Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Show all you got !!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Lucas
Pasionat

Data înscrierii: 04/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 10:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Te cred ca ai fost dezamagit. Cand l-am cumparat, l-am pus putin intr-un vento la un prieten. Am scos subwooferul lui si l-am pus pe al meu...deabia deabia se auzea bass`ul in masina. Deci daca este o masina berlina , nu merge subwooferul asta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lucas a scris:
daca este o masina berlina , nu merge subwooferul asta.

ai maaare dreptate...in berline nu merge,dar in combi...imagineaza-ti cum suna(l-am auzit...adica incercam)
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 10:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in exlusivitate pt silviu care a cerut o poza Smile)

http://img205.imageshack.us/my.php?image=000177ha8.jpg

in interior am folosit silicon transparent,de aceea nu prea se observa.
azi sau cel tarziu luni pun si difu pe ea si ii dau sa cant...

o zi buna
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 10:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:32 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 1:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
in exlusivitate pt silviu care a cerut o poza Smile)

http://img205.imageshack.us/my.php?image=000177ha8.jpg

in interior am folosit silicon transparent,de aceea nu prea se observa.
azi sau cel tarziu luni pun si difu pe ea si ii dau sa cant...

o zi buna

un sfat pt pozitionarea porturilor de bass-reflex... ceea ce va spun acum m-a invatat cineva care face mai mult boxe full range... dar aceeasi chestie o aplica si la subwoofere...

sa spunem ca ai un port de 10 cm... portul trebuie sa stea la o distanta de oricare perete de minim 10 cm ... la inceput

am zis ca este o prostie dar am probat chestia si dispare vajaitul din port.. incercati.... portul se poate pune ori unde in incinta.. producatorii il pun in fata pt un design cat mai atractiv!!!

o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 1:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@lucas ai rezolvat ceva cu panourile de pe lateral ca sa iti pui niste difuzoare mai mari??? daca nu lasa-mi putin timp sa ma joc cu fibra de sticla si te ajut eu ... promit ca vor iesi de nota 10 Smile
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 1:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o_kh3 a scris:
[

sa spunem ca ai un port de 10 cm... portul trebuie sa stea la o distanta de oricare perete de minim 10 cm ...

eu stiu ca tre sa aiba minim jumate din diametrul tubului, deci in cazul meu diametrul tubului e de 10 si are 4.9cm pana la peretele superior,lucru care e de preferat, in opinia mea...nu puteam sa las numai diful pe toata fata boxei pt ca pare disproportionat(are inaltimea 55cm ca atat o avut palul latimea Smile)
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 1:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:33 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 1:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da..oricum daca nu imi place cum suna modific pozitia portului...nu-i greu de loc
Sus
Lucas
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 4:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am rezolvat nimic din pacate Sad nu stiu sa lucrez cu fibra de sticla asa ca nu ma apuc ca o sa iasa urat. Nu stiu. Inca ma mai gandesc ce si cum. Tare as vrea sa bag ceva de 13 in portiere ca de 16,5 , 17 sunt mult prea mari pt tico...atrage prea mult atentia. de 13 ar fi chiar ok.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 4:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

destul de greu de prelucrat fibra de sticla....

stie careva cum sa desprind 2 difuri fixate cu silicon ????
de juma de ceas ma tot chimui si al naibi daca le pot misca vre-un pic...
astept sugestii...
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 5:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@ ucans cu prima ocazie cu care ma apuc de fibra de sticla si vad ca da rezultate (nu vad de ce nu ar da) te anunt si poate reusesc sa iti fac eu panourile Smile de unde esti??? saptamana viitoare sper sa pun mana pe materiale

@o&g stai linistit ca nu e asa greu precum ti se pare!!!

o zi buna

Silviu
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 8:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:33 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Lucas
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 8:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O_kh3...sunt din noooorrrrrddd...de unde e mos craciun Smile) hai ca glumeam...sunt din nord...din Baia Mare..deci numai daca ai putea sa facirost de un Tico si sa te uiti putin peste usi...si sa faci kick-pannels-ul dupa rama metalica a usii. Pt. dif. de 13. Oricum nu e stres. mai poate sa astepte.
Sus
Lucas
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 8:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pfaiii frate.....aproape ca nu inteleg nimic din ce scrie acolo..dar cum iese tweeterul de acolo e super bestial. Pun pariu ca e printre cele mai bune sisteme din lume daca ar fi sa o luam d.p.d.v SQ
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare
Pagina 2 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum