|
|
|
Autor |
Mesaj |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
Goldy Pasionat

Data înscrierii: 08/Iun/2008 Mesaje: 184 Locație: Oradea
|
Trimis: Mar Iun 15, 2010 9:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi pare rau Ovi... Dar ma bucur ca am avut sansa sa-l ascult inainte sa moara.
Se pare ca tu ai ramas fara sub eu fara amplif... |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Mar Iun 15, 2010 10:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bigu a scris: | ce-ai facut ma????? ) | cum zice si shoka,bobine prajite,dar tot raul spre bine  _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Iun 16, 2010 1:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
condoleante ovi pare rau ca s-o intamplat necazu asta dar poate le faci polk sr + cu adezivu ala  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Mie Noi 24, 2010 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
ceva noutati ovi? _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Joi Noi 25, 2010 8:27 am Titlul subiectului: |
|
|
pai...incet incet se mai schimba una alta,a aparut un vrx2.250 pe kickuri,a revenit 13w6-le in sistem,un player mai bun decat tot ce am testat pana acum...din pacate ca pe toti,banii ne cam omoara zilele astea ca eu deja de mult voiam sa ma apuc de usi si de stalpi sa le aduc la nivelul bordului,dar sa vedem cum mai strangem ceva banuti si poate in primavara trecem si la o stilizare nu numai sunet ca macar acum in sfarsit am ajuns la front stage-ul la care visam(desi mi-ar place niste revelatoare la kick ca astea sunt prea usor de miscat si nu pot abuza de ele cum as vrea)si cam de un an m-as fi apucat de usi dar au fost alte prioritati.tu?de mult nu ne-am mai prins sa povestim pe mes... _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Joi Noi 25, 2010 9:49 am Titlul subiectului: |
|
|
planuri mari ... aduc realizari dificile si costisitoare
realizari iti doresc ...
problema banilor se revolva usor ...
o scrisoare la mosu ... ca tot vine craciunul  _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Vin Noi 26, 2010 7:25 am Titlul subiectului: |
|
|
ms la fel,problema cu mosu e ca deja l-am solicitat in avans in fiecare an,nici nu visam la ce am realizat luna asta,asa ca sanatosi sa fim ca restul adunam cumva  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Vin Feb 04, 2011 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc,iar tinand cont ca astazi mi-au ajuns si cele doua baterii holywood spv45,care au inlocuit kinetikul care saracul dupa 5 ani a decedat,au incaput la fix dar poze nu voi face pana nu reusesc sa le fixez si sa le leg cum ar trebui,momentan sunt putin doar aruncate acolo  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Sâm Feb 05, 2011 5:57 am Titlul subiectului: |
|
|
providius a scris: | pai...incet incet se mai schimba una alta,a aparut un vrx2.250 pe kickuri,a revenit 13w6-le in sistem,un player mai bun decat tot ce am testat pana acum...din pacate ca pe toti,banii ne cam omoara zilele astea ca eu deja de mult voiam sa ma apuc de usi si de stalpi sa le aduc la nivelul bordului,dar sa vedem cum mai strangem ceva banuti si poate in primavara trecem si la o stilizare nu numai sunet ca macar acum in sfarsit am ajuns la front stage-ul la care visam(desi mi-ar place niste revelatoare la kick ca astea sunt prea usor de miscat si nu pot abuza de ele cum as vrea)si cam de un an m-as fi apucat de usi dar au fost alte prioritati.tu?de mult nu ne-am mai prins sa povestim pe mes... |
ma bucur sa aud ca progresezi ( ca de obicei )..pana la urma tot la simbolul providius ai ramas
cat despre mine ultimu an la fac unele restante... plus ca am tras tare la lucru si in curand o sa se vada unele rezultate si la mine
daca nu povestim pe mess o sa povestim la o adunare/competite. anu asta vreau sa apuc cat mai multe ( dupa posibilitati )
dar cum zicea un om mare: fapte nu vorbe ) te salut si spor la treaba _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Dum Feb 06, 2011 1:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms ms si tie la fel,ce se va tine in jurul nostru sigur nu ratez nici eu,si daca e numai spl merg doar de fun momentan  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
VladGTI
Data înscrierii: 07/Sep/2011 Mesaje: 22 Locație: Oradea
|
Trimis: Mar Ian 24, 2012 11:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Ovi, ceva poze noi? Daca vrei am pot sa pun eu o poza interesanta din zafira ce o am pe telefon  |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mie Ian 25, 2012 11:40 am Titlul subiectului: |
|
|
inca nu am facut nimic nou,dar la ce am in cap...,oricum vreau sa ma apuc in primavara de fetele de usi varianta finala deoarece acesti midbasi nu ii voi schimba ca urmatorii care i-as lua m-ar costa de vreo 7-8 ori mai mult si nu sunt ferm convins ca ar suna macar de 2 ori mai bine,asa ca eu las pe primavara continuarea sistemului,oricum anul acesta va aparea o cutie dedicata strict spl-ului,dupa 3 recorduri nationale anul trecut am lipsit la doua etape si uite ca adi a si facut o masina care da cu 0.4 mai mult decat mine ,dar acestea sunt planurile din primavara
p.s. banuiesc ca ai poza cu monstrul ce se vede prin gaura din bancheta,poti sa o pui linistit  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
VladGTI
Data înscrierii: 07/Sep/2011 Mesaje: 22 Locație: Oradea
|
Trimis: Mie Ian 25, 2012 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ziceam doar de poze Ovi
Pun o poza cu monstrul din masina ta
Din pacate n-am reusit sa o atasez, asa ca o pun asa
 |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mai 18, 2012 6:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cu ce ne mai incanti pupila Ovi? |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|