| |
| Autor |
Mesaj |
TakeThat
Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 36
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 6:19 pm Titlul subiectului: Recomandari 2 sisteme DLS pt. ampli CLASSIC CA41 |
|
|
Salut !
Vreau sa imi cumpar 2 sisteme dls (fata/spate) care sa fie amplificate de un CLASSIC CA41. Care ar fi mai nimerite? Thx _________________ Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia..
Ultima modificare efectuată de către TakeThat la Mar Mai 22, 2007 10:35 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
mergi pe niste sisteme Dls reference
dane un buget si niste dimensiuni
si unde le pui pe cele din spate |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 8:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe ce masina vrei sa faci sistemul !?
.. intradevar .. dane un buget !?
si spunene ce asteptari ai de la sistem ... ce urmaresti !? claritate ... galagie? ! |
|
| Sus |
|
 |
TakeThat
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 9:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
un logan normal.. ma gandeam la R6A - R5A ..16,5 anyway fata/spate ...poate ca pe fata ar fi loc si de un MS6A dar sincer nu stiu daca se merita in principiu pe logan un sist. din asta sau la amplif. asta.. ( face fata ) ... voi ce parere aveti ?
P.S. Ma intereseaza in mod special claritatea, naturaletea si nu in ultimul rand partea de "joase" ..inteleg din forum ca la doleantele mele dls se preteaza cel mai bine..  _________________ Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia..
Ultima modificare efectuată TakeThat la Mar Mai 22, 2007 10:35 pm, modificat de 2 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 9:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
... hmm !
sa ncepem cu 16.5 pe fatza sau pe spate ... te sfatuiesc pe fata sigur cu inele adaptoare ( pal sau mdf ) !
pe spate ... de ce ai nevoie de sistem !? pune coaxiale ... la fel de 16.5 .. montate pe inele adaptoare ca si cele din fatza !
ce parere ai !? |
|
| Sus |
|
 |
TakeThat
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 10:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
De acord cu tine..te-am citit si pe acest forum si pe dacia club deci ai punctaj mare din partea mea.. deci fata/spate de 16,5 in inel mdf..fata sistem / spate coaxiale..ce ai recomanda ? _________________ Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia.. |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
mc frumos de aprecieri ... dar rosesc !
deci ... r6a mi se par excelente ... ( acum depinde si ce cauti ... galagie ... sau claritate ) ... dc mai ai rabdare vro 2 saptamani am sati spun si cum se aud ... le montez pe un BMW pe aceeasi statie ...
iar pe spate .. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_426/
cu toate ca dc as fi in locul tau ... as lua ca41 ... r6a pe fatza si un subwoofer pus pe II finale in punte !  |
|
| Sus |
|
 |
TakeThat
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 10:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
super..sigur ca mai am rabdare 2 saptamani..oricum banii ii am jos abia in iulie..deci timp berechet si aprecierile nu erau gratuite..acuma, revenind la oile noastre...zici ca m-am orientat bine spre R6 si ar veni de minune imperecheate cu Clasic 426..mi se pare okay..
si ca sa iti raspund la faza cu subul..m-am gandit sa vad cum suna in formatul de mai sus..si daca voi dori mai mult bass..la anul mut coaxialele spate in portiere spate si bag in portbagaj un Kappa Perfect 12.1 . Deocamdata nu ma arunc inspre el pt. ca ar fi vb de un efort financiar de vreo 10 mil in plus..vreau anul asta sa vad ce si cum in formula propusa mai sus..si daca o fi nevoie de mai mult voi vedea..
Intrebari :
1. crezi ca nu ar fi bine pe spate un sistem (doleantele sotiei )..adica eu ca sofer nu as avea nika de profitat cu asta ?!
2. am avut ocazia sa aud intr-un logan ce avea pe fata/spate focal..nu stiu exact de care si cu ce aplificat..dar suna fantastic..chestia e ca la aceeasi bani care ar fi diferenta dsl/focal, adika la ce exceleaza fiecare ? _________________ Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia.. |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
O mica adaugare...
DLS si nu DSL |
|
| Sus |
|
 |
TakeThat
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 10:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Corect ! m-ai prins ..graba  _________________ Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia.. |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 10:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
... simplul fapt ca nu ai cum sa le asezi corespunzator TW ma face sa te sfatuiesc sa pui coaziale ... sincer niciodata nu mia placut sa ascult muzica la volum mare intrun passat .. cu sistem fata spate ... imi tauiau tw direct in urechi ... nusj ce sa zic !
cat despre diferentza intre focal si dls .. asus sigur are un cuvant de zic ! din cate stiu DLS poate fi si de SQ si de SPL ... este ceva mai maleabil .. fata de focal care sunt cam "rigide" .. in sensul ca is doar pt SQ ... nefiind recomandat sa le tii la volum mare ! acum bineinteles depinde si ce focaluri erau ... sensibilitate .. etc ! |
|
| Sus |
|
 |
TakeThat
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Okay..se pare ca imi confirmi supozitiile mele..deci fata R6 dar spate cred ca nu ar da rau nici Classic 428..nu ? pt ca e vb de cateva sute de mii in plus..si cred ca se merita..sau nu ?
Intrebari :
1.Deci face fata apli. ala la care m-am referit la R6/Classic 428 ? sau ar trebui sa ma orientez spre unul mai puternic..dar cu alte calit..gen infinity jbl etc..
2. Ce mp3 ar merge cu schema de mai sus ? Ma gandesc la ceva gen pio sau clarion dar nu stiu care ar merge mai bine.. :DEH-P40MP ; DEH-P4900IB sau DXZ778RUSB ? _________________ Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia.. |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| tinand cont ca ai sa amplifici 2 seturi de difuri ... sunt de parere ca deh40mp are cam tot ce trebe .. si reglaje si rpeout ... dar gandesetete si pt viitor .. dc o sa vrei si un subwoofer ... o sa mai ai nevoie de un preout ... sau ai sa pierzi faderul pe difuri ... sau ai sa iei semnal pt sub din finalelel HU ... gandeste si pt viitor ! |
|
| Sus |
|
 |
TakeThat
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 11:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tinand cont ca ma intereseaza, cum am mai zis : claritatea, naturaletea,"joasele" si mai putin puterea, galagia.. crezi ca e okay
R6/Classic 428 , HU deh40mp, conectica..ce ar intra..?
Crezi ca un CLASSIC CA41 "stoarce" suficient de bine din difuri ?
Se merita ca in loc de 426 sa merg pe 428 ? Thx _________________ Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia.. |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 11:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
oare de ce nu ai zis de la inceput ca vrei sa mergi pe sq !?
difuzoarele pe care leam ales sunt destul de zgomotoase la volum destul de mare ! la vomul mic se comporta f bine si sunt si clare ! ... de tine depinde cum o sa stai cu volumul HU si cu setarile din amp !
ca si conectica .. KIT de alimentare .. dar o sa mai ai nevoie de ink un RCA !
si cabluri pt legarea difurilor la amp !
si dc iti mai raman ceva bani .. insonorizare !  |
|
| Sus |
|
 |
|