|
|
|
Autor |
Mesaj |
ADI Priceput
Data înscrierii: 30/Noi/2007 Mesaje: 265
|
Trimis: Vin Iul 04, 2008 9:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce melodie ai ascultat la :::: competitii faceam show la sfarsit cu o melodie care incepe de pe la 10hz si se joaca pana pe la vreo 60hz si toata lumea se uita cum se rupe masina din toate incheieturile fara sa se auda nimic). |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Vin Iul 04, 2008 10:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Abia astept sa aud masina din nou  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Vin Iul 04, 2008 1:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
sper sa ajung si eu pe 12 la cluj... |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Vin Iul 04, 2008 2:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
ADI a scris: | Ce melodie ai ascultat la :::: competitii faceam show la sfarsit cu o melodie care incepe de pe la 10hz si se joaca pana pe la vreo 60hz si toata lumea se uita cum se rupe masina din toate incheieturile fara sa se auda nimic). | din pacate nu stiu numele melodiei ca o am pe un cd facut de pe mai multe cd-uri de competitii si scrie doar numarul melodiei nu si numele _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Vin Iul 04, 2008 2:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
ssrli a scris: | Abia astept sa aud masina din nou  | cu un pic de ajutor in plus pentru kickuri suna si mai bine,si acum voi veni sealed ca nu are rost sa bag iarasi reflexul ca vine si intalnirea audiofililor de la brasov si stii ca nu prea ii place la jl sa fie mutat
p.s. baubau cu masina sau fara? _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Iul 05, 2008 4:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
sper cu masina daca nu , vin cu trenu si tot vin ) |
|
Sus |
|
 |
mgm2000ro Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Dum Aug 24, 2008 8:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
@providius
Noutati noutati...? |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Dum Aug 24, 2008 9:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt noutati sunt,dar asteptam sa vina acel 13w6 ce l-am comandat sa ii faca adi o cutie adevarata ca eu stau mai prost cu timpul,materialul si stiinta deci o sa il las pe el sa faca aceasta opera de arta sper ca in doua saptamani sa putem pune si ceva poze,vedem cu transportul cat dureaza,intre timp am mai tras niste straturi de izoloatii in plus la usi si mai strangem bani de altele  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
mgm2000ro Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Lun Aug 25, 2008 10:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
13w6
hi hi hi ...poate reusesti de 2 |
|
Sus |
|
 |
snap88 Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 261 Locație: Oradea
|
Trimis: Lun Aug 25, 2008 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
nush daca via spus ovi sau nu da sia bagat jl-u in usi la taiat in doua bobina intro parte magnetu in alta canta usi le alea de le ia .......le iau io si mi le pun pe solenza sa sara ca o broscutza de la bass
ps am glumit si io putin mai mult da canta ushile alea ceva de nedescris , sunt tare curios cum va canta masina dupa ce ajunge 13w6-le .... bafta multa |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mar Sep 02, 2008 6:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
si cum omul daca nu are ce face isi da de lucru in asteptarea jl-ului care probabil doar spre sfarsitul lunii va avea si cutie si va fi in masina,dupa trei saptamani fara bas,am decis ca ar fi momentul sa iau ceva provizoriu si mi-a picat in mana un hertz mille 3800 nou nout,nici macar rodat,dupa o sfatuire cu adi am decis sa ii trag o cutie de 75L si sa vedem cum suna,nu are asa extensie joasa cum avea jl-ul dar suna destul de bine inclusiv si pe hip hop dar pe niste muzica mai adevarata si la o calitate adevarata......acolo se simte stiinta lui.este un difuzor extrem de rapid desi e asa de mare.poze cu el cu specificatia ca am ramas fara material sa imbrac cutia ,initial l-am pus invers sa il protejez in portbagajul meu de anumiti factori periculosi ca nu am avut grila la el dar are un zgomot mecanic cand iese aerul prin mijlocul magnetului din cauza instalatiei de racire si am decis sa il pun normal cu aceea grila ce am gasit-o pt el,cam atat,asteptam finala emma la care probabil voi participa si eu chiar daca la instalare si finisaje sunt subzero dar macar la sunet sa vad ce iese,poate de data asta raman cu o hartie cu punctajul
http://s221.photobucket.com/albums/dd254/providius/hertz%20mille%203800/ _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Sep 02, 2008 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
bafta in continuare la masina si bafta la resurse
usile suna cam dupa cum spunea si snap88...super. pentru un om normal e destul bass numa din usi, pentru "ceilalti" e loc de mai mult ( subwoofer ) _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Vin Sep 05, 2008 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
astazi am intrat si in posesia acelui 13w6 care il asteptam,mai bine zis a ajuns la atelierul unde isi va primi casuta din lemn,si il rog pe adi sa puna el poze saptamana viitoare cu evolutia cutiei,chiar i-am spus si lui ca daca stiam ca o sa il am asa de repede nu mai luam mille-ul ca macar nu mai trebuia sa ma chinui sa il vand,dar asta este...
Shokaliptiku,lasa ca vor mai fi ocazii sa ne intalnim,poate la finala emma care s-ar putea sa se tina la brasov deci,cine stie...poate atunci ne dai si tu un brrr,si o auditie cu sistemul terminat  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mie Sep 10, 2008 10:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
din pacate din unele probleme de servici nu pot face momentan incinta asa cum vreau asa ca am amanat putin cu adi ideea dar nu am renuntat la ea ,intre timp am adus difuzorul acasa si l-am pus intr-o cutie de 55 litri sealed sa se mai inmoaie putin membrana fiind destul de rigid inca,per total am rezolvat cam toate problemele care as fi vrut cu acest schimb,am destula putere,parerea mea e ca la sunet sunt foarte asemanatoare un minus la presiune pentru w6 dar e mult mai rapid si asta am urmarit,consum mult mai rezonabil la curent,am mai achitat din datorii,am vrut sa fac si poze dar mi s-a descarcat telefonul,promit pe maine  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|