Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ground Zero Hydrogen
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 1:51 pm    Titlul subiectului: Ground Zero Hydrogen Răspunde cu citat (quote)

salut tuturor ...
pt urmatrul subwoofer ce statie miati recomana !?
http://www.ground-zero-audio.com/english/06_hb30bt.htm
io mama gandit la :
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/DLS/CLASSIC_CAD11/

dc e o optiune buna ... va rog sa ma sfatuiti dc ar treb alta statie si care ar fi aceea !

va multumesc !!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 2:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ah si ink ceva ... o parere va rog despre subwooferele de la GZ ... Titanium-line ... subwooferele entry level de la GZ !!!
mar tenta si http://www.ground-zero-audio.com/english/06_gztb2300br.htm

va multumesc !!!
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 2:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci statia care ai aleso e foarte buna doar ca trebuie sa legi bobinele difuzorului in paralel cat despre al doilea subwoofer nu e cine stie ce
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 2:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sub-urile GZ din gama entry-level sunt f bune pentru cat costa.
Varianta a doua de sub cu siguranta se va auzi mai tare decat prima alegere. Iti dai seama ca si ocupa mult spatiu.

GZTB 2300 BR - 820 lei
GZHB 30 BT - 1054 lei

Tu alegi Wink

Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 4:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pt raspunsuri ... intradevar o problema ar fi si cu spatiul ... prima data mama gandit la jbl 1204bp d .. care era un pic mai mare decat GZTB 2300 BR ... ( sper sa nu fie mai bun JBL Razz - sfat pls ) ...
acum .. ma gandesc ca pt amplificarea GZTB 2300 BR miar ajunge jbl 1201.1 ( la 2 ohmi ) ... sau miar treb altceva !? si dc da ce anume !?

va multumesc !
Sus
George
Pasionat

Data înscrierii: 15/Noi/2006
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 4:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mie imi place mult http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/RX/RX_Mono/ care are un pret foarte bun pt 500W@4ohm si 700W@2ohm,scoti untul din 2 difuzoare entry level de 12'' .
daca as dispune de atatia bani as lua 2 difuzoare dintr-astea http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/DLS/MW12/ care au nevoie in total de incinta de 64L,adica foarte mica amplificate de un RX mono in 1ohm ca sa nu dai la maxim amplif-ul sa nu bage distorsiuni si sa mai ai o rezerva de putere

Ultima modificare efectuată de către George la Vin Noi 24, 2006 4:46 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 4:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

george ai vazut un astfel de amplificator "la treaba" .. sau asta imi spui din datele tehnice !? nu zis ca ar fi proasta statia .. dar mi se pare destul de ieftina pt puterile pe care le scoate ! stiu chestia asta de la mac audio : statii ieftine si f bune .. dar si la magnat o fi la fel !?

de ce zici ca din entry level de 800w as scoate untul cu o statie de 700w !? GZTB 2300 BR ar avea mai putin de 800w ( si dc da cam are ar fi puterea reala !? ) !? stiu ca statia tre sa fie un pic mai mare decat subwooferul !

multumesc !
Sus
George
Pasionat

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 4:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RX mono are 3 sigurante de 40A,deci 120A ,cred ca are suficienta putere in 2ohm sa miste 2xMW12 aproape de capacitatea maxima.nu l-am vazut in actiune dar el pare bine facut si mi-a lasat o impresie foarte buna de cand l-am vazu prima oara pe site.pusesem ochii pe Mac Audio MAXIMUS 1.750 dar mi s-a spus ca nu se mai aduc produse Mac audio

Ultima modificare efectuată de către George la Vin Noi 24, 2006 4:57 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 4:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Titanium GZTB 2300BR are 2 X GZTW 30T ... care pot sa le leg si in serie si in paralel ... si tot nam cum sa dau cu 1 ohm in ele ! pot sa le leg in serie si sa am 8 ohmi sau in paralel si sami dea 2 ohmi ... iar magnatul la 2 ohmi are 700w !!! deci ... !?

multumesc !
Sus
George
Pasionat

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 4:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi cer scuze,am scris gresit,dai in ele in 2 ohm 700W RMS.era tare misto Mac Audio Maximus 1.750 si avea un pret super bun
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 5:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmh. daca e sa ne luam doar dupa sigurante ...
statia mea de pe masina ... are 2 sigurante de 60A si are 600W in 2ohmi si 400 in 4 ohm. nici macar nu e stabila in 1ohm.
ciudata treaba cu maganatu' ala ... mai ales pretul.
nu zic ca nu e bun ... dar parca e prea "fortos" in banii aia.
ps: cati db are statia ? ca nu gasesc pe nicaieri ..
Sus
George
Pasionat

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 5:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

treaba cu sigurantele e relativa,ca nu e regula cat de mari sa fie fata de puterea maxima a amplif
Audiofil

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 5:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci pana la urma ma sfatuiesti sa dau cu 700w ( magnat ) in GZTB 2300BR ?!
Sus
George
Pasionat

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 6:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu unul as merge pe magnat si din cauza diferentei uriase de pret si pt faptul ca 2 difuzoare mai bune pe o statie cu o putere un pic mai mica vor suna mai bine si mai tare decat 2 difuzoare mai slabe pe o statie mai buna.avand in vedere ca Magnat e firma buna tind sa cred ca RX mono are macar 600W curati care vor fi mai mult decat suficient sa scoti un SPL mare,pe mine de exemplu ma cam dor urechile cu un JBL GTO1202D BR de la 200W reali in sus dar fiecare om are limitele lui.spuneai ca '' stiu chestia asta de la mac audio : statii ieftine si f bune .. dar si la magnat o fi la fel !? ''
din ce am cautat eu ca sa facem o comparatie intre magnat si mac audio,mac audio are sigurantele de 2x40A pe Maximus 1.750 care are 450W@4ohm si 725W@2ohm iar RX mono are sigurante de 3x40A la 500W@4ohm 700W@2ohm si 1000W@1ohm .dupa mine sunt mai credibilie puterile la RX mono decat la un Maximus 1.750 de exemplu.acum eu nu iti pot spune cum suna una sau cealalta dar baietii de la be-loud cred ca te vor ajuta sa faci alegerea corect pt ca trebuie sa se potriveasca bine subwooferul cu amplificatorul ca sa le folosesti pe amandoua spre capacitate maxima fara probleme.
ca sa iti dai seama ca nu sunt chiar reale puterile declarate de producatori vezi la JBL GTO601.1 la care declara ei Maximum current draw 69A 424W@4ohm si 580W@2ohm si GTO1201.1 cu maximum current draw 115A 787W@4ohm si 1114W@2ohm care daca stai putin si calculezi o sa vezi ca pe undeva e o mica minciuna pt ca GTO1201.1 ar avea putere mai mica daca ar suge 115A.poate ne lamuresc si noi baietii de la be-loud si ne spun si ce sigurante au aceste amplificatoare.pana atunci eu sunt de parere ca RX mono e cel mai bun amplificator pt subwoofer avand cel mai bun raport putere/pret.sper ca nu ai uitat sa pui bani de-o parte macar pt 1 condensator Dietz de 1F

Audiofil

MesajTrimis: Vin Noi 24, 2006 6:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oke ... multumesc frumos pt informatii ...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 1 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum