|
|
|
Autor |
Mesaj |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Mar Oct 21, 2008 10:59 am Titlul subiectului: |
|
|
incinta este gata,a si participat la 4 tuning la sq league reglajele si-au spus cuvantul si mai e loc,si la spl league si a dat pe muzica cu geamurile deschise 134.3,iar dupa ce m-am suparat si am ridicat geamurile am dat 139.5 pe 3 six mafia late nite tip ,cutia este un sealed de 77L care incorporeaza si bateria si amplificatorul,o sa fac poze cu ea si finita si am sa pun si din timpul executiei de catre maestrul adi caruia vreau sa ii multumesc pentru ajutor si mai ales pentru ce a iesit  _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mie Oct 22, 2008 12:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, masina este beton!
si pe mine m-a impresionat, cu de toate .
in special bassul si midbassul, dar si mediile suna f bine. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Oct 22, 2008 2:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
BRAVO OVI!!!!!!!!! _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mie Oct 22, 2008 7:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc baieti,multumesc... _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mie Oct 22, 2008 10:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poze din timpul lucrarilor
 _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Oct 22, 2008 11:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
damn! frumoasa treaba
ovi nu ne incanti ochiu cu niste poze cu setup-ul din masina si celor care nu am ajuns la bucuresti?
spor in continuare si tie si lui ssrli  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Joi Oct 23, 2008 6:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
imi pare rau dar nu am apucat sa fac poze in stadiul de acum,dar am vorbit deja de prelucrarea grilajului de protectie pt dif din plexiglass si sper sa fie o surpriza placuta,si ala pentru amplificator este solutionat,mai urmeaza pentru kick-uri si medii din acelasi material si sa vedem ce iese,poze noi maine  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Oct 23, 2008 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am nici eu poze cu incinta finisata
Sa faci te rog ! Sunt curios cum ies grilele  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
snap88 Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 261 Locație: Oradea
|
Trimis: Vin Oct 24, 2008 12:08 am Titlul subiectului: |
|
|
frumoasa lucrare ady , felicitari frumos arata
ovi sa te bucuri de ea
si cam asta ar fi finalul ???? |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Vin Oct 24, 2008 11:37 am Titlul subiectului: |
|
|
snap88 a scris: |
doua vorbe am sa-ti spun:
- never say never
- life is full of surprises.
 _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Vin Oct 24, 2008 5:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
cum spune si team mate-ul meu in primavara se preconizeaza niste schimbari majore pe partea de amplificare,sa vedem,nu dam detalii pana nu e sigura treaba,cat despre final nu exista asa ceva,mai sunt modele de difuzoare mult mai performante la niste preturi nu cu mult mai mari decat ale mele,player mai bun..........deci nu exista never niciodata daca ai microbul in sange,doar lipsa de bani te incetineste sau opreste  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
snap88 Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 261 Locație: Oradea
|
Trimis: Sâm Oct 25, 2008 6:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
spor la proiecte incontinuare si bani dar nu exagerat de mult ca sa nu se piarda pasiunea
P.S asteptam poza  |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mar Noi 18, 2008 5:44 am Titlul subiectului: |
|
|
bezz a scris: | snap88 a scris: |
doua vorbe am sa-ti spun:
- never say never
- life is full of surprises.
 | amplificatoarele de medii si inalte s-au vandut,momentan s-a achizitionat un vrx 4.300,si speram maine sa batem palma pentru inca unul sa facem un complete channel separation si cu o putere covarsitoare asupra difuzoarelor sa vedem cum afecteaza asta dinamica si sunetul in masina deci deja inca un pas spre final si dupa inca vreo 10 ani de schimburi poate imi trece si ma multumesc cu un sistem stock si ajung si eu la final  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|