|
Autor |
Mesaj |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Lun Aug 28, 2006 9:11 am Titlul subiectului: Show all you got !! |
|
|
Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:31 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Lun Aug 28, 2006 7:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce ar fi daca tot ai inceput sa ne arati tu ce ai
eu o sa ma apuc de un proiect in fibra de sticla cu 2 GZ-uri de 38 cm intr-un portbagaj si cu 2 amplificatoare pe masura... daca nu pot asta incercam cu ceva mai acceptabil:D |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Mar Aug 29, 2006 12:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ultima modificare efectuată Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:31 pm, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Mar Aug 29, 2006 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok hai sa va arat ce i-am recomandat eu unui preten sa isi puna pe mashina si ce are la ora actuala....
mashina :
HU calumea nu mai exista dar exista un inlocuitor:
ca difuzoare are doua 6x9 Alpine din pacate cele din poza sunt argintii cele care le are tipu pe mashina sunt AURII... trebuie sa stiti modelul:
amplificatorul este un JBL GTO4060 pe 4 canale... 4x55rms/2x150rms:
si un subwoofer jbl de 150rms:
dar asta nu e nimic in maxim 2 luni voi schimba totul de pe ea si voi face incinte din fibra de sticla ca sa acopere tot portbagajul urmand ca aceasta mashina sa devina un showcar......
inca nu sunt hotarat ce sa ii pun... ceva propuneri??? |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Mie Aug 30, 2006 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:32 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Aug 30, 2006 11:24 am Titlul subiectului: |
|
|
succes in proiectul vostru si sper sa vad tabla de pe dacia aia arcuindu-se rau de tot  |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Mie Aug 30, 2006 2:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
se arcuieste deja de la 150 rms in portbagaj  |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Mie Aug 30, 2006 4:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
mie imi plac rozaliile alea!!!! |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Mie Aug 30, 2006 4:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms mult de oferta dar nu ... am si eu in casa cativa mutanti facuti de mine la primele experiente  |
|
Sus |
|
 |
BaZooKa Pasionat
Data înscrierii: 15/Iul/2006 Mesaje: 87
|
Trimis: Vin Sep 01, 2006 12:11 am Titlul subiectului: |
|
|
pune si u poze ...sa vedem:) |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Vin Sep 01, 2006 10:19 am Titlul subiectului: |
|
|
voi chiar vreti sa vedeti primu subwoofer de la care am plecat numai daca va spun cum e facuta va cruciti sa incep
dintr-o boxa pe 2 cai scoase difuzoarele de basi si de medii ... taiat lemnu care sustinea difuzoare lasand pe marginea cutiei o bucata de un cm de lemn pt a sustine o placa care vine deasupra ei cu difuzoarele de bass de la cele doua boxe pe 2 cai ... pt primul subwoofer am fost foarte incantat de sunet |
|
Sus |
|
 |
Lucas Pasionat
Data înscrierii: 04/Iul/2006 Mesaje: 97
|
Trimis: Vin Sep 01, 2006 7:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
hello hello...am dat si eu in final peste topicul asta. Sistemul meu este .... foarte foarte slab !! HU`ul a fost la un schimb acum vreo 2 ani...dupa care am aflat ca acest HU a umblat in vreo 4 masini deci are ceva ani . Este un... Tevion. Nu am auzit de marca , dar fiindca avea mp3 m-am gandit ca merita. Si de la HU a inceput si ideea de a avea un subwoofer in masina. Nu stiam absolut nimic despre car-audio ( nu ca acuma as sti prea multe dar totusi decat acum 2 ani am mai invatat una alta ). M-am dus la singurul magazin cu car-audio din oras si i-am zis omului ca vreau un subwoofer...mi-a prezentat oferta si cel mai bun sa`i zic era un SAL XC-10/PRO. Am zis sa`mi arate si ceva amplificatoare si avea doua..un sal nu stiu ce model care era mult prea mult pt. bugetul meu si un XXL..asa ca am luat xxl-ul. Am intrebat de cabluri si mi-a zis ca trebuie doar un set...l-am luat..desi e cam mic in diametru dar am zis ca e ok. Asadar hai ca va voi arata poze cu sistemul meu din Ticolino Deci :
1. HU Tevion - display rosu/verde , iesire RCA , mp3 ...dar e cam forjat saracul..acuma citeste doar cand doreste el cd-urile. Ceea ce imi place supermult la el este ca nu a sarit niciodata cd-ul sau sa se opreasca muzica la gropi si slava domnului ca am luat niste "cratere" de am crezut ca imi rup "calcatorul" in doua.
2. Difurile stock din bord de 10 cm care inca mai rezista eroic.
3. Difuri ovale LG...niste coptaturi luate la oferta.
4. doua tweetere pe bord...no name care sunt de altfel legate impreuna cu cele din bord ( inca nu s`a ars nimic pe acolo dar nu este recomandat sa faceti asa ceva ).
Avand in vedere ca tot sistemul este compus din kitch-uri , chiar suna foarte bine avand in vedere componentele.
Subwooferul la.... cred 100 W RMS chiar isi face treaba binisor , aici avantajandu-l si masina care e micuta. Chiar simti in scaune bass`ul si imi vibreaza haionul...adica zumzaie tabla sa-i zic asa.
Tot sistemul va fi schimbat in curand , eu sper ca pana in Februarie sa fie complet schimbat. Asadar daca totul merge conform planului , va fi :
1. HU - Pioneer DEH-2820 MP
2. De curand am primit cadou un set de JBL GTO 6426e ( ovale mici de 6x4 inchi , 40 W RMS )
3. Avand in vedere ca am primit JBL pe spate, am zis ca imi voi cumpara tot JBL si in bord , ca difurile sa fie toate JBL chiar daca nu sunt puternice. Deci in bord vor veni JBL CS2104 sau CS2105. Cele din urma sunt de 13 cm , dar am auzit ca s-ar putea taia putin plasticul ala de acolo si ar intra si de 13 cm..sa vedem..inca ma mai gandesc.
4. amplif + subwoofer....inca nu stiu ce sa aleg...depinde si de ....capital cat va fi, + ca spatiul la tico e cam micut deci nu intra orice "oala".
Asadar poze cu actualul sistem audio care va mai "trai" putin timp.
1.
2.
 |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Vin Sep 01, 2006 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
subul arata bine,dar eu am fost dezamagit de SAL...desi intr-o masinuta micuta cum e tico poate sa sune respectabil... |
|
Sus |
|
 |
|