Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Show all you got !!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

News. Good news. Noul alternator isi face datoria, incarca bine si la ralanti, iar cu motorul putin turat abia se mai observa palpairea luminilor in bord. Singura problema e ca, atunci cand ascult la volum mare imi scade turatia motorului (intra alternatorul in sarcina). Am facut un test, la ralanti, cu bubuiala la maxim imi scade turatia cu ~400ture, turometrul zici ca-i vumetru Laughing Se simte si in sarcina, masina franeaza dupa bass daca nu am motorul turat Shocked
Ma rog, asta e inevitabil la toate masinile, mai mult sau mai putin, in functie de puterea audio si a motorului.
Maine cred ca-i montez condensator, cu siguranta lucrurile se vom imbunatati si mai mult.
Concluzia: alternatorul a meritat investitia (si calitatea audio a crescut, bubuiala e mai plina, mai "sanatoasa", kick-ul e mult mai prezent), iar toti cei cu Dacie (berlina/break) cu mai mult de 200W RMS pe bass ar trebui sa se gandeasca la un upgrade de alternator.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 10:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca vezi diferente acum, stai sa vezi cu condensator. vezi sa-l montezi cat mai aproape de amplificatoare, chiar daca duci lipsa de spatiu.
Sus
TWISTER
Pasionat

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am sa-mi iau Dietz de 1F, e drept ca e lipsa de spatiu, insa gasesc eu un locsor si pt el. Poate orizontal, intre cele 2 difuzoare neconectate de pe tablia spate (caz in care nu mai vad nimic @voltaj) sau lateral, pe oala telescopului, langa statii.
Ce vroiam sa ma indrumi, cum conectez condensatorul? 12V il pun pe + C-ului si continui cu el spre statie, dar celalalt pol ce fac cu el? Il dau la masa ca la C-urile clasice? Shocked
Condensatorul il leg numai pe 75.4, adica pe subwoofere. Cele 2 stati au alimentare separata din bateria masinii.
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 11:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la condensator + vine de la baterie, iar minusul se leaga la caroserie.
eu cand am schibat "masa" si am pus una mai "serioasa" s-a simtit diferenta ...
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 12:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu exista "leg condensatorul la amplificatorul X"
condensatorul se leaga cu + la acelasi + cu restul instalatiei electrice si cu minus la aceiasi masa cu restul instalatiei, adica la caroserie.
Ideal e sa fie cat mai aproape de consumatori, de exemplu cu + intercalat intre baterie si amp, langa amp..
cel mai bine de fapt si elegant este sa folosesti un bloc de distributie si legi toate amplificatoarele si contensatorul elegant.
de acord cu masa cat mai buna, rade bine vopseaua si strange bine piulita.
Vezi aici
http://www.stingerelectronics.com/web/prods/distribution.asp
Vor fi si pe site in curand.
Sus
TWISTER
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 12:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adevarat, ambele statii sunt conectate la aceeasi sursa de alimentare, deci condensatorul va influenta tot ce e conectat pe respectiva retea. Merci pt precizari si informatii Wink
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Joi Noi 16, 2006 4:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vin si eu cu prezentarea sistemului:
HU: Panasonic CQ-VD7003N
boxe fata: alpine sxs 1757 60W rms
boxe spate: alpine sxs 1357 50W rms
amplif boxe: jbl gto 75.4
subwoofer: kicker solobaris s10L5 in incinta bass-reflex 450rms
amplif woofer: alpine mrd m605 400rms
condensator: alfatech 1F
conectica: dietz

planuri de viitor: alt amplif pentru boxe, alte boxe ... si poate al doilea hu ... cu mp3 Smile
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Noi 16, 2006 6:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frumos...
cum se misca kickeru ???face treaba ?
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Joi Noi 16, 2006 6:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se misca binisor. desi are un sunet mai "ciudat" ca sa zic asa (are basu unpic mai lung) mie imi place.
problema ar fi ca si cere mult curent ... iar momentan nu prea am Sad
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Noi 19, 2006 8:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-am apucat si eu de niste fete de ushi impreuna cu un prieten... momentan... cateva poze de inceput....... fac pariu ca nu o sa va placa inelel acelea de lemn dar asa mi le-a dat omu si pe alea le foloseesc...

intre timp de cand am facut pozelea astea..... am facu un chenar de fibra de sticla... cat banda adeziva galbena.... am asteptat sa se usuce si .... am tras fasii de sub acel chenar....spre inelul difuzorului.... momentan doar astea sunt pozele disponibile Sad

daca totul iese calumea(sigur va iesi) ... va astept si pe voi sa va faceti sa mai schimbati din designul fetelor de ushi

o zi buna

DSC01337.JPG
 Description:
 Filesize:  215.26 KB
 Viewed:  485 Time(s)

DSC01337.JPG

DSC01338.JPG
 Description:
 Filesize:  189.74 KB
 Viewed:  517 Time(s)

DSC01338.JPG

DSC01339.JPG
 Description:
 Filesize:  206.3 KB
 Viewed:  450 Time(s)

DSC01339.JPG

o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Noi 19, 2006 8:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

posibil sa iasa fain...desi nu stiu daca merita atata osteneala Confused

oricum bafta si spor la treaba Arrow
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Noi 19, 2006 9:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ba merita. eu as face orice sa scap de fundul ala de lighean care-i pe post de fata de usa la logan. numa ca in cazul meu, treaba ar fi destul de dificila, nu e o placa plata ca la modelele mai vechi.
Sus
pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Noi 20, 2006 12:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ORICE se poate face, problema e sa ai bani si sa stii la cine sa apelezi
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 6 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum