Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Configuratie serioasa pentru viitoarea masina!!!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin Ian 24, 2014 8:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa pui un 3500 la amandoua la 0.5 ar fii o configuratie cu foarte multa putere ! Daca faci totul ca la carte va iesi super super.

De preferat ar fii 2 .Un deepcycle in spate.Sa fie ceva 55-60 amperi nu mai mult.

Sigur ca ar merge incarcat.

Daca ai masina diesel ,sunt sigur ca o sa le incarce pe amandoua.Mie 1.3 imi incarca baterie de 85 amperi.Si cred ca alternatorul e de 55-60 ah.Deci se poate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
shoby
Pasionat

Data înscrierii: 19/Aug/2008
Locație: orastie

MesajTrimis: Vin Ian 24, 2014 8:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la deep cycle ma gandeam la un http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii-instalare/Baterii/Ground-Zero/Battery-GZBP-12.3500X/ ca sa aiba destula putere! totusi sunt 3500 w RMS !
Sus
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 24, 2014 9:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gasesti alternative si mai ieftine.Si mai de calitate.
Sus
shoby
Pasionat

MesajTrimis: Vin Ian 24, 2014 9:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Spune niste modele de baterii deep cycle pe care pot sa le caut!
cablu de 50 mm de unde pot lua la metru ? si la ce pret?
kitul de cabluri are pt masa doar 1-1,5 metri, eu am nevoie sa fie 5-6 metri ca si cel de + ca o sa le leg ambele la alternator!
Sus
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 24, 2014 9:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt cativa care stiu mai bine, cum e Domnul MGM .Or sa te indrume ei .Eu m-am uitat peste niste XS power

http://store.soundsolutionsaudio.com/products/xs-power-d2400-12v-agm-battery-max-amps-3500a-4000w.html
Sus
shoby
Pasionat

MesajTrimis: Vin Ian 24, 2014 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti multumesc foarte mult!
ceva date de contact ? nr de telefon, mail?
Sus
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 24, 2014 9:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E pe aici pe forum,ne raspunde daca are bunavointa.
Sus
shoby
Pasionat

MesajTrimis: Vin Ian 24, 2014 9:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este vorba despre mgm2000ro ? poate ii dau un mesaj pe privat...
Sus
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 24, 2014 11:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da.El este.
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Sâm Ian 25, 2014 2:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

shoby a scris:
totusi sunt 3500 w RMS !

Stai linistit ca puterea aia nu o sa o ai niciodata la dispozitie, motive sunt destule, lipsa curent, ridicari de impedanta, pierderi pe traseu, tensiunea de 14,4v la care amplificatorul debiteaza teoretic acea putere etc...
Pe parte de alimentare nu face concesii, trage si plusul si minusul direct de pe bateria din fata, poate chiar sa pui 2 trasee, mai degraba overkill decat cabluri subdimensionate.
Pe parte de baterii verifica si aici : http://www.be-loud.ro/forum/vand-amplificatoare-de-2kw-3kw-5kw-7kw-12kw-t15445,start,15.html poate si chiar de un amplificator mai potent.
Parerea mea, daca vrei intradevar sa faci un lucru bun de la inceput ia legatura cu user-ul din acel thread si mai mult ca sigur o sa ajungi si la performante bune in car-audio!
Sus
shoby
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Ian 25, 2014 11:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc foarte mult! stiu ca nu o sa ajung niciodata la 3500w, dar ma refeream ca e nevoie de ceva curent pentru un amplificator ca asta!
Sus
basspasionat
Pasionat

Data înscrierii: 18/Ian/2013

MesajTrimis: Dum Ian 26, 2014 1:14 pm    Titlul subiectului: buna Răspunde cu citat (quote)

am un amplif de vanzare a fel ca 1500d, e dragster daa1501 are 1500w.
0769758989 e nr meu 700 de ron
Sus
shoby
Pasionat

MesajTrimis: Dum Ian 26, 2014 3:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc foarte mult de oferta dar deocamdata sunt in faza de documentare si alegere a componentelor! urmeaza cumpararea masinii si dupa achizitionarea de componente!
Sus
rockford
Pasionat

Data înscrierii: 21/Noi/2013
Locație: Nevers

MesajTrimis: Mie Ian 29, 2014 1:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe partea de sw eu as merge pe 2x12 helix spxl . am avut si am fost foarte multumit de ele.
Sus
shoby
Pasionat

MesajTrimis: Vin Ian 31, 2014 2:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca o sa raman la SPL Dynamics Spl 300!
Tu cu ce amplifici subwooferele Helix? si pe partea de curent ce ai pus?(baterii deepcycle, cabluri, alternator schimbat)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 2 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum