|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mar Noi 18, 2008 9:34 am Titlul subiectului: |
|
|
abia astept!
spor la treaba si la vanatoare .
de ajuns la final never...
mereu vei gasi ceva de ascultat, ceva mai dezirabil si de ce nu, mai bun.
din nefericire. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Mar Noi 18, 2008 8:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
e oficiala treaba,joi vine primul,si deja isi intra in atributii,vineri al doilea si sambata sigur e gata instalarea  _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mie Noi 19, 2008 10:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| providius a scris: | e oficiala treaba,joi vine primul,si deja isi intra in atributii,vineri al doilea si sambata sigur e gata instalarea  |
Esti pe ureche mare acum
3 vrx-uri
Trebuie sa iti sechestrez unul si sa-l probez la mine...in loc la Eclipse... _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008 Mesaje: 373 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 19, 2008 11:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| statutul de audiofil si obrazul fin cu cheltuiala se tin.ovi bafta multa la reglat acum ca ai ceva de munca |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Joi Noi 20, 2008 10:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc la fel,hai ca in primavara banuiesc ca e gata si al tau si ne vedem la mai mult decat o scurta poveste ca data trecuta  _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
andreistn01
Data înscrierii: 13/Noi/2008 Mesaje: 15
|
Trimis: Vin Noi 21, 2008 2:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| esti tare mosule. meriti din plin acele cupe. |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Vin Noi 21, 2008 8:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc multumesc,nu credeam ca voi avea nevoie de un manual sa leg un amplif in punte dar azi mi-am demonstrat ca totusi am  _________________ Team SQNLL
|
| Sus |
|
 |
snap88 Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 261 Locație: Oradea
|
Trimis: Dum Noi 23, 2008 12:44 am Titlul subiectului: |
|
|
iui ce bine suna asa ne setat , ce dinamic , cand va fi si setat va putea crea un ( cea ce au fetele cand le place mult ....) |
|
| Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008 Mesaje: 373 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Noi 23, 2008 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
poze plssss
care e mai exact configuratia actuala ? |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Dum Noi 23, 2008 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
astazi am mai iesit putin la o serie de setari si o auditie mai scurta dar din pacate nu am facut poze,urmeaza probabil pe maine ceva.momentan configuratia este un vrx 4.300 legat pe medii si inalte,celalalt in punte pe kick-uri si 1.500 pe 13w6,tinand cont ca asta ar cam fi tot pe partea de amplificare deja iau in calcul posibilitatea scoaterii celor doua scaune din portbagaj si in locul lor sa facem loc unei instalari mai definitive,nu de alta dar din cauza greutatii amplificatoarelor am decis mutarea ansamblului de pe plafon in spatele banchetei prins momentan de cutieiar daca voi avea nevoie de spatiu va fi interesant sa scot cutia
impresii pana acum:sistemul are o putere foarte mare,calitate si dinamica cum nu as fi putut spera vreodata,cand stau acum si ma gandesc ca atunci cand am luat lrx-urile stateam cu unul din aceste vrx-uri in brate si l-am dat mai departe ca am zis ca nu am eu ce face cu 110W pe difuri de 22,5W si acum l-am luat tot pe ala dar cu 5 mil in plus(atat am pierdut sa vand lrx-ul),macar am mai primit unul tot la un schimb bun deci nu ma plang ca am scapat ieftin la faza asta _________________ Team SQNLL
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Noi 23, 2008 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| providius a scris: | | deja iau in calcul posibilitatea scoaterii celor doua scaune din portbagaj si in locul lor sa facem loc unei instalari mai definitive |
3 weekend-uri la atelier la mine in primavara ?
Felicitari pentru achizitii...sunt tare curios sa le ascult acum. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
ceachi Pasionat
Data înscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 115
|
Trimis: Sâm Noi 29, 2008 3:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Te felicit si eu!
Dar nu din toata inima (daca e ce cred eu ca este)!
Poate tu vei avea noroc!
CS-ul pe ce e , pe kick-uri ?
Ei zic ca au marit puterea la astea noi cu 15-30 % !
Eu le-as pune pe kick-uri dar atentie la fiabilitate.
Bafta , si uite asa concurenta o sa fie din ce in ce mai serioasa la 7 canale  |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Lun Dec 01, 2008 8:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
mersi,intr-adevar este ceea ce crezi tu,sper sa fie cu noroc pentru mine,oricum l-am luat la schimb nu am dat nici un leu pe el deci....sper sa fie ok,momentan mai e putin de lucru la el dar sper sa fie bine in final,oricum ala sau altul nou isi are locul in sistem,cat despre 7 canale mai vedem ca daca nu imi gasesc o medie cum vreau eu trec pe 9 canale,e un lucru la care am reflectat acum in weekend,vedem in functie de media pe care o voi testa in ianuarie,februarie,desi m-as mira sa cante bine pana in 100hz si atunci trec la un kick pe 4 ohmi si mai am doua canale pentru o medie intre kick si media actuala si atunci poate trec la subwoofere in usi,sa am un sunet cum as vrea eu dar astea toate sunt de domeniul viitorului foarte apropiat,masina deja e programata la finisaje cum da putin vremea calda in primavara deci pe sezon garantat va fi gata,si atunci voi avea si grile la difuzoare si tot ce trebuie,in sfarsit intr-un stadiu de gata,zic eu,desi poate pe partea de bas voi mai modifica ceva pe partea de amplificare sigur ramane asa sistemul _________________ Team SQNLL
|
| Sus |
|
 |
ceachi Pasionat
Data înscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 115
|
Trimis: Mar Dec 02, 2008 9:48 am Titlul subiectului: |
|
|
9 canale?
Adica unlimited ?
Pai si iti convine sa alergi de unul singur un an intreg , cum a facut Peste anul asta?
Asa chiar daca este mare concurenta (Peste locul 4 la finala europeana, Albert locul 11 sau 12 , poate termina si Marinu masina , tu , ma bag si eu la anu la 7 canale ) e parca mai interesant , chiar daca nu cistigi macar ai motive sa mai faci modificari la sistem , sa incerci sa-l faci sa sune mai bine.
De subwofer in usi m-as feri , e foarte greu sa scapi de rezonante daca folosesti un sub potent (rapid si puternic , cu inpact bun). |
|
| Sus |
|
 |
alexD Pasionat
Data înscrierii: 09/Apr/2008 Mesaje: 57 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 02, 2008 1:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate nu va fi singur:)
omul invata cat traieste:) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|