Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Show all you got !!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 8:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:33 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai are time correction cu preseturi chiar, daca esti singur in masina apesi un boton si totul este ajustat pentru scaunul soferului, daca e masina plina apesi iar botonu si aud toti muzica bine... eu personal n-am asculat sistemul dar stiu 2 oameni care au ramas muti cand au auzit cum suna masina...
Oricum, cu 5-6000 de euro se poate face treaba buna de SQ si aftermarket dar trebuie sa apelezi la instalatori foarte buni, ii numeri pe degetele de la o mana pe cei din Romania... si oricum nu se ajunge la nivelul ala pentru ca integrarea cu masina este perfecta, atat acustic cat si vizual...
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 1:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:33 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 1:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

difuzorul care il ai pe acea boxa este unul auto de la provest(nu mai stiu sigur... mai exact CW10 cu 2 bobine.... este foarte bun pt SPL la banii pe care ii dai pe el... e injur de 150 ron un difuzor dala.... asa ca fa tot posibilul sa i scoti si fa-l un subwoofer....

ultima mea achizitie este un subwoofer Alpine R-TYPE ... 2x4ohmi 300w rms cu incinta bass reflex... o sa pun si poze Smile

Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 10:18 pm    Titlul subiectului: jbl-ul meu mi-a rupt portbagajul!! Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
subul arata bine,dar eu am fost dezamagit de SAL...desi intr-o masinuta micuta cum e tico poate sa sune respectabil...

eu am un jbl de 125w si 30 cm,..cred ca printre cel mai slab de la jbl, dar cu toate astea, amplificat de un dls ca12, 220w in 4 omi. acum zdrongane ceva pe la portbagaj,..si totusi este un A6!!!
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Sep 08, 2006 12:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da,cred ca vorbesti de modelul dif cs12...eu am auzit un tub cu acel dif intr-un magazin,nu m-a impresionat,dar oricum suna decent pt entry level...
ia un kit de insonorizare si o sa vazi ca se va schimba treaba cu zdranganelile...asta daca nu ai ceva trusa de chei ca atunci...cum drak sa nu zbarnaie...

eu am gto1202 de la jbl si suna impecabil.
Sus
Fery_
Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: deva

MesajTrimis: Vin Sep 08, 2006 1:28 am    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

acel difuzor prowest lam testat si eu..........(il aveam la vanzare la magazinul la care lucrez).....si e un dif ok la banii lui...imi place.........si dak tot aratam ce avem o sa pun si io poza cu subul meu Hertz de 8 inchi de care sunt foarte mandru Rolling Eyes .......
Sus
Lucas
Pasionat

Data înscrierii: 04/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Sep 08, 2006 10:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci eu inca sunt socat de sistemul audio Bang & Olufsen de pe Audi A6. Zic ei ceva de amplificatoarele conventionale , cum ca 65% din puterea de intrare dispare o data cu incalzirea amplificatorului Shocked Asta ce vrea sa zica ?
Apropo...ce credeti ? Ar scoate locul 1 la ...sa zic cel mai mare concurs de SQ ? Sau cel mai renumit concurs de SQ , unde merg din alte tari sa concureze. Ma gandesc ca la ce tehnologie e in masina.......
mai ales ca zice , ca ampliful lor e cu 90% mai eficient decat cele conventionale..acuma de putere nu zice nimic..dar oricum e de remarcat. Si apropo..... diful ala mare de pe "polita" din spate e subwooferul ?
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Sep 08, 2006 11:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lucas a scris:
Zic ei ceva de amplificatoarele conventionale , cum ca 65% din puterea de intrare dispare o data cu incalzirea amplificatorului Shocked Asta ce vrea sa zica ?

majoritatea amplifurilor care sunt in comert fac parte din clasa A-B si au un randament de ~60%...deci daca statia consuma(ipotetic) 100A la 12V rezulta un consum de 1200W,din care doar 60% ajungein difuzoare,iar dpa ce se incinge bine se ajunge intr-adevar k sa aiba un randament mai scazut de 60%...

P.S nu stiu daca chiar se ajunge la doar 35% randament asa zum zic aia...

MAI PUNETI POZE MAI OAMENI !
Sus
Lucas
Pasionat

Data înscrierii: 04/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Sep 08, 2006 5:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se poate sa le fi inflorit putin dar oricum ce scule au bagat in masina aia....mamaaaaa....bestial. Pacat ca nu dau si niste date despre difuri Sad
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 10:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:34 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Pitzy00

Data înscrierii: 13/Sep/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 10:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aveam o poza de la AMCKART, anul trecut. Mi`am masurat si eu dB neoficial...129dB. HU Clarion cel mai varza mp3 de la ei, 4 boxe no name, statie Magnat BullPower 2 in punde pe un sub Magnat XTC 300 pe tub, 250 RMS subul si 200 RMS statia.
CUM SE PUN POZELE? Smile
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 11:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:34 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Vin Sep 15, 2006 4:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pitzy00 a scris:
Aveam o poza de la AMCKART, anul trecut. Mi`am masurat si eu dB neoficial...129dB. HU Clarion cel mai varza mp3 de la ei, 4 boxe no name, statie Magnat BullPower 2 in punde pe un sub Magnat XTC 300 pe tub, 250 RMS subul si 200 RMS statia.
CUM SE PUN POZELE? Smile

spune si masina pentru ca si asta influenteaza foarte mult Sad
Sus
Ratonul
Pasionat

Data înscrierii: 28/Aug/2006
Locație: moreni

MesajTrimis: Joi Oct 05, 2006 4:43 pm    Titlul subiectului: JBL GTO 1204BP-D + DLS CLASSIC CAD11 Răspunde cu citat (quote)

cam astea sunt... scuze pt calitatea imaginilor dar sunt facute cu un nokia 6600... deh daca mi-am vandut n90-u sa-mi iau sub... Very Happy
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare
Pagina 3 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum