|
Autor |
Mesaj |
silk'
Data înscrierii: 21/Ian/2007 Mesaje: 15 Locație: alba iulia
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
am un vectra a din 92'..........spuneai ca depaseste bugetul tau de pusti!......dar fara sa te supar ce varsta ai?.....de ce te subestimezi?.......daca ai o anumita varsta nu inseamna ca esti pici si nu te baga nimeni inseama...ideea e ca trebuie sa te faci remarcat...atunci cu cat mai mic....cu atat mai bine? )))stai linistit.....ma gandeam ca ai facut ceva de genu......si eu le am cu ele dar nu am aprofundat asa de tare....am ajuns pana in faza cand trebuie sa fac incinte de diferite forme si marimi....apoi mascarile alea frumoase din fibra....am vazut cum se fac dar nu mi-a zis prea multe....si no...nu am apucat sa fur multa meserie........o sa o fac si pe asta ca nu e asa de greu!......hai sa mai pastram legatura si vedem ce iasa!.
Tu de unde esti din alba...ma refer din ce zona?......hai sa ne intalnim si mai vorbim una alta!Fac cinste cu o cafea! |
|
Sus |
|
 |
silk'
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 7:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
apropo de subwoofere!!!!....ia dati o geana la MTX pe site ....a aparut JACKHAMMER-ul si la noi in tara......ATENTIE!!!sa nu faceti infarct cand vedeti pretul.Mi se pare exagerat de mult!Cred ca a fost proiectat doar pt impactul psihologic nu ca ar fi cea mai tare scula!La banii aia poti face mult mai mult decat poate scoate jucaria asta!Parerea mea! |
|
Sus |
|
 |
silk'
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 7:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Audi_A6 a scris: | frumos, dar eu am sa ma rezum doar la un perete din cristal cu rama de aluminiu iar in interior imi pun un neon albastru de calculator  |
Crede-ma pe cuvant ca ala nu e perete din cristal....e plexiglass toata ziua si nu sunt greu de facut....numa no....multe masuratori,rabdare de fier,si bunavointa....dar si BANI!acuma fiecare cum poate...eu la inceputul inceputurilor imi faceam boxe din cutii de carton in 5 straturi si cu fel si fel de difuzoare.....numai eu stiu de pe unde....eram in generala cand faceam dinastea....pana am prins alocatia... ))!Atunci a fost lumea mea......imi adunam banii cu cateva luni in urma si lemnul mi-l taia cineva,o cunostinta si il ajutam pe urma la lucru ca doar no....o mana unge pe cealalta si uite asa!!!Nu va dezamagiti si dati inainte...nu-ti iasa azi?....las ca incerci din nou maine si tot o faci! |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 8:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
aveti mare grija cu fibra , ca rasinile sunt foarte toxice si pot chiar exploda. |
|
Sus |
|
 |
silk'
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 8:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da!...ai dreptate ...o sa tin cont sa nu-mi aprind tigara la o pauza:)))))......pana atunci trebuie sa invat sa lucrez cu ea! |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 8:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate exploda si fara a se folosi flacara.
cand se se pune rasina pe fibra aceasta degaja caldura foarte mare asa ca documentativa inainte sa o folositi. |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 8:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmm ... nu este chiar asa ... la noi in galati este o firma care fabrik butoaie ... am niscai relatii si mam dus si eu acolo vara trecuta sa vad cum se lucreaza in fibra ... oamenii deacolo fumau nestingheriti ... problemele de explozie apare atunci cand se bat cantitati mari de fibra ... si se acumuleaza mult gaz ... in spatii libere este mica sansa de explozie ! |
|
Sus |
|
 |
silk'
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca sti mai multe decat noi de ce nu ne informezi si pe noi?!...crezi ca ne strica?.....daca ai lucrat cu asa ceva spune-ne si noua...macar e un inceput!Te sti?......serios vorbesc pt ca sunt interesat! |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 9:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai de lucrat nu am lucrat .. cu toate ca miar fi placut ... am stat cu mainile la spate si ma uitat !
zimi ce anume te intereseaza si dc stiu iti zic !
am vazut ca spuneati peaici ca nu se fumeaza ... knd se amestek rasina cu intaritorul intradevar se degaja o cantitate maricica de caldura ... atunci cand si cantitatile amestecate sunt mari ... atata timp cat nu se lucreaza intrun garaj .. sau intrun loc inchis ... nus asa de mari perocolele de explozie !
la faxa cu toxicitatea .. subscriu si eu ... am intrebat pe cei care lucreaza acolo .. si miau is ca si in loc dechis au fost multi care au lesinat si au dat cu capatana de pamant ... asa ca aveti grija ... ah si ink ceva .. amestecul se face cu obiecte din lemn ( nu ma intreba ca nusj de ce ) in timpul amestecului ... si in timpul in care se bate fibra .. se folosesc manusi ... |
|
Sus |
|
 |
Infamous Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 167
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 9:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Silk de ce nu te intorci in "copilarie", aceleasi cutii de carton, iti faci litrajul si jonglezi din ele pana ajungi la o forma ideala in portbagaj, pe urma iti iei MDF si te apuci de treaba. Mascatul cred ca ti-l face orice mester in fibra. Plexiglass nu stiu unde se gaseste, nu ar fi problema cu ele daca ai face cutia cu bass reflex. In seald depinde si de difuzoare, presiune etc. |
|
Sus |
|
 |
silk'
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu fi rau.......asa am inceput eu .....intelege ca eram copil mic si nu aveam bani....singurii care-i aveam erau banii dati de mama la scoala sa-mi iau placinte......acum e altceva...imi dau si eu silinta...am invatat foarte multa si totusi nu destule......plexiglass se gaseste la toate firmele care confectioneaza reclame si panouri de toate felurile....simple luminoase...poti face lucruri frumoase cu ele....sunt de mai multe grosimi...opacitati....rezistente la zgarieturi...etc.....deja am un plan pt poza de sus ...singura problema este acum sa aleg difuzoarele potrivite pt volumele incintelor care sunt la mine....restul nu sunt un impediment.....deci......spor la munca....si nu fi rau!sa nu crezi ca am 15 ani si vb de audio doar ca no....nu am ce face....sunt un mare pasionat...si cred ca daca ne putem ajuta ar fi un lucru fain....sa ne mai impartasim experientele.....etc...etc......nu te supara ca nu am zis-o in nume de rau.... |
|
Sus |
|
 |
silk'
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 9:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Infamous a scris: | Silk de ce nu te intorci in "copilarie", aceleasi cutii de carton, iti faci litrajul si jonglezi din ele pana ajungi la o forma ideala in portbagaj, pe urma iti iei MDF si te apuci de treaba. Mascatul cred ca ti-l face orice mester in fibra. Plexiglass nu stiu unde se gaseste, nu ar fi problema cu ele daca ai face cutia cu bass reflex. In seald depinde si de difuzoare, presiune etc. |
scuza-ma ...tocmai am realizat ca nu ai zis-o in nume de rau...scuza-ma te rog! |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
la ce preti este plexiglassu?
daca gasesti de 18 mm sub 1 mil m2 sa ma anunti ca am nevoie.
mersi |
|
Sus |
|
 |
silk'
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 10:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
baubau a scris: | la ce preti este plexiglassu?
daca gasesti de 18 mm sub 1 mil m2 sa ma anunti ca am nevoie.
mersi |
Ciar pretul nu-l stiu.....pt tine o sa ma interesez....dar nu cred ca la asa grosime sa gasesti sub 1 mil!dar fi cinstit si spune-ne si noua ce ai de gand sa faci cu el!..... ))ne-ai facut curiosi! |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 10:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
suntem total offtopic.
daca vrei sa vorbim mai multe id meu de mes e ronnie_dexter_jackson |