|
|
|
Autor |
Mesaj |
bogo4all Pasionat
Data înscrierii: 04/Mar/2007 Mesaje: 81
|
Trimis: Dum Sep 23, 2007 10:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
si cu 13 ce ai facut? putina orfine prin portbagaj si ar fi super. OFf: ce kickere avea fordul acela in masina?, era ceva spl pe acolo. _________________
 |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 10:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc^^IoNuTz1^^ ,cat despre 13w7 l-am dat inapoi,despre focus la cluj nu am avut nici eu nici el categorie la dbdrag si de comun acord ne-am dat 4 masini din categorii diferite sa nu fim 1 din 1 ci macar sa facem o categorie,el cu doua kickere de 38 a dat mai mult cu 0,7 db decat mine cu j13w7le da 146,5-147db,acolo undeva are multa putere,putina muzica din pacate pe mine m-a terminat in 2-3minute de ascultat am iesit cu dureri de cap din masina lui ,cat despre ordine in portbagaj nu uita ca sistemul meu se reconfigureaza complet si pana nu imi pun si ultimul amplificator pe plafon nu are rost sa-mi modific instalatia,sorry dar momentan asta este,tu ai vazut-o doar in zilele bune cand eram cu fetele de usi date jos dar sa vezi cum arata cu ele sparte inainte de fibra,daca totul merge bine in primavara imi pot permite si celalalt difuzor si atunci pot termina complet instalarea,pana nu vine ala am facut o cutie inchisa de 42l si aia am sa o folosesc pana atunci,dupa, singurul lucru care se va mai vedea vor fi cele doua difuzoare jos si cele doua amplifuri sus,  _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
bogo4all Pasionat
Data înscrierii: 04/Mar/2007 Mesaje: 81
|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 7:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Din fordul negru? nu mai retin numarul dar era ceva zgomot in masina, nici nu i se mai auzeau boxele din fata, mai mult de impresii masina nu de placerea sound-ului. _________________
 |
|
Sus |
|
 |
Scooter | Flo Pasionat
Data înscrierii: 21/Aug/2007 Mesaje: 98
|
Trimis: Joi Oct 18, 2007 12:23 am Titlul subiectului: |
|
|
providius a scris: | ...mai era acolo un golf 4 cu numere de italia,eventual pareri despre el? | Sti cumva ce difuzoare avea ala ?Ca nu prea am vazut de alea si nush cum se numesc... |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Joi Oct 18, 2007 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
ceva marca germana,nu am retinut nici eu,semanau cu spl-urile de la gz ca design si zicea omul ceva de 350-400E pe bucata _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Sâm Noi 10, 2007 9:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci dupa multe asteptari am ajuns in sfarsit in posesia a doua amplificatoare pentru usi,un lrx2.4 pentru kickuri si un lrx4.9 pentru inalte si medii,dupa cateva zile de chinuri am reusit sa confectionez suportul pe plafon pentru ele si mi-am terminat partea de amplificare,mai am de facut din pal o mascare la bateria suplimentara si pentru moment am incheiat investitia in muzica,cel putin 6 luni sigur nu voi mai avea bani de nimic dupa aceste amplificatoare,am facut niste poze cu rezultatele dar din pacate era seara deja si nu au iesit asa clare,dar momentan astea sunt. http://s221.photobucket.com/albums/dd254/providius/ _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Lun Dec 03, 2007 11:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
ssrli a scris: | tot am zis ca vin in oradea
cand mi-am adus masina eram muuuult prea obosit ca sa opresc... | la cheia va fi ultima ocazie pentru ascultarea unui jl12w7 in masina mea deoarece am fost nevoit sa-l inlocuiesc cu un alpine iva d-100 si un procesor pxa h-701,momentan din cauza finantelor voi ramane la 2xalpine sws 1042d fiind cea mai rezonabila alegere din punctul meu de vedere in acest moment,sper sa termin pana in vara cu datoriile acumulate cu amplificatoarele si dvd-ul cu procesorul si daca totul merge bine in august de ziua mea poate si pot comanda cele 2jl-uri,macar pe partea de fata am terminat reusind sa inlocuiesc si inaltele cu aceeasi marca doar cu membrana de matase.ne vedem la cheia  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
snap88 Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 261 Locație: Oradea
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 12:04 am Titlul subiectului: |
|
|
spunele oamenilor ce tia reusit configuratia actuala felicitari  |
|
Sus |
|
 |
^^IoNuTz1^^ Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007 Mesaje: 292 Locație: timisoara
|
Trimis: Dum Iun 29, 2008 4:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am ramas foarte uimit la cum ti se aude muzica suna bestial si masina ii pregatita foarte bine imi place cum stau amplifurile prinse de plafon bafta la cati mai multi Db  _________________ Alpine CDE-102Ri,Lighting Audio2000W rms 2 SPL DYNAMICS XTR-300D4,Hollywood spv 100, toate in camera |
|
Sus |
|
 |
snap88 Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 261 Locație: Oradea
|
Trimis: Dum Iun 29, 2008 10:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
oo da pot sa confirm cele spuse mai sus mai ales dupa ce am probat porbagaju si miam dat cu dinti uni de alti ce se aude bine ii frumos cei frumos nu mai ii sigur ca se aude bine  |
|
Sus |
|
 |
raidaru Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008 Mesaje: 612 Locație: arad
|
Trimis: Lun Iun 30, 2008 12:12 am Titlul subiectului: |
|
|
ba ce mere jeleul..............pffffffffff. Zafira lui ovidiu este o prezenta constanta, uimitoare tot timpul(cel putin pe mine ma uimeste de fiecare data). _________________ Hu Blaupunkt LA MP72,hifonics Z6.5Ci,magnat xtr216,Rockford F.RFR 2215,GZHA 4120x,nimic |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Iun 30, 2008 4:21 am Titlul subiectului: |
|
|
aprecierile mele ovidiu si pentru masina si pentru tine  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Lun Iun 30, 2008 12:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc baieti,a fost o placere si pentru mine,mi-am adus aminte de vremurile cand ii dadeam la saracul jl doar in reflex ,va salut si see ya next time,poate daca e si sq ma plimb cu amandoua cutiile dupa mine  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 12:22 am Titlul subiectului: |
|
|
si daca tot am fugit azi pana in cluj am masurat putin si am studiat pe osciloscop masina,ms adi de ajutor 5.9V curati pe procesor inainte de clipping,100Wpe kickurile din usi,desigur tot inainte de clipping,am vazut si ascultat si jeepul cu sistemul de sq(o experienta placuta)am primit niste vatelina sa mai bag in cutie si tot drumul am povestit cu adi si paul.baieti sa vina odata 12 iulie sa facem o zi de povesti ca deja mi-e dor,si vedeti ca va asteptam si cu sq si cu spl  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
valib
Data înscrierii: 01/Iul/2008 Mesaje: 7 Locație: Salonta / Timisoara
|
Trimis: Mie Iul 02, 2008 1:25 am Titlul subiectului: |
|
|
felicitari ovi pentru 'rabla'
suna impresionant (mai ales pentru mine) _________________ Oltcit Power |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|