Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

zafira
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5 ... 32, 33, 34  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
bogo4all
Pasionat

Data înscrierii: 04/Mar/2007

MesajTrimis: Dum Sep 23, 2007 10:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si cu 13 ce ai facut?Smile putina orfine prin portbagaj si ar fi super. OFf: ce kickere avea fordul acela in masina?, era ceva spl pe acolo.
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 10:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc^^IoNuTz1^^ Wink ,cat despre 13w7 l-am dat inapoi,despre focus Laughing la cluj nu am avut nici eu nici el categorie la dbdrag si de comun acord ne-am dat 4 masini din categorii diferite sa nu fim 1 din 1 ci macar sa facem o categorie,el cu doua kickere de 38 a dat mai mult cu 0,7 db decat mine cu j13w7le da 146,5-147db,acolo undeva are multa putere,putina muzica din pacate pe mine m-a terminat in 2-3minute de ascultat am iesit cu dureri de cap din masina lui Laughing,cat despre ordine in portbagaj nu uita ca sistemul meu se reconfigureaza complet si pana nu imi pun si ultimul amplificator pe plafon nu are rost sa-mi modific instalatia,sorry dar momentan asta este,tu ai vazut-o doar in zilele bune cand eram cu fetele de usi date jos dar sa vezi cum arata cu ele sparte inainte de fibra,daca totul merge bine in primavara imi pot permite si celalalt difuzor si atunci pot termina complet instalarea,pana nu vine ala am facut o cutie inchisa de 42l si aia am sa o folosesc pana atunci,dupa, singurul lucru care se va mai vedea vor fi cele doua difuzoare jos si cele doua amplifuri sus, Wink
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bogo4all
Pasionat

Data înscrierii: 04/Mar/2007

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 7:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din fordul negru? nu mai retin numarul dar era ceva zgomot in masina, nici nu i se mai auzeau boxele din fata, mai mult de impresii masina nu de placerea sound-ului.
Scooter | Flo
Pasionat

Data înscrierii: 21/Aug/2007

MesajTrimis: Joi Oct 18, 2007 12:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

providius a scris:
...mai era acolo un golf 4 cu numere de italia,eventual pareri despre el?
Sti cumva ce difuzoare avea ala ?Ca nu prea am vazut de alea si nush cum se numesc...
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Joi Oct 18, 2007 8:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ceva marca germana,nu am retinut nici eu,semanau cu spl-urile de la gz ca design si zicea omul ceva de 350-400E pe bucata
providius
Priceput

MesajTrimis: Sâm Noi 10, 2007 9:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci dupa multe asteptari am ajuns in sfarsit in posesia a doua amplificatoare pentru usi,un lrx2.4 pentru kickuri si un lrx4.9 pentru inalte si medii,dupa cateva zile de chinuri am reusit sa confectionez suportul pe plafon pentru ele si mi-am terminat partea de amplificare,mai am de facut din pal o mascare la bateria suplimentara si pentru moment am incheiat investitia in muzica,cel putin 6 luni sigur nu voi mai avea bani de nimic dupa aceste amplificatoare,am facut niste poze cu rezultatele dar din pacate era seara deja si nu au iesit asa clare,dar momentan astea sunt. http://s221.photobucket.com/albums/dd254/providius/
providius
Priceput

MesajTrimis: Lun Dec 03, 2007 11:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
tot am zis ca vin in oradea Sad
cand mi-am adus masina eram muuuult prea obosit ca sa opresc...
la cheia va fi ultima ocazie pentru ascultarea unui jl12w7 in masina mea deoarece am fost nevoit sa-l inlocuiesc cu un alpine iva d-100 si un procesor pxa h-701,momentan din cauza finantelor voi ramane la 2xalpine sws 1042d fiind cea mai rezonabila alegere din punctul meu de vedere in acest moment,sper sa termin pana in vara cu datoriile acumulate cu amplificatoarele si dvd-ul cu procesorul si daca totul merge bine in august de ziua mea poate si pot comanda cele 2jl-uri,macar pe partea de fata am terminat reusind sa inlocuiesc si inaltele cu aceeasi marca doar cu membrana de matase.ne vedem la cheia Wink
snap88
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Mar Mar 18, 2008 12:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

spunele oamenilor ce tia reusit configuratia actuala Cool felicitari Smile
Sus
^^IoNuTz1^^
Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Iun 29, 2008 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am ramas foarte uimit la cum ti se aude muzica suna bestial si masina ii pregatita foarte bine imi place cum stau amplifurile prinse de plafon Very Happy bafta la cati mai multi Db Cool
snap88
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Dum Iun 29, 2008 10:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oo da pot sa confirm cele spuse mai sus mai ales dupa ce am probat porbagaju si miam dat cu dinti uni de alti Laughing Laughing ce se aude bine ii frumos Very Happy cei frumos nu mai ii sigur ca se aude bine Twisted Evil Twisted Evil
Sus
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Lun Iun 30, 2008 12:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ba ce mere jeleul..............pffffffffff. Zafira lui ovidiu este o prezenta constanta, uimitoare tot timpul(cel putin pe mine ma uimeste de fiecare data).
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Iun 30, 2008 4:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aprecierile mele ovidiu si pentru masina si pentru tine Smile
providius
Priceput

MesajTrimis: Lun Iun 30, 2008 12:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc baieti,a fost o placere si pentru mine,mi-am adus aminte de vremurile cand ii dadeam la saracul jl doar in reflex Embarassed,va salut si see ya next time,poate daca e si sq ma plimb cu amandoua cutiile dupa mine Cool
providius
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 01, 2008 12:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si daca tot am fugit azi pana in cluj am masurat putin si am studiat pe osciloscop masina,ms adi de ajutor 5.9V curati pe procesor inainte de clipping,100Wpe kickurile din usi,desigur tot inainte de clipping,am vazut si ascultat si jeepul cu sistemul de sq(o experienta placuta)am primit niste vatelina sa mai bag in cutie si tot drumul am povestit cu adi si paul.baieti sa vina odata 12 iulie sa facem o zi de povesti ca deja mi-e dor,si vedeti ca va asteptam si cu sq si cu spl Wink
valib

Data înscrierii: 01/Iul/2008
Locație: Salonta / Timisoara

MesajTrimis: Mie Iul 02, 2008 1:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari ovi pentru 'rabla' Wink
suna impresionant (mai ales pentru mine)

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5 ... 32, 33, 34  Următoare
Pagina 4 din 34

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum