa studiez difuzoarele si par din hartie alba cu mica ..nu am mai vazut asa ceva la nimic.
Singurele adjective ce iti vin in minte cind asculti scula asta sint limpede si cald..
Nu stiu daca m-am exprimat suficient de bine, dar asta as vrea in masina.

LLE: Probabil ca vreau prea multe.
Sus
iulian00

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 10:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca inteleg acel "clar dar strident" la care te referi Mihai, am sa optez pentru C5A pana la urma la sfatul tau, mereu uit ca tweterele trebuie sa le am la inaltimea urechilor sa sune bine si o sa le pun unde ar fi fost reglajul mecanic pt. oglinzi, deci o sa dau totusi gauri..merita clar.
Acum o sa aman difuzoarele pentru cind vine caldura, vreau sa si antifonez usile cind le desfac.
Totusi HU il vreau acum, imi poti spune diferenta intre DEH-P4800MP si CDE-9848RB din punct de vedere SQ fiindca ai explicat asa de sugestiv inainte... Smile ?
Multumesc.
Raspunsurile de gen "eu tot din ala as lua" nu ajuta la nimic din pacate..
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 11:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pot spune ca la CDE-9848RB platesti cel putin 50% din pret numele firmei. net inferior pioneer-ului prin lipsa reglajelor fata de pioneer, lipsa HPF, putere sensibil mai mica, doar o pereche pre-out, pioneer parca are 2,5v pe pre-out (asta nu bag mana-n foc, zau de mai tin minte), si in plus....design-ul....daca sunetul natural te intereseaza, vezi daca poti pune mana pe un clarion...la capitolul asta e cam rege...
Sus
iulian00

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 11:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai atunci sa iau DXZ468RMP Clarion ?
Vreau un sunet pur, cald, natural, x preout-uri ma lasa rece, nu vreau amp si sub.

LE: Si este valabil si la difuzoare ? SRS1326 ? Man iar se indeseste ceata...y need professional help Smile
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 12:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe natural mergi asa: HU clarion, difuri DLS. de care?....buzunarul o dicteaza.
Sus
iulian00

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 1:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Este clar ! DXZ468RMP Clarion !
Sincer am obosit citind specificatii si voi merge la HU pe "mana" adica urechea lui ASUS !
Multumesc pentru rabdarea si timpul pierdut cu mine !
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 1:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar sa fi sigur ca naturalete vrei. daca-ti place pesonalizarea sunetului pe gustul tau, pioneer s-ar putea sa te incante mai mult. mie sincer, anumite genuri de muzica imi place sa le ascult modificate dupa gustul meu, nu asa cum suna ea in studio. deci gandeste-te bine ce vrei. oricum nu vei regreta indiferent de alegere....clarion/pioneer
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 9:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

totusi io zic sa nu fi asa entuziast cu "natural bla bla bla"... o sa ve zi ca la un momentdat iti vine sa intorci volumele peste cap ca nu ai putere si nici reglajele nu te ajuta...

tu decizi.

noroc asus !
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 11:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut.

acuma depinde si ce asculta...eu de exemplu nu pot asculta un rock bun fara sa dau eq pe off...
Sus
iulian00

MesajTrimis: Sâm Ian 06, 2007 7:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va asigur ca Enya/Vangelis/JMJ nu te fac sa intorci volumul la maxim...
Apoi puterea specificata este chiar mai mare la Clarion, poate nu te lasa sa personalizezi cat vrei dar totusi este un nume.
Anyway, daca as fi vrut un spor mare in nivel audio (adica presiune sonora) nu cu diferenta intre Clarion si Pioneer as fi rezolvat problema ci cu un amplificator nu ?
Din pacate cu difuzoarele trebuie sa mai astept pana se incalzeste vremea sa fac si o antifonare, nu concep sa pun diff bun intr-o cutie de tabla chioara..
Este ok ?
Spunea cineva odata ca ascultand o linie audio de calitate nu poti lucra, nu te poti concentra ok pe nimic si are dreptate, te distrage si surprinde constant...(si nu trebuie volum pentru asta) dar din pacate sa ajungi la asa ceva trebuie bagati bani multi, toti cautam compromisul cel mai potrivit pentru noi personal.
Acum este evident ca , compromisul meu poate sa nu convina altcuiva nu ? si pe altul sa-l dea pe spate...
Si exista incinte de 150k $ la care trebuie amplif de 150k $ ... iti poti inchipui la scorul asta un rabat la ceva ? doamne cum or suna..

Ultima modificare efectuată iulian00 la Sâm Ian 06, 2007 7:32 pm, modificat de 3 ori în total
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 2 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum