|
|
|
Autor |
Mesaj |
bogo4all Pasionat
Data înscrierii: 04/Mar/2007 Mesaje: 81
|
Trimis: Joi Sep 06, 2007 9:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Incearca un resize la poze. Chiar sunt curios cum a iesit!  _________________
 |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Joi Sep 06, 2007 11:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
deja le-am convertat la 400x300,sa le fac mai mici?ce se mai vede atunci? _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
bogo4all Pasionat
|
Trimis: Joi Sep 06, 2007 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Incarca imaginile pe un alt site atunci sa vedem cum arata. _________________
 |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Vin Sep 07, 2007 7:20 am Titlul subiectului: |
|
|
sorry dar aici este singul loc unde imi prezint masina,vedem cum facem ca este mesanger...,vii in 16 la satu mare?daca da 90%sanse sa le vezi live ,si pana atunci sigur imi termin si stalpii.ceau _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
bogo4all Pasionat
|
Trimis: Vin Sep 07, 2007 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Da da, sper sa fiu prezent. Ne vedem acolo atunci . _________________
 |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Vin Sep 07, 2007 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
providius a scris: | dupa doua zile de munca am reusit sa-mi imbrac si usile,unii zic ca se vede ca eu le-am facut,altora le place,eu zic ca nu sunt perfecte dar fata de ce usi am avut in ultimele 6 luni acestea sunt extraordinare,mie imi plac chiar daca au mici defecte,repet mici.am incercat sa pun poze dar nu mai pot,am depasit:Sorry, but the maximum filesize for all Attachments is reached.?se poate face ceva ? |
www.photobucket.com e una din solutii  |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Vin Sep 07, 2007 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
astea despre usi,deja mi-am terminat un stalp dar nu am poze decat cu el in faza de lucru,maine il termin si pe al doilea si atunci o sa-l postez si pe ala http://s221.photobucket.com/albums/dd254/providius/ _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
bogo4all Pasionat
|
Trimis: Vin Sep 07, 2007 11:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Destul de bine au iesit.. singur le-ai facut? Ce material e? _________________
 |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Vin Sep 07, 2007 11:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
in afara de fibra(ca nu am avut material)totul 100% este facut de mine,fixarea suportilor pe usa ,finisarea,imbracarea,tot.materialul este o imitatie de piele,o sa o vezi weekend-ul urmator la sm,iti aduc si un dvd?  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Sâm Sep 08, 2007 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://s221.photobucket.com/albums/dd254/providius/ ,dupa cum am promis,nu au iesit asa de bine ca si usile din cauza modelului dar eu sunt multumit de ele  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
Scooter | Flo Pasionat
Data înscrierii: 21/Aug/2007 Mesaje: 98
|
Trimis: Sâm Sep 08, 2007 8:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si filmarea cand o faci ? |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Sâm Sep 08, 2007 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
din pacate nu dispun decat de o camera cu dvd si iese destul de mare orice filmare,sincer eu din ce am filmat nu am vazut mare diferenta intre jl si alte difuzoare mult mai slabe,se misca tabla,se misca sucul in masina,oglinda,bani pe masina,telefon pus pe parbriz,deci e greu sa-ti dai seama de ce stie difuzorul acesta dintr-o filmare de 3-5 min,asa ca nu prea ii vad rostul,am filmat 17 minute la baia mare la show si nu mi se pare deloc ceva iesit din comun,eu zic ca e mai de efect 145,9db la 42 hz la ultimele 3 etape de dbdrag la care am participat,prima masuratoare de anul trecut a fost de 144,2 acelasi amp,acelasi dif,diferenta este izolatia si cd playerul _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
bogo4all Pasionat
|
Trimis: Sâm Sep 08, 2007 10:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Putine difuzoare ca si jl-ul tau am auzit sa coboare asa bine, eu unu am ramas uimit cand ai fost la baia mare cum suna. Da adu si un dvd in caz ca ne intalnim! Daca ajung pe acolo sigur ne intalnim, ma prezint eu stai linistit:D. _________________
 |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mie Sep 19, 2007 9:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
dupa o zi de show si cateva probleme tehnice(o siguranta topita cu soclu cu tot,cateva decuplari termice)am decis schimbarea jl-ului 13w7 cu un jl 12w7 care are 3 ohmi si nu mai solicita asa de mult amplificatorul,urmeaza sa vad pe cand voi putea achizitiona unul la fel sa le pot lega in paralel sa le folosesc la 1,5 ohmi pt ca degeaba am coolere pe amplif tot nu merge cu capul in jos la 0,7 ohmi,astept sa-mi soseasca amplificatoarele pt usi,m-am hotarat sa incerc polk momo 2 si 4 canale,sunt mici ca dimensiuni si foarte laudate ca si calitate(ma bazez pe vorbele oamenilor care mi-au recomandat difuzoarele din usi care la fel folosesc aceste amplificatoare)proprietati bune termice.sa vedem ce iese,sper sa reusesc sa-mi fac cutia la difuzor in weekend si o sa revin cu poze  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
^^IoNuTz1^^ Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007 Mesaje: 292 Locație: timisoara
|
Trimis: Dum Sep 23, 2007 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
imi place foarte mult sistemu tau si fetele de usi au iesit foarte bine cu modelele de la fibra de sticla bine macar ca este facut tot de manutzele tale si este lucrat foarte ingrijit sa le folosesti sanatos  _________________ Alpine CDE-102Ri,Lighting Audio2000W rms 2 SPL DYNAMICS XTR-300D4,Hollywood spv 100, toate in camera |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|