| |
| Autor |
Mesaj |
shoby Pasionat
Data înscrierii: 19/Aug/2008 Mesaje: 99 Locație: orastie
|
Trimis: Mie Feb 05, 2014 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu se pricepe nimeni la partea de curent?
m-ar interesa ce cabluri si ce baterie/baterii deep cycle ar fi nevoie pt a alimenta un amplificator Spl Dynamics ice 3500d?
si daca poate fi alimentata bateria deep cycle de alternatorul stock al masinii sau este necesara inlocuirea lui cu unul mai puternic? |
|
| Sus |
|
 |
rockford Pasionat

Data înscrierii: 21/Noi/2013 Mesaje: 105 Locație: Nevers
|
Trimis: Joi Feb 06, 2014 2:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| shoby a scris: | Cred ca o sa raman la SPL Dynamics Spl 300!
Tu cu ce amplifici subwooferele Helix? si pe partea de curent ce ai pus?(baterii deepcycle, cabluri, alternator schimbat) |
de preferat ar fi fost un amp helix spxl1000 http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/HELIX/SPXL-1000-Competition/ . Pe partea de curent nu am avut nevoie de nimic deoarece am motorul de 2700 cmc si bateria varta de 100A si cabluri Orion 0AWG http://www.youtube.com/watch?v=Wu7FerH-PW8
Totusi spune ce masina ai sa-ti spunem de ce ai nevoie la partea de curent, daca ai un motor mare s-ar putea sa nu ai nevoie de bateri deepcycle si alternatoare suplimentare, cablul ideal este cel de 0awg. |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Feb 06, 2014 12:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fa un BIG3 cu 0 awg.Taria lantului depinde de cea mai slaba veriga ! Cel mai subtire cablu din instalatie de puterea lui.Baterie iti sugerez sa fie un DeepCycle (cu cat mai mare cu atat mai bine) si legata cu 0 awg la alternator.Alternatorul de 120 ar trebuii sa le incarce pe amandoua avand in vedere ca un DeepCycle se incarca mai repede.
Eu as face 2 turasee de 0awg la amp cu niste chestii dragute ce le-au facut Stinger.
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii-instalare/Alimentare/Stinger/PRODR0PT/
Pui doua dinastea :unu la terminalul + unu la terminalul - si 4 cabluri de 0awg de preferat de la bateria din spate.Daca nu tragi trasee de + si - de la baterie.Atentie,nu caroserie(punct de ground).
Cablu pentru difuzoare o sa ai nevoie de 8awg pentru ca atat cred ca sunt direct leads de la S/W.
Apropo,exista o alternativa mai ieftina la seria SPL de la SPL Dynamics.Mai ieftina,cu mai mult motor,calitate mai buna,impedante avantajoase,reconuri ieftine.Daca esti interesat,lasa-mi un mesaj. |
|
| Sus |
|
 |
shoby Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 06, 2014 6:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
masina o sa fie o skoda octavia 2- 2006 cu motor de 1,9 tdi si baterie de
80 Ah!
sistemul audio vreau sa il alimentez doar de la bateria deep cycle din porbagaj care o sa fie incarcata de alternator( ori cel stock al masinii ori altul mai puternic daca e nevoie)!
ar fii o idee foarte bine cu chestia de la stinger pt 2 trasee, atunci stiu sigur ca sunt de ajuns cablurile!
imi puteti recomanda o baterie deepcycle de 90-100 Ah?
ma gandeam la un http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii-instalare/Baterii/Ground-Zero/Battery-GZBP-12.3500X/ dar e 2000 de lei si am inteles ca sunt si alte firme producatoare care au performante similare la un pret mai acceptabil.
cablu 0 AWG unde pot gasi la metru? cred ca as avea nevoie de 20-24 metri pt 2 trasee si pe + si pe - . |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
Trimis: Joi Feb 06, 2014 8:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
.Cablu la metru este si aici pe be loud la Alimentare->Stinger.
Cat pentru baterii,ia la rand siteurile si fa comparatii pret.performanta.
Sent from my Android using Tapatalk. |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Vin Feb 07, 2014 1:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cablu 0 awg incearca sa gasesti la rola de 15 m si iesi mult mai castigat!
| Bogdi24 a scris: | | .Cablu la metru este si aici pe be loud la Alimentare->Stinger. |
Vezi ca, de fapt, nu prea este....
Este decat o poza frumoasa pe site si nimic mai mult, in momentul cand dai telefon sa cumperi te lovesti de raspunsul ca nu il au pe stoc sau nu il pot aduce... |
|
| Sus |
|
 |
shoby Pasionat
|
Trimis: Sâm Feb 08, 2014 1:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| recomanda-mi te rog un site de unde pot lua cablu 0 awg, ca nu am prea gasit la metru sau la rol, decat foarte scump.... |
|
| Sus |
|
 |
shoby Pasionat
|
Trimis: Lun Feb 17, 2014 12:47 am Titlul subiectului: |
|
|
| Cablu 0 AWG la rola unde pot gasi? nimeni nimic? |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Mie Feb 19, 2014 9:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
incearca la magazinele cu profil electric din orasul tau sau imprejurimi. cere cablu de sudura- asa vor intelege despre ce e vorba. alta varianta, mai arunca un ochi pe site-urile gen mercador, ocazii...... _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
| Sus |
|
 |
shoby Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
Trimis: Sâm Feb 22, 2014 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu trebuie neaparat.Insa sa fie flexibil sa nu te chinui cu el. |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Sâm Feb 22, 2014 10:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
E ok cablul de sudura dar cum a zis si Bogdi, sa fie flexibil ca altfel o sa-ti dea batai de cap. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
shoby Pasionat
|
Trimis: Lun Mar 03, 2014 8:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| La configuratia asta cu o baterie deep cycle separata pt muzica mai este nevoie si de condensator? |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
Trimis: Lun Mar 03, 2014 9:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nici vorba. |
|
| Sus |
|
 |
shoby Pasionat
|
Trimis: Mar Mar 04, 2014 10:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca vreau sa incarc bateria masini si bateria deep cycle din portbagaj cu alternatorul masinii trebuie sa fie de acelasi amperaj?
am inteles ca se pot lega in paralel ca sa le poata incarca alternatorul!
care sunt limitarile la conexiunea asta cu 2 baterii pe acelasi alternator? |
|
| Sus |
|
 |
|