Be loud!

Difuzoare auto

CD Playere MP3

Amplificatoare auto

Subwoofere auto

DVD / TV Auto

Insonorizare

Accesorii instalare

Integrare OEM

Tuning si accesorii

Alarme auto

Detectoare Radar

Statii CB

Car Kit

Navigatie GPS

Boxe interior

Boxe perete/tavan

Boxe exterior

Subwoofere

Conectica

Boxe smartphone / Dock

Casti

Sisteme 2.1

Sisteme 5.1

Sisteme 6.1

Sisteme Stereo

Home Cinema

Amplificatoare HiFi

Receivere Stereo

Receivere AV

Media Playere

Blu-ray player

DVD Playere

CD Playere HiFi

Pickup

Tunere HiFi

CD/MP3 Playere ambarcatiuni

Difuzoare waterproof

Amplificatoare marine

Subwoofere waterproof


Cosul meu

Cine suntem?

Returnare & Garantii

Intrebari frecvente

Instalare produse

Showroom HiFi

Forum

ContactExperienta achizitionarii unui sistem audio Hi-Fi este inainte de orice una emotionala – este vorba de acel moment in care se creaza o conexiune intre o incinta acustica si auditor, acel moment in care iti spui "Trebuie sa am setul acesta!". Pentru a exista insa posibilitatea stabilirii acestei conexiuni, prima premisa ce trebuie indeplinita este existenta unui spatiu dedicat auditiilor, un spatiu in care sa te cufunzi intr-o melodie, un spatiu in care sa poti analiza diferentele intre diverse componente si, intr-un final, sa stabilesti acea legatura emotionala de care vorbeam mai sus.

Incepand cu 1 noiembrie 2010, Be-Loud! va pune la dispozitie spatiul, melodiile si componentele. Am pregatit pentru dumneavoastra o camera special amenajata pentru auditia produselor Hi-Fi din oferta noastra, camera in care puteti vedea si asculta o parte reprezentativa a produselor din oferta noastra. Puteti deasemenea proba anumite produse impreuna cu componente pe care le detineti deja (puteti asculta o pereche de boxe cu amplificatorul dvs sau invers) si evident puteti aduce CD-ul favorit.

Personalul nostru va sta la dispozitie pentru consultanta si ajutor in luarea celei mai bune decizii legate de achizitia unui sistem stereo Hi-Fi sau Home Cinema 5.1 / 7.1

Produse expuse* in showroom:

*aceasta lista poate suferi modificari de-a lungul timpului

Va asteptam oricand in intervalul orar 9-20 si sambata intre 9-14 pentru auditii si in masura in care este posibil va rugam sa faceti o programare telefonica in prealabil pentru a va asigura ca vizita dvs nu se va suprapune cu a altui client si veti putea beneficia de toata atentia noastra!