|
|
|
Autor |
Mesaj |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Vin Mar 13, 2009 3:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
poti sa dai un polish la toata masina dupa ce vopsesti aripa si le aduci aporx la aceeasi nuanta, dar daca esti dispus sa mai pui ceva bani mai bine ii dai o vopsea, da mai bine la ochi
ps: pare rau de buba...
pps: la 4td la bucuresti ne strangem mai multa lume si mergem la o biserica , aprindem o lumanare ceva  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Vin Mar 13, 2009 4:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nasol ....este fier se face...Important este ca nu ai tu nimic...Da mergem la o biserica toti.... ...Ajungi la 4TD? |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Mar 13, 2009 7:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
ssrli m-am gandit eu si la treaba cu matuitu dar costa prea scump...
din pacate sigur nu am cum sa ajung la 4TD.
puneti o lumanare si pt masina mea (ab04asl), dar nu la morti, la vii ...
acum vin de la constatari si s-au constatat urmatoarele :
aripa, ornamentul ce cauciuc de la usa (asta s-a stricat intre timp...) , plasticele alea de jur imprejurul rotii si spoiler fata (s-a rupt sistemul de prindere) trebuie inlocuite
+
usa vopsita...
la service o sa dureze vreo 1-2 zile...am incredere in termenul asta ca e serviceul unui prieten.
marti ma baga...sper sa nu nimeresc alea 3 casuri rele
Doamne fereste de mai rau..asta nu-i o probleme ca doar nu am patit nimic nici eu nici restu din masina si in plus nici nu am Bentley... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|