Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce forma pt incinta?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
sor
Pasionat

Data înscrierii: 11/Iul/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2006 7:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi mult! Ma gandeam ca tre sa iasa la fix volumul, altfel suna aiurea... Chiar, in ce fel se manifesta o incinta nepotrivita ca volum?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2006 7:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

GD mare,cursa membranei mare,frecventa de acordaj modificata,atenuarea/ridicarea unu anumit spectru de frecventa care face sunetu neliniar....si ar mai fi cu siguranta,dar nu imi vin acum in cap...
Sus
sor
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2006 7:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Rolling Eyes ... Ca sunet, daca se poate.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2006 8:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ti-am zis...neliniaritati ale sunetului datorita faptului ca atenueaza sau amplifica anumite frecvente, zgomot al aierului prin portul de br
Sus
sor
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2006 8:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK. Portul trebuie sa aiba o grosime minima? Nu diametru, grosimea peretelui tevii.
Sus
Fery_
Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: deva

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2006 8:56 pm    Titlul subiectului: tot eu:) Răspunde cu citat (quote)

am vazut ca ai dif hertz Very Happy pai si subul meu e un hertz HS200 in incinta bandpass de fabrica asa ca pot sa-ti dau eu masurile!!!!!!!!eu zic ca nu prea ai ce gresi dak iti dau masurile exacte!! dak esti interesat id-u meu de mess e Feri_sz_deva2002@yahoo.com..............si putem povesti
gandestete bine ca subu meu de 8 inchi bate un blaupunkt gt300 in tub(al unui prieten de-al meu).........gandeste-te bine
Sus
sor
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2006 9:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am aflat destule pe thread-ul asta, mersi o&g.
Sigur sigur nu-i bai daca ma intind cu volumul 10%?
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 1:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sor a scris:
Am aflat destule pe thread-ul asta, mersi o&g.
Sigur sigur nu-i bai daca ma intind cu volumul 10%?

cu placere Wink

nu-i bai daca intinzi cu 10% volumul...asa ca spor la treaba si astept poze insotite de pareri.
Sus
sor
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 1:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK. Maine dimineatza sper sa tai. Mersi inca o data!
Sus
sor
Pasionat

MesajTrimis: Vin Sep 15, 2006 2:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

As avea nevoie de inca un sfat, va rog: cu ce sa "captusesc" cutia la interior? Cre'ca mi-ar trebui ceva de vreo 3cm grosime. Mersi.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Vin Sep 15, 2006 3:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai producatorul nu include acest amanunt in specificatii,dar vreo 3cm de vatelina sau burete cofrat nu strica in mod sigur Smile

P.S io am pus vatelina cam 3cm pe toti peretii incintei,mai putin pe peretele cu duful si portul.
Sus
sor
Pasionat

MesajTrimis: Vin Sep 15, 2006 11:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK, mersi. Ar mai fi ceva, in legatura cu HU. Am un Pio 5800, am statie doar pt fata, deocamdata. Subul o sa fie gata cat de curand, sper, dar o statie pt el mai cere economii. Ma gandesc sa pun totusi subul pe HU, sa nu-l tin in dulap pana ii cumpar amplif. Ar putea careva sa ma lamureasca ce-i cu Direct Sub Drive?
"It enables you to amplify your front speakers by 2 x 50 W and add a 70 W amplified filtered subwoofer (in 2 Ohm mode) in the rear to enjoy outstanding full power bass without an extra amplifier. It's an easy solution for lovers of booming bass."
Trebuie filtru daca-l pun asa? Nu prea-mi dau seama ce vor sa zica, filtru LPF are HU, ala nu-i bun? Sau tocmai de filtru HU e vorba?
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Sep 16, 2006 12:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai singura treaba care pot sa ti-o propun este sa folosesti ampliful pe care il ai pe wofer(desi banuiesc ca e mai slabut),iar difurile fata sa le pui direct e player.

pana la aurma faci un singur woofer sau 2 ?

"Direct Sub Drive" asta nu stiu...

hai noroc
Sus
sor
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 16, 2006 12:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e neaparat "slabut" ampliful de pe fata. Audison SRx2. L-am auzit ducand mai mult decat rezonabil un Hertz EBX250... Problema e ca am sistem pe fata - DLS PS5, nu cred ca ar suna bine neamplificate. 2 ohmi n-ar fi o problema pt diful de sub, nu?
Un singur woofwer fac. Mersi.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Sep 16, 2006 9:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Direct sub drive asta e o gaselnita de marketing... Cu cat cuvantul "subwoofer" apare de mai multe ori in specificatiile unui player cu atat da mai bine... si WOW, pot sa pun subwoofer fara amplificator? mama ce player tare... marketing..
nu faci nimic cu acei 70W, poate misti cat de cat un woofer de 16cm ceva...
In cazul tau mai bine amplifici woofer-ul si pana cand iei inca un amplificator tii DLS PS5 pe player, vor suna decent pe Pioneer 5800. Nu cum ar suna amplificate dar mai bine decat ar suna un woofer pe cei 70W din player:)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare
Pagina 2 din 8

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum