Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Incinta
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 9:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

silk' ai PM
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Infamous
Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 10:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

silk' a scris:
Infamous a scris:
Silk de ce nu te intorci in "copilarie", aceleasi cutii de carton, iti faci litrajul si jonglezi din ele pana ajungi la o forma ideala in portbagaj, pe urma iti iei MDF si te apuci de treaba. Mascatul cred ca ti-l face orice mester in fibra. Plexiglass nu stiu unde se gaseste, nu ar fi problema cu ele daca ai face cutia cu bass reflex. In seald depinde si de difuzoare, presiune etc.

scuza-ma ...tocmai am realizat ca nu ai zis-o in nume de rau...scuza-ma te rog!

Nici o problema, cred ca se trage de la User-ul meu Infamous Mr. Green , ce sa zic... succes si sa ne arati si noua ce a iesit poate apelam la tine maine poimaine ca din cate vad nu stai asa departe
Sus
silk'

Data înscrierii: 21/Ian/2007
Locație: alba iulia

MesajTrimis: Mar Ian 23, 2007 11:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
silk' ai PM

da!....silk_30x pt yahoo messenger.....silk_30x@yahoo.com adresa de mail.....hai sa mai vb!
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 5:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

silk' a scris:
Audi_A6 a scris:
frumos, dar eu am sa ma rezum doar la un perete din cristal cu rama de aluminiu iar in interior imi pun un neon albastru de calculator Very Happy

Crede-ma pe cuvant ca ala nu e perete din cristal....e plexiglass toata ziua si nu sunt greu de facut....numa no....multe masuratori,rabdare de fier,si bunavointa....dar si BANI!acuma fiecare cum poate...eu la inceputul inceputurilor imi faceam boxe din cutii de carton in 5 straturi si cu fel si fel de difuzoare.....numai eu stiu de pe unde....eram in generala cand faceam dinastea....pana am prins alocatia...Smile))!Atunci a fost lumea mea......imi adunam banii cu cateva luni in urma si lemnul mi-l taia cineva,o cunostinta si il ajutam pe urma la lucru ca doar no....o mana unge pe cealalta si uite asa!!!Nu va dezamagiti si dati inainte...nu-ti iasa azi?....las ca incerci din nou maine si tot o faci!

cand am zis perete din cristal, ma refer la GEAM de 10 grosime Very Happy
sunt tare curios cat de tare se va auzii, daca fara cutie, deja se aud gamurile prin balcon, si asta pe la o proba de 50w..nu 100 ca mai si doarme lumea Very Happy
Sus
silk'

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 9:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da!!..deci geamul ala este de cumparat dar nu e facut din sticla (poate sti lucrul asta si nu am inteles eu bine)....grija mare pe unde cauti ca e scumpicel............baubau.......maine iti spun preturi la plexiglass!...mai multe grosimi.......etc etc....tot ce pot afla!
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 11:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi frumos :D
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Joi Ian 25, 2007 4:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cand spun geam ma refer la sticla Very Happy si se gaseste la geamgerie Very Happy
Sus
silk'

MesajTrimis: Vin Ian 26, 2007 12:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si esti sigur ca poti face acest lucru?.......esti constient ca poti ramane cu difu-n aer?....ai scule pt a taia sticla si sa o perforezi si etc etc?......
Sincer ...sunt tare curios la ce te-ai gandit si cum va iesi....bafta si asteptam poze!!!
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Dum Ian 28, 2007 3:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tocmai ca geamul de 0.8cm grosime nu va fi gaurit ci doar montat intr-o rama in forma de U cu silicon transparent, iar suruburile vor trece pri rama de aluminiu. oricum ma rezum doar la peretele prin care se va vedea cum lucreaza jbl-ul.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum