|
|
|
Autor |
Mesaj |
Papi
Data înscrierii: 06/Iun/2014 Mesaje: 11 Locație: Elev
|
Trimis: Vin Iun 20, 2014 4:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
LooSeR a scris: | sa il duci la un electonist, sa ne sam cu presupusul, nu ajuta.
P.S. am avut odata probleme la un am. in el, cu impamantarea., am urmarit toate traseele de la impamantare si curatat si verificat sa nu am joc. |
In galati nu gasesc asa ceva...toti se uita si atat..am sa strang un banut..si am sa-l trimit undeva..
VA MULTUMESC SFATURILOR CARE MI LE-ATI DAT! |
|
Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Vin Iun 20, 2014 5:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
probabil e vre-un prefinal dus si curentul prin finali nu mai e stabil |
|
Sus |
|
 |
hexis Pasionat
Data înscrierii: 04/Noi/2013 Mesaje: 74 Locație: PLOIESTI
|
Trimis: Vin Iun 20, 2014 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Papi a scris: | LooSeR a scris: | sa il duci la un electonist, sa ne sam cu presupusul, nu ajuta.
P.S. am avut odata probleme la un am. in el, cu impamantarea., am urmarit toate traseele de la impamantare si curatat si verificat sa nu am joc. |
In galati nu gasesc asa ceva...toti se uita si atat..am sa strang un banut..si am sa-l trimit undeva..
acum am inteles.
sper sa gasesti un electronist bun si sa folosesti piese de calitate si sa rezolvi problema.
bafta. _________________ Apline CDE-170RM , DLS C6A+ DLS CA41 , Alpine SWR-1222D + DLS CA23 |
|
Sus |
|
 |
Papi
Data înscrierii: 06/Iun/2014 Mesaje: 11 Locație: Elev
|
Trimis: Vin Iun 20, 2014 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
hexis a scris: | Papi a scris: | LooSeR a scris: | sa il duci la un electonist, sa ne sam cu presupusul, nu ajuta.
acum am inteles.
sper sa gasesti un electronist bun si sa folosesti piese de calitate si sa rezolvi problema.
bafta. |
am vb cu cineva sa anulez cei 4 tranzistori(sa-i tai) sa fac sa mearga doar 2 canale,afecteaza cu ceva?? |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|