Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ground Zero Hydrogen
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
George
Pasionat

Data înscrierii: 15/Noi/2006
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 9:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt inceput iti spun ca eu inca nu am luat masina si sistemul audio dar vin curand.si eu am vrut tot 2x12'' cu rx mono si am renuntat pentru ca iti trebuie boxe serioase amplificate calumea sa te tii de subul asta.momentan ce sub ai de vrei sa treci la monstrul asta?daca tu crezi ca punand difuzoare amplificate vei scapa de bubuiala te inseli,doar va fi echilibrat sunetul dar basi seriosi tot vei avea.HU tau are doar 1 preout pt sub deci e cam nasol sa pui boxe amplificate separat si mai repede iei un Pioneer DEH4800 care are si LPF si HPF si preout pt boxe si pt sub.cred ca ai nevoie macar de http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Sisteme/Reference_R5A/ amplificate ca sa auzi si altceva in afara de bass.
eu vreau sa achizitionez surorile lor mai mari R6A si sa le amplific combinate cu un subwoofer DLS MW12,renunt la galagie pentru calitate ca oricum vor suna tareeeeeeee

Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 9:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai momentan am statie jbl 75.2 si woofer 1200b tot jbl ...
ma deranjeaza ca nu prea intra sunetul in masina ( de am logan ) .. si ma gandeac ca .. cu putere mai mare as sari de acest dejavantaj !!!
orice parere miar fi de folos .. sfat .. orice !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
George
Pasionat

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 9:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi ca asus are logan si stie mai bine.el zicea ca a scos boxele din spate si a stfel habitaclul comunica mult mai bine cu portbagajul si ca e diferenta mare.el are un Sub GTO1202D si amplif CA23.tu ai acum un subwoofer slab si de aceea nu esti multumit,cred ca http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/GTO_1204BR/ o sa te multumeasca fata de ce ai tu acum daca dai cu 75.2 pus in punte,e o combinatie extraordinara
Audiofil

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 9:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aham ... sincer visez prea mult la un sistem de 600 800 de w ...
nusj ce sa zic !
Sus
George
Pasionat

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 9:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar nu e nevoie de atatea sute de W si 2 suburi ca sa se auda bine si tare ci doar de ceva facut cu cap,ce ti-am recomandat e combinatia perfecta cu amplificatorul tau.daca citesti alte topicuri o sa vezi ca 75.2 si subul ala sunt cele mai recomandate.nu degeaba combinatia asta e denumita Deluxe pack http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/Be-Loud_Bass_Pack_DELUXE/
Audiofil

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 9:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daps am vazut ... dar crezi ca GZ nu ar face treaba buna ?! sau ar treb sa inteleg ca JBL 1202 ar face treaba mai buna !? Razz
dc e asa imi iau II 1202 cu o statie tatic si termin balciu ! Razz Laughing
Sus
George
Pasionat

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 9:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gto1202D la pretul lui nu prea are rival,daca vrei mai mult dai mai mult.eu sunt de parere ca in logan e suficienta combinatia care ti-am recomandat-o.mi s-a spus ca GZ GZTW 30T ar fi putin mai bun,deci poti lua pe asta.de restul de bani ia difuzoarele de usi recomandate de mine si macar amplif asta pt ele http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/The_Rock/Rock_4000/
Audiofil

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 9:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stai un pic ca mai gabat in ceatza .. GZ GZTW 30T ar fi putin mai bun decat 1202 !? sau decat GZTB 2300BR !?
Sus
George
Pasionat

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 9:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

GZ GZTW 30T e difuzor ca si Gto1202D iar GZTB 2300BR e subwoofer.ma refeream ca GZTW 30T ar fi mai bun decat GTO1202D din ce mi s-a spus.sunt de parere ca merita sa iti iei un GTO 1204BR ca ai un amplificator care i se potriveste ca o manusa si sa iei un amplificator si boxe pt usi
Audiofil

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 9:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aham !
pana la urma sa inteleg ca nare rost sa fac o investitie asa de mare !?
ma gandesc totusi ca in trei 4 luni max fac bani si pt statie si difuri pt usi !?

sa numi mai iau 800w !? Sad(
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 10:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vrei "bubuia" multa ... sa se auda din afara masinii ... sa scoli vecini din somn Laughing atunci ia-ti ceva de 600-800W rms. De asemenea uitata de insonorizare, ca asta scade din zgomotul produs in afara masinii.
Daca folosesti statia pe 1ohm, sau 2ohm va consuma mai mult ... deci sa iei in calcul si chestia asta.
ps: iti dai seama ca fara amplificare buna pentru difuzoare (nu mai vb de insonorizare pt usi) o sa auzzi mai mult bass.
Pentru un sunet puternic nu tre' sa iei in calcul doar W rms ... ca sunt difuzoare de 400W care suna mai puternic decat altele de 5-600W.
bafta
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Noi 25, 2006 1:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daps .. tin cont ! multumesc tuturor de sfaturi ...
pana am sa fac rost de toti danii necesari o sa mai treaca apa pe Dunare .. deci ... ! sper sa ajung si in brasov pe 1 dec .. la emma ! sami fac o idee ..

va multumesc !!! orice sfat imi va fi in continuare de ajutor !
Sus
taz21
Pasionat

Data înscrierii: 23/Oct/2006
Locație: Jud. C-ta

MesajTrimis: Sâm Noi 25, 2006 10:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku cred ca cel mai bine ar fi sa spui bugetul pe care il ai pt. statie si sub. Vad ca s-a plecat de la CAD11 si Hydrogen GZHB 30BT si s-a ajuns la 75.2 si 1202b care sunt cam jumatate din ce ai propus tu.
Bafta
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Noi 25, 2006 11:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

taz21 bugetul meu pt statie si sub este de 25 26 mil ... am plecat de la hydrogen si dls si am ajuns la 75.2 si 1202 pt ca am fost sfatuit ca ar fi mai bine sa fac ceva si cu difurile din usi ! stau si ma gandesc in felul urmator : dupa ce o sa ma satur numai de bubuiala , asta in 3 4 luni , am sa adun banii necesari pt difurile din usile fatza si pt amplificarea lor !
Sus
taz21
Pasionat

Data înscrierii: 23/Oct/2006
Locație: Jud. C-ta

MesajTrimis: Sâm Noi 25, 2006 12:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai tu acum ai 75.2 si 1200B, nu? Daca treci la 1202 parca sunt vreo 50w in plus la sub. Nu stiu ce mare upgrade se face in felul asta.
Ideea ta de inceput cred ca era foarte buna, doar ca mi se pare sub-ul cam scump.
Oricum la Logan am inteles ca iti trebuie ceva bass ca sa se simta din cauza ca e in 3 volume.
Ai mai putea face si urmatoarea chestie: isonorizezi calumea usile cu dynamat sau stinger, si iti pui niste difuzoare super + statie in usi si vezi dupa, cat bass iti mai trebuie.
Ce mi-as dori eu Rolling Eyes ar fi difuzoare http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/DLS/Sisteme/Reference_R6A/ si amplificator http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/DLS/Reference_RA20/ Twisted Evil
Parerea mea.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 3 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum