Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cum se alimenteaza corect un sistem audio
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Glosar - termeni din domeniul car audio

Autor Mesaj
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 1:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

yo cred ca dj farad are dreptate... in momentul in care folosesti cablu de sudura o sa ai un bas mai cocosat si inalta o sa fie mai ragusita Twisted Evil

hmmm... cu prima ocazie o sa fac niste masuratori Wink

p.s. 140 euro nu e un pret mare pt un metru de cablu ...daca vrei iti arat eu unul de 15k metru .

Baban_San
Pasionat

Data înscrierii: 25/Iul/2007
Locație: 18 Z

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 2:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dj81bas, in ceea ce priveste sq nu cred ca am sugerat cuiva sa foloseasca asa ceva, pt ca sunt sigur ca la un anumit nivel de fidelitate fac si aceste cabluri dedicate car audio treaba, dar pt galagie si pt putere si pt multe trasee de avg 0 nu cred ca va folosii cineva vreodata de exemplu cablul audison avg 0 sau alceva pt SPL.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 2:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hahahaha ...babaneeee poate nu stii k majoritatea cablurilor is facute in china ( aia nici nu stiu cum arata cuprul) ... asa ca cablurile lor is tot de sudura ,doar k se numesc altfel Shocked
dj01fad

Data înscrierii: 29/Oct/2007
Locație: in copac

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 3:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Baban_San a scris:
dj81bas, in ceea ce priveste sq nu cred ca ...

vezi ca ne incurcasi... io is fad nu bas Rolling Eyes

dj01fad

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 3:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

_vrx_ a scris:
...daca vrei iti arat eu unul de 15k metru .

inca nu am ajuns la nivelul asta, la modul sa dau cate un seria 3 pe un metru de cablu Very Happy da un link ceva sa ne minunam si noi.

bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 10:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.avstore.ro/ro/produse/conectica/cabluri/siltech/LS-188

sunt pentru home audio Embarassed dar sunt gama classic, dar peste ea mai sunt doua game, signature si mxt, pe care avstore nu prea se chinuie sa le importe

producatorul:
http://www.siltechcables.com/afawcs0115619/ln-products.html

bezz
Audiofil

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 11:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Baban_San a scris:
dj81bas, in ceea ce priveste sq nu cred ca am sugerat cuiva sa foloseasca asa ceva, pt ca sunt sigur ca la un anumit nivel de fidelitate fac si aceste cabluri dedicate car audio treaba, dar pt galagie si pt putere si pt multe trasee de avg 0 nu cred ca va folosii cineva vreodata de exemplu cablul audison avg 0 sau alceva pt SPL.

exista un fiat panda cu 16x awg0 audison, dj81bas foloseste audison/orion, bigu avea dietz 0awg, octavia2 (DD) 4 awg0 parca orion, TAU avea orion 0awg, pana si blak are niste bucatele de stinger pe alimentarile statiei (are si cabluri de sudura Laughing dar lungimi <1m) si nu in ultimul rand ugod... dar probabil ca ti-ai dat seama ca sunt prezentarile de pe 4rum, unde probabil masinile calumea, facute cu cablu de sudura, sunt sterse de moderatori, cu o mica exceptie Wink .
sa mai zic nils/taz/alex??? doamne pe cati au putut sa imbrobodeasca astia de pe 4rum, si nici unul nu e "cu eschiu".

dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 12:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si babanu a avut pentru o scurta perioada de timp o bucatica de orion 0 awg de la condensator la statie.
tradatorul!!!!
hai, o dam si pe cabluri de semnal si pe materiale de izoalat fonic? 7 pagini de discutie mi se pare putin si doar 2200 vizionari ale topicului Sad

Sper sa nu imi fie considerat postul drept instigare la discutii aprinse, si sa fie sters Smile)))
Sus
dj01fad

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 1:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca discutam si argumentam fara sa aruncam cu pietre unii in altii, putem sa discutam 1000 de pagini. eu unul pe 4tun nu stau la discutii pentru ca mi se pare un forum cretin....

cabluri rca... da, prefer facute. dati-mi idei de unde sa iau cablu, ca mufe am. eu aveam mai demult cablu de semnal luat de la un studio de televiziune, era rosu si scria ceva pe el dar nu mai retin ce. stiu ca era triplu ecranat, foarte moale, dar l-am folosit pe tot in casa Very Happy

bezz
Audiofil

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 2:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai eu tot caut niste cabluri de semnal de fix 4 metri, bune insa nu prea scumpe.
singurele care se apropie sunt stinger expert, audison au 3/5 m, aurix la fel si nu-s deloc ieftine, monitor nu gasesc decat entry iar altii gen streetwires/mogami/kimble nu exista in romania.

cablu de semnal pe care sa-l mufezi am cautat intr-o zi pe la muzica si magazinul mai jos de novotel, singura recomandare primita ar fi:
http://www.cordial-gmbh.de/catalog2,17,mw78.html
http://www.cordial-gmbh.de/media/upload//Meterware/CGK%20175.pdf

la vreo 3E/metrul, dar nu vad sa fie torsadat si nici argintat etc...

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 2:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dj01fad a scris:
nu face referire la mine daca nu stii ca este adevarat ceea ce spui. poate o sa ne vedem pe viitor si o sa imi vezi usile la care lucrez, si apoi mai discutam despre o instalare corecta... din pacate cred ca o sa mai dureze, pentru ca bugetul abia mi-a permis sa ma apuc in sfarsit de vopsit masina... si oricum mi-au trecut destule scule si jucarele prin mana si pe la ureche cat altii nici nu viseaza, asa ca stiu ce vorbesc; si ca sa vezi ca nu tin cu nici o firma, iti spun ca se gaseste si cablu dedicat mai bun si mai ieftin decat ala de sudura. de ce nu vreti sa intelegeti ca eu personal nu am nimic cu acele cabluri?

te asigur ca am incercat tot felul de metode neconventionale asa ca nu sunt rigid deloc.... si legat de aparatura scumpa...HA... am 2 amarate de amplificatoare care cred ca au peste 10 ani, dar suna de mori, iar ca aparat... nu suport pioneer de fel, si porcaria e ca nu imi permit sa imi cumpar ceva tare asa ca ma dau cu un amarat de 9855... sub nici macar nu am Very Happy

P.S. : cum s-a puscat ampliful ala in asa hal?

you win. i'm back Laughing
dupa unul din posturile tale initiale am facut afirmatia initiala...
group hug ?
vrx, detaliaza putin treaba cu cablurile utp impletite... Smile

Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 2:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

utp nu este ecranat in nici un fel, ftp este ecranat cu folie iar stp este blindat (in special pentru montaj la exterior)

ps chiar se "poate" folosi ftp/utp pentru semnal? e multifilar, eu stiam ca-ti trebuie doar L+R...

dj01fad

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 2:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cauta ma la magazine dedicate audio profi (aparatura de discoteca, etc), cablu de microfon ca mi se pare ca ala este foarte bine ecranat... nu stiu in schimb ce impedanta are.
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 2:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dj01fad, eu am spus de cablurile canare, dar si eu am aceeasi problema ca si tine Smile) sa gasim sa cumparam. daca nu mi-au trebuit pana acum, nu m-am interesat, dar promit sa caut, ca o sa am 2 masini in lucru Smile

Ultima modificare efectuată de către dorin la Joi Noi 01, 2007 3:25 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 3:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dorin...vezi ca 01 e diferit de 81.
legat de utp...citisem pe undeva ca se foloseste impletit (inainte sa posteze vrx Razz )
cablurile profi pentru microfon sunt alta alternativa interesanta.

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Glosar - termeni din domeniul car audio Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Următoare
Pagina 7 din 13

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum