|
Autor |
Mesaj |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 7:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
f bine cu antifonarea. la genul tau iti trebuie multa claritate si cat mai putine zgomote parazit (zbarnaieli etc). cum genul tau preferat e facut de asa natura ca vei avea pasaje cu un volum mai mic alternand cu cele mai "galagioase", eu ti-as recomanda o izolare completa a masinii, chiar daca presupune o investitie mai serioasa. nimic nu e mai placut ca un theme of antartica de la vangelis sau un moon machine de la michael jare, fara sa auzi rulajul cauciucurilor si traficul din jur... |
|
Sus |
|
 |
iulian00
Data înscrierii: 24/Dec/2006 Mesaje: 39
|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 7:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai mare dreptate, si 10-15 mil nu sint asa de multi bani problema mea este lipsa timpului iar in Rm.Valcea nu sint firme sa faca o antifonare de calitate in locul meu...sau daca stie cineva sa spuna
LE: M-am gandit sa o fac eu cu aluband.
LLE :Am cateva bucati muzicale cu un cor de copii..lasa lat pe oricine aproape.. |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
|
Sus |
|
 |
iulian00
|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 10:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Banii nu sint o problema...chiar asa de mare...si ce recomanzi trece de 20 mil ...am inteles ca un kit de Extreme nu ajunge.
Mai bine bag bani in dif mai bune gen R5A decit in Dynamate.
Cred ca alubandul in 2 straturi unde trebuie si 1 strat in rest plus Stinger carpet este suficient si ma incadrez in 10-15mil cu portbagaj cu tot.
Oricum s-a scris o gramada despre insonorizare si aici si pe daciaclub incat cred ca oricine pricepe cum cit si de ce.
LE: Pana in vara mai este timp de gandire oricum.. |
|
Sus |
|
 |
iulian00
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 11:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai am o singura intrebare :
Sa inteleg ca suna mai bine sau mai tare R5A decat C5A tinind seama de sensibilitatea mai mare a primelor in pofida puterii ce ar cere amplificare ?
Mentionez daca mai era nevoie ca nu vreau amplificare.
Rog o parere argumentata a cuiva ce le-a auzit ca sa inteleg si eu domeniul car audio...
Multumesc. |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 11:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
fara amplificare, atat C5A cat si R5A vor suna cam la fel...adica sub capacitatile lor.... |
|
Sus |
|
 |
iulian00
|
Trimis: Mar Ian 09, 2007 1:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Te referi la SQ sau SPL cind spui sub ce pot amplificate ? |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 09, 2007 1:52 am Titlul subiectului: |
|
|
toate boxele trebuiesc amplificate atat pt SQ cat si pt SPL.
sunt amplificatoare pe toate gusturile si toate pretuirle pe site, ai ce alege! |
|
Sus |
|
 |
iulian00
|
Trimis: Mar Ian 09, 2007 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca nu ma fac inteles, poate nu ma exprim clar :
Ce treaba are amplificarea in obtinerea SQ in conditiile unui HU si asa de putere mare (pentru mine) ?
O specificare : volumul 35 al RCS Blaupunkt original de pe Logan este la limita de sus pentru mine.
Sau altfel spus - are treaba ? in contextul unor difuzoare sensibile gen C5A sau chiar R5A.
Asta nu reusesc sa inteleg / nu prea reiese de nincaieri...
Daca inteleg o pot face numai cu ajutorul vostru ... detaliat si argumentat va rog ... gen Mihai sau Asus .
Sper ca nu abuzez de rabdarea voastra. |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mar Ian 09, 2007 11:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
e adevarat, daca nu doresti sub nici o forma decibeli multi, ci doar calitate la un volum mic cel mult mediu, ar ajunge si amplificarea playerului. si totusi, pentru un sunet complet ai nevoie si de ceva frecvente joase...ei bine aici intervine problema, tu ai avea 25W rms din player, dar crede-ma, singura metoda de a-i exploata in majoritate e un filtru HPF gen pioneer. deci din start la revedere joase. fara HPF, distorsiunile ar aparea mult mai repede, chiar inainte ca volumul sa atinga pragul mediu. daca recomandam amplificare, nu inseamna ca avem pretentia sa urle continuu tare, ci doar bine, dar la nevoie si bine si tare ..sper ca ai inteles ce vreau sa zic...ca sa sune cu adevarat bine, un player ar trebui sa mearga pe un volum destul de mic, deja sunetul avand de suferit datorita zgomotelor externe.
inca ceva...sensibilitatea precizata de DLS se refera la aceea a tweeterelor, nu a mediilor, care sunt cotate undeva pe la 88 dB. |
|
Sus |
|
 |
iulian00
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 12:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca stiu la ce te referi :
Acea gatuire a basului ce apare chiar la volum mediu, sau lipsa de bas "plin/gras", pe care o cam simt pe scule subdimensionate in alimentare de obicei, nu ? |
|
Sus |
|
 |
iulian00
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 11:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Clarion DXZ468RMP are 2 preout-uri la 2v, sa inteleg ca are toate cele 4 iesiri pe preout-uri sau doar stereo ?
Si din curiozitate, ce HU si ce boxe fata / spate are Mihai pe masina ?
 |
|
Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 11:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
adica are cate 2 seturi de iesiri |