Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

zafira
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 32, 33, 34  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Mar Noi 18, 2008 9:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

abia astept!
spor la treaba si la vanatoare Wink .

de ajuns la final Twisted Evil never...
mereu vei gasi ceva de ascultat, ceva mai dezirabil si de ce nu, mai bun.
din nefericire.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mar Noi 18, 2008 8:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e oficiala treaba,joi vine primul,si deja isi intra in atributii,vineri al doilea si sambata sigur e gata instalarea Cool
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Noi 19, 2008 10:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

providius a scris:
e oficiala treaba,joi vine primul,si deja isi intra in atributii,vineri al doilea si sambata sigur e gata instalarea Cool

Esti pe ureche mare acum Razz
3 vrx-uri Very Happy

Trebuie sa iti sechestrez unul si sa-l probez la mine...in loc la Eclipse...

Sus
B-05-WRB
Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Noi 19, 2008 11:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

statutul de audiofil si obrazul fin cu cheltuiala se tin.ovi bafta multa la reglat acum ca ai ceva de munca
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Joi Noi 20, 2008 10:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc la fel,hai ca in primavara banuiesc ca e gata si al tau si ne vedem la mai mult decat o scurta poveste ca data trecuta Wink
andreistn01

Data înscrierii: 13/Noi/2008

MesajTrimis: Vin Noi 21, 2008 2:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

esti tare mosule. meriti din plin acele cupe.
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Vin Noi 21, 2008 8:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc multumesc,nu credeam ca voi avea nevoie de un manual sa leg un amplif in punte dar azi mi-am demonstrat ca totusi am Laughing Laughing
snap88
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Dum Noi 23, 2008 12:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iui ce bine suna asa ne setat , ce dinamic Cool Cool , cand va fi si setat va putea crea un ( cea ce au fetele cand le place mult ....)
Sus
B-05-WRB
Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Noi 23, 2008 2:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poze plssss

care e mai exact configuratia actuala ?
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Dum Noi 23, 2008 3:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

astazi am mai iesit putin la o serie de setari si o auditie mai scurta dar din pacate nu am facut poze,urmeaza probabil pe maine ceva.momentan configuratia este un vrx 4.300 legat pe medii si inalte,celalalt in punte pe kick-uri si 1.500 pe 13w6,tinand cont ca asta ar cam fi tot pe partea de amplificare deja iau in calcul posibilitatea scoaterii celor doua scaune din portbagaj si in locul lor sa facem loc unei instalari mai definitive,nu de alta dar din cauza greutatii amplificatoarelor am decis mutarea ansamblului de pe plafon in spatele banchetei prins momentan de cutieiar daca voi avea nevoie de spatiu va fi interesant sa scot cutia Laughing
impresii pana acum:sistemul are o putere foarte mare,calitate si dinamica cum nu as fi putut spera vreodata,cand stau acum si ma gandesc ca atunci cand am luat lrx-urile stateam cu unul din aceste vrx-uri in brate si l-am dat mai departe ca am zis ca nu am eu ce face cu 110W pe difuri de 22,5W si acum l-am luat tot pe ala dar cu 5 mil in plus(atat am pierdut sa vand lrx-ul),macar am mai primit unul tot la un schimb bun deci nu ma plang ca am scapat ieftin la faza asta

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Noi 23, 2008 3:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

providius a scris:
deja iau in calcul posibilitatea scoaterii celor doua scaune din portbagaj si in locul lor sa facem loc unei instalari mai definitive

Surprised
3 weekend-uri la atelier la mine in primavara ? Laughing

Felicitari pentru achizitii...sunt tare curios sa le ascult acum.

Sus
ceachi
Pasionat

Data înscrierii: 23/Iul/2007

MesajTrimis: Sâm Noi 29, 2008 3:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Te felicit si eu!
Dar nu din toata inima (daca e ce cred eu ca este)!
Poate tu vei avea noroc!
CS-ul pe ce e , pe kick-uri ?
Ei zic ca au marit puterea la astea noi cu 15-30 % !
Eu le-as pune pe kick-uri dar atentie la fiabilitate.
Bafta , si uite asa concurenta o sa fie din ce in ce mai serioasa la 7 canale Laughing Laughing
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Lun Dec 01, 2008 8:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi,intr-adevar este ceea ce crezi tu,sper sa fie cu noroc pentru mine,oricum l-am luat la schimb nu am dat nici un leu pe el deci....sper sa fie ok,momentan mai e putin de lucru la el dar sper sa fie bine in final,oricum ala sau altul nou isi are locul in sistem,cat despre 7 canale mai vedem ca daca nu imi gasesc o medie cum vreau eu trec pe 9 canale,e un lucru la care am reflectat acum in weekend,vedem in functie de media pe care o voi testa in ianuarie,februarie,desi m-as mira sa cante bine pana in 100hz si atunci trec la un kick pe 4 ohmi si mai am doua canale pentru o medie intre kick si media actuala Laughing si atunci poate trec la subwoofere in usi,sa am un sunet cum as vrea eu Wink dar astea toate sunt de domeniul viitorului foarte apropiat,masina deja e programata la finisaje cum da putin vremea calda in primavara deci pe sezon garantat va fi gata,si atunci voi avea si grile la difuzoare si tot ce trebuie,in sfarsit intr-un stadiu de gata,zic eu,desi poate pe partea de bas voi mai modifica ceva pe partea de amplificare sigur ramane asa sistemul
ceachi
Pasionat

Data înscrierii: 23/Iul/2007

MesajTrimis: Mar Dec 02, 2008 9:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

9 canale?
Adica unlimited ?
Pai si iti convine sa alergi de unul singur un an intreg , cum a facut Peste anul asta?
Asa chiar daca este mare concurenta (Peste locul 4 la finala europeana, Albert locul 11 sau 12 , poate termina si Marinu masina , tu , ma bag si eu la anu la 7 canale ) e parca mai interesant , chiar daca nu cistigi macar ai motive sa mai faci modificari la sistem , sa incerci sa-l faci sa sune mai bine.
De subwofer in usi m-as feri , e foarte greu sa scapi de rezonante daca folosesti un sub potent (rapid si puternic , cu inpact bun).
Sus
alexD
Pasionat

Data înscrierii: 09/Apr/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Dec 02, 2008 1:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poate nu va fi singur:)
omul invata cat traieste:)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 32, 33, 34  Următoare
Pagina 7 din 34

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum