|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
George Pasionat
Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 127 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Noi 28, 2006 11:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
multe firme au preturi mari pt ca investesc mult in reclama si trebuie sa-si scoata parleala pe banii clientilor,sunt foarte multe produse pe lumea asta de calitate foarte buna dar fara cine stie ce reclama sau chiar deloc si culmea ca de multe ori sunt peste altele de care se aude peste tot _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 3:19 am Titlul subiectului: |
|
|
E f buna Magnat RX Monobloc. Ma uitam si pe la alte firme ce ar mai fi, dar toate sunt fie prea puternice si scumpe sau prea slabe si scumpe. Ar mai fi o varianta cu JBL GTO 1201.1 sau DLS Classic CAD 11, dar sunt scumpe. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 6:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
la cele II mam gandit si io !
1201.1 in primul rand ca nu este monobloc de clasa D (cred .. scuze dc gresesc ) , nu are filtru de subsonice ... si puterea este totusi prea mare pt niste entry ...
iar DLS este bun ca putere dar .. cam multi bani is cred ca este o statie care inclina mai mult spre SQ decat spre SPL !
multumesc ! numa bine ! |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Joi Noi 30, 2006 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
vad ca la subiectul asta nu ma lamureste nimeni !
as vrea sa stiu de ce kit de cabluri am nevoie si ce condensator ! ( mentionez ca am varianta de logan cu alternator de 100A )
multumesc ! |
|
| Sus |
|
 |
George Pasionat
Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 127 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|