Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

zafira
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... , 32, 33, 34  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Sâm Mai 19, 2012 1:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inca nimic,tinem secret,dar dupa duminica dupa ce ma prezint la arad pun poze cu setup-ul in momentul de fata,am revenit in schimb la prima mea iubire adevarata 13w7 as fi vrut 2x12w7 dar din pacate pretul m-a facut sa renunt la visul acela,sa vedem ce scor va da Cool
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
raresvintea
Pasionat

Data înscrierii: 16/Dec/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Mai 23, 2012 12:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poze? ce ai reusit la arad?
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 23, 2012 10:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din pacate sunt in delegatie si de pe tel nu pot pune poze,un 147,2 scor depasit doar de ugod cu al sau generator de cutremure Smile)
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Dum Iun 24, 2012 7:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

providius a scris:
....147,2 scor depasit doar de ugod cu al sau generator de cutremure Smile)

nu am inteles asta ....

providius
Priceput

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2012 9:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai scor mai mare decat al meu a fost doar al lui ugod in acea competitie Cool

Ultima modificare efectuată de către providius la Lun Iun 25, 2012 9:24 am, modificat de 1 dată în total
Sus
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2012 9:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a scuze ... acum am vazut data Very Happy felicitari !!!
providius
Priceput

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2012 9:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Msms si tie pt marire,pacat ca nu o aud in 15 dar mai este timp
salutari Wink

VladGTI

Data înscrierii: 07/Sep/2011
Locație: Oradea

MesajTrimis: Mie Oct 17, 2012 10:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poze cu noile jucarii? Very Happy
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Joi Oct 18, 2012 10:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer nu am facut poze,dar multumesc inca o data si pe aceasta cale pentru posibilitatea de a schimba atat in bine Very Happy
p.s.un reusit 148.1 a fost recordul de anul acesta,sa vedem daca in primavara reusim sa stabilim un nou target si sa il doboram,anul asta era 148,poate la anul un 149,resurse mai sunt in sistem dar nu am avut timp sa le exploatez

VladGTI

Data înscrierii: 07/Sep/2011
Locație: Oradea

MesajTrimis: Vin Oct 19, 2012 11:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma bucur si eu ca ai reusit sa iei ce cautai de mult, si astept sa o aud diseara!
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Oct 19, 2012 11:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Secretisme? Cool
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Dum Oct 21, 2012 11:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nope,doar un h701 si un dvd care sa il controleze,e ceva mai pe gustul meu decat p9 sa ma exprim frumos Smile ,sorry de raspuns tarziu dar nu am intrat de la ultimul post Wink
providius
Priceput

MesajTrimis: Vin Mai 09, 2014 1:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incepem o noua sesiune de pozitionari,retusari si finisajela partea de bord si stalpi,partea de bas a fost deja finalizata si urmeaza pregatirile pentru sezonul de competitii 2014,renuntam la spl momentan si ne axam doar pe partea de sq targetul fiind si finalizarea usilor unde vor ajunge cel mai probabil mult visatele revelatoare de 8" deoarece dupa teste cu douĂŁ de 7" pe usa nu se prea pupa cu bordul asa de bine ca asta de 8",stalpii deja au fost realizati de norbi aka dragster in speranta ca va reusi sa infiga inalta in stalp lucru ce eu nu l-am putut realiza pana acum, sper ca in doua saptamani sa fie si finisati,de azi am inceput repozitionarea mediilor in bord iar luni urmeaza demontarea bordului si montarea noilor inele pentru noua pozitionare a mediilor,voi posta poze si cu minunata cutie de bas realizata tot de norbi cu dedicatie pentru mine cel mai probabil luni Wink
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mai 13, 2014 2:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Numai noutati!
Din pacate, fara poze inca ...
Mai asteptam, ce sa facem ...

Spor la treaba!
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 13, 2014 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ms ms din pĂŁcate doar azi am inceput sa demontez bordul si maine va fi scos,date jos cu flexul inelele vechi si repoziționarea celor noi incercand o pozitionare mai on axis decat cum au fost,problema e ca trebuie redusa dimensiunea pozelor si nefiind inca nimic interesant inca nu m-am apucat,dar vor veni Very Happy
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... , 32, 33, 34  Următoare
Pagina 33 din 34

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum