Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandari 2 sisteme DLS pt. ampli CLASSIC CA41
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Mai 28, 2007 7:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai nu prea....nu ma refeream la incinta in portbagaj, ci sub difuzoarele puse in locasele originale pe polita spate. iti dai seama ca trebuie individual puse. iti spun din experienta mea, majoritatea difuzoarelor auto (exceptie subwoofer-ele) sunt construite pentru a functiona free-air, deci fara incinta, atata timp cat nu permiti undelor creeate in spatele difuzorului sa ajunga la cele din fata lui. cu toate astea, orice difuzor se va simti mult mai bine, va suna mult mai bine pe frecventele joase, si isi va atinge Xmax-ul mult mai greu in incinte inchise. DLS-urile...poate asta ar fi punctul lor slab, isi ating relativ repede Xmax-ul. sunt ceva co-forumisti care s-au plans de aspectul asta. un sfat le dau...sa incerce sa inchida 10L de aer in spatele difuzorului, si mai vorbim dupa aceea....atat despre Xmax cat si despre frecventele joase. poate ti-am spus, si eu tot logan am, si de vre-un an jumate imi incarc portierele cu insonorizant...pot spune ca am ajuns la niste rezultate multumitoare. se mai intampla sa intind capcane amicilor, si sa opresc complet wooferul, lasand doar DLS-urile de pe fata. nu de putine ori se grabeau sa-mi laude reglajele la subwooferul din portbagaj, sub care saracul soma Very Happy . sa mai mentionez ca momentan PS6A-urile nici nu sunt amplificate? amplificatorul din pacate il astept de 2 saptamani si importatorul se incapataneaza sa nu-mi faca pe plac. deci insonorizarea, si creearea unei incinte difuzorului (prin "blindarea" portierelor cu insonorizant, sau incinte micute sub difuzoare in spate, bineinteles si intre tabla si difuzor fiind obligatoriu macar o placa de PAL) sunt critice pentru un sunet cat mai bun calitativ. imi pare foarte foarte rau ca nu apuc sa merg in Bucuresti la o intalnire Be-Loud, dar promit curiosilor, ca atunci cand voi ajunge, doar cu un sistem de difuzoare de 16,5 cm, cei ce vor asculta sistemul nu vor duce lipsa nici de bass ( cu simt bineinteles, nu cred ca are cineva pretentii de 40Hz) nici de decibeli (aici exceptie face Shokaliptikul, care probabil nici cu 2 GZ-uri de 1000W n-ar fi satisfacut Smile )
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum