Be loud!

Difuzoare auto

CD Playere MP3

Amplificatoare auto

Subwoofere auto

DVD / TV Auto

Insonorizare

Accesorii instalare

Integrare OEM

Tuning si accesorii

Alarme auto

Detectoare Radar

Statii CB

Car Kit

Navigatie GPS

Boxe interior

Boxe perete/tavan

Boxe exterior

Subwoofere

Conectica

Boxe smartphone / Dock

Casti

Sisteme 2.1

Sisteme 5.1

Sisteme 6.1

Sisteme Stereo

Home Cinema

Amplificatoare HiFi

Receivere Stereo

Receivere AV

Media Playere

Blu-ray player

DVD Playere

CD Playere HiFi

Pickup

Tunere HiFi

CD/MP3 Playere ambarcatiuni

Difuzoare waterproof

Amplificatoare marine

Subwoofere waterproof


Cosul meu

Cine suntem?

Returnare & Garantii

Intrebari frecvente

Instalare produse

Showroom HiFi

Forum

ContactMagazinul virtual www.be-loud.ro este operat de SC MT SOFTWARE CONSULTING SRL.
CUI: RO17416776
J40/5824/2005
Cont IBAN: RO52RZBR0000060009352488 (Raiffeisen Vitan)
Capital social: 500 RON
Sediu social: Bucuresti, Emil Botta 6
Punct de lucru: Bucuresti, Sos. Vitan-Barzesti 9A, corp E, sector 4

Intrebari frecvente:

Prețurile difuzoarelor sunt pentru o pereche sau o bucata?
Preturile difuzoarelor auto (cu exceptia difuzoarelor subwoofer) sunt intotdeauna pentru o pereche. Pentru boxe continutul pachetului (bucata sau pereche/set) este specificat individual pentru fiecare produs.

Cum pot sa cumpăr?
Vă așteptăm comanda prin email (vă rugăm să includeți cât mai multe date de contact) sau prin intermediul formularului de comanda de pe site.

Cum intru in posesia produselor?
Livrarea este gratuita in Bucuresti si va fi efectuata in termen de 24 de ore de la confirmarea existentei produselor pe stoc. Expedierea comenzilor in tara prin curier rapid se realizeaza in maxim 48 de ore de la primirea comenzii, de obicei in aceiași zi. Vom avea nevoie de adresă, telefon și nume complet odată cu comanda prin email sau datele firmei în cazul în care doriți emiterea facturii pe persoana juridică.

Va rugam ca in momentul primirii comenzii sa verificati in prezenta curierului integritatea fizica a coletului / ambalajului si in cazul in care acesta prezinta urme ce pot indica o manipulare defectuoasa pe parcursul transportului sa solicitati curierului completarea unui proces verbal de constatare si verificarea integritatii continutului in prezenta sa, dupa receptie. In cazul in care in urma verificarii constatati orice deteriorare a produselor comandate va rugam sa ne contactati de urgenta telefon sau prin email in termen de 48 de ore de la receptie pentru a ne semnala problema. Va rugam sa pastrati o copie a procesului verbal completat de catre curier. Orice reclamatie ulterioara asupra starii produselor in momentul receptiei nu va fi luata in considerare.

Cat costa transportul?
Transportul in tara este efectuat prin curier rapid (URGENT CARGUS) si este gratuit pentru orice comanda in peste 6000 de localitati.
Puteti consulta lista localitatilor acoperite aici.
Comenzile pot fi livrate la usa dumneavoastra oriunde pe raza acestor localitati sau pot fi ridicate de dumneavoastra de la cel mai apropiat sediu al curierului. Pentru livrarea comenzii la usa dumneavoastra in afara acestor localitati se va percepe o taxa de 20 de lei.
In momentul ridicarii coletului aveti obligatia de a inspecta vizual ambalajul si daca un produs pare deteriorat din cauza transportului aveti posibilitatea de a-l refuza, caz in care se va intoarce la noi. Dupa receptia coletului nu se pot invoca eventuale daune aparute in timpul transportului.

Cum plătesc?
Plata se poate efectua cash in momentul livrarii sau in avans, prin transfer bancar, pentru comenzile in tara ce vor fi livrate prin curier rapid. Va rugam specificati odata cu comanda daca doriti sa efectuati plata prin virament bancar si va vom trimite detaliile necesare odata cu confirmarea existentei pe stoc a produselor comandate.
La punctul nostru de lucru din Bucuresti puteti achita orice comanda in pana la 6 rate fara dobanda cu carduri de credit Raiffeisen Bank!

Aveți și un magazin? Care este adresa?
Desi Be-loud.ro este gandit ca un magazin exclusiv online, puteti veni la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Vitan-Barzesti 9A, corp E, sector 4 pentru a ridica comenzi trimise online sau telefonic, pentru consultanta, probe, auditii si pentru a alege produse ce se afla pe stoc. Nu va putem garanta insa ca in orice moment exista pe stoc toate produsele din oferta; va rugam verificati telefonic in prealabil existenta pe stoc a produselor care va intereseaza.