Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

zafira
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, ... 32, 33, 34  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
bogo4all
Pasionat

Data înscrierii: 04/Mar/2007

MesajTrimis: Dum Aug 26, 2007 6:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oameni buni am auzit sistemul azi la pro street event si pot sa spun ca suna super, felicitari domnule pentru un asemenea sistem si un woofer demential. Asa cum spuneai nu auzi mare lucru din exterior dar parca masina se rupe din toate incheturile! Inauntru in masina parca e vuiet Smile). Numai bine si duminica placuta la toti! Astept video care-l faceai !
Scooter | Flo
Pasionat

Data înscrierii: 21/Aug/2007

MesajTrimis: Dum Aug 26, 2007 10:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu i-am vazut muzica din el Razz Sufla la aer pfaiaiaiai cred ca tu ai avut cea mai tare muzica... mai era un golf 4 cu un GZPW 18SPL Dar nu avea amplificator la el...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mie Aug 29, 2007 8:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din pacate filmarea este destul de slaba,o sa mai exersez si o sa pun una in viitorul apropiat,cat despre golful galben....aceea fa fi o masina demo facuta de un dealer gz,cred ca va fi total diferita de masina mea(probabil ca va da in acel difuzor cu acel amplif de 8000W(pe la 16v)deci fata de cei 2000 ai mei,ca si putere ma va rupe,eu astept sa aud cutia aia cum suna de 6luni si acum am aflat ca probabil face alta)eu zic ca nu se pot compara.mai era acolo un golf 4 cu numere de italia,eventual pareri despre el?
Scooter | Flo
Pasionat

MesajTrimis: Vin Aug 31, 2007 9:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

providius a scris:
din pacate filmarea este destul de slaba,o sa mai exersez si o sa pun una in viitorul apropiat,cat despre golful galben....aceea fa fi o masina demo facuta de un dealer gz,cred ca va fi total diferita de masina mea(probabil ca va da in acel difuzor cu acel amplif de 8000W(pe la 16v)deci fata de cei 2000 ai mei,ca si putere ma va rupe,eu astept sa aud cutia aia cum suna de 6luni si acum am aflat ca probabil face alta)eu zic ca nu se pot compara.mai era acolo un golf 4 cu numere de italia,eventual pareri despre el?

Ala care avea 3 boxe in fiecare portiera din fatza ?Mie nu mi-a placut cum i-a sunat la ala...desii avea 2 difuri bagate intr-o cutie...firma era quantum parca...nu avea un bass klumea...nici departe de ce ai avut tu...ala avea muzica sa se auda...dar nu avea bass...
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 8:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

omul a vrut sa ma convinga ca la mine suna slab muzica si sa-mi iau inca un jl,si sa dau macar ca el cu cate 3000W in fiecare,ca la mine nu se aude tare muzica ca si la el,nu intelege de ce i s-a ars un difuzor,si dupa aceea un amplificator,dar are muzica tare,apropo,ai vazut ca avea inalte din alea cu 38000 in portbagaj Smile
bogo4all
Pasionat

Data înscrierii: 04/Mar/2007

MesajTrimis: Sâm Sep 01, 2007 10:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerea mea ca el avea cantitate fara calitate si u aveai Calitate. Am fost uimit de cum suna jl-ul. Inca mai astept filmullll
providius
Priceput

MesajTrimis: Dum Sep 02, 2007 2:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

niste poze cu usile in lucru,finisajul se va termina weekend-ul urmator si sper sa le pot si imbraca sambata,vedem cum o sa mearga

Fotografii-00341r.jpg
 Description:
 Filesize:  36.47 KB
 Viewed:  611 Time(s)

Fotografii-00341r.jpg

Fotografii-00311r.jpg
 Description:
 Filesize:  44.43 KB
 Viewed:  479 Time(s)

Fotografii-00311r.jpg

Fotografii-00291r.jpg
 Description:
 Filesize:  41.44 KB
 Viewed:  457 Time(s)

Fotografii-00291r.jpg

Fotografii-00251r.jpg
 Description:
 Filesize:  37.4 KB
 Viewed:  463 Time(s)

Fotografii-00251r.jpg

Fotografii-0018r.jpg
 Description:
 Filesize:  48.76 KB
 Viewed:  474 Time(s)

Fotografii-0018r.jpg

00211r.jpg
 Description:
 Filesize:  45.89 KB
 Viewed:  476 Time(s)

00211r.jpg

Scooter | Flo
Pasionat

MesajTrimis: Dum Sep 02, 2007 3:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

El avea doar medii si inalte...navea bass...mie nu mi-a placut...
Sus
Scooter | Flo
Pasionat

MesajTrimis: Dum Sep 02, 2007 3:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cine a cashtigat cupa aia pt cea mai tare muzica ?
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Dum Sep 02, 2007 9:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din pacate nu a fost nici o competitie audio,doar tuning si liniute
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Sep 02, 2007 10:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

toate bune si frumoase pana ajungi la grilajul pentru L22 Sad
sper ca ai de gand sa-l schimbi Razz
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 03, 2007 8:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stai linistit ca deja am vorbit sa-mi confectioneze cineva altul cu gauri mici,stiu ca asta arata oribil dar e singurul pe care l-am gasit in comert si dupa doua zile in care difuzorul din usa dreapta a luat vreo doua lovituri de picior nu m-a mai interesat cum arata,aceeasi problema o am si cu mediile nu gasesc nicaieri grilaj pentru medie de 3,5,tot ce am gasit e de 12cm diametrul exterior enorm pentru locul in care sunt puse,pe alea nu voi pune grila dar imi este greu sa finisez forma lor fiind patrata cu colturi rotunjite o sa fie distractie sa scot stalpul dupa ele
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Sep 03, 2007 1:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

www.madisound.com ?
www.partsexpress.com ?
vorbeste cu amicul care le-a adus sa iti trimita de acolo ceva Smile
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 03, 2007 7:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de pe madisound le-a luat si pe astea dar iti dai seama ca nici lui nu si-a adus,el are de 18kickul,medii identice,inalte lpg dar de matase nu aluminiu ca si ale mele si s-a descurcat cumva cu grile de la hertz hi-energy pe trei cai de la sistemul anterior,oricum dureaza mai mult de o luna pana ajung in romania(sa nu mai vorbim ca transportul depaseste cu mult valoarea coletului Laughing ) si sper ca in timpul acela sa uit de finisaje si modificari la usi ,stalpi.chiar azi am masurat si orice grila pe stalp ajunge la 11cm ceea ce pentru mine e prea mult.azi mi-a venit o idee cu ele si daca iese o sa arate bine,sa vedem
providius
Priceput

MesajTrimis: Joi Sep 06, 2007 9:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa doua zile de munca am reusit sa-mi imbrac si usile,unii zic ca se vede ca eu le-am facut,altora le place,eu zic ca nu sunt perfecte dar fata de ce usi am avut in ultimele 6 luni acestea sunt extraordinare,mie imi plac chiar daca au mici defecte,repet mici.am incercat sa pun poze dar nu mai pot,am depasit:Sorry, but the maximum filesize for all Attachments is reached.?se poate face ceva ?
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, ... 32, 33, 34  Următoare
Pagina 2 din 34

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum