| |
| Autor |
Mesaj |
sor Pasionat
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 93 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Sep 13, 2006 7:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mersi mult! Ma gandeam ca tre sa iasa la fix volumul, altfel suna aiurea... Chiar, in ce fel se manifesta o incinta nepotrivita ca volum? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Sep 13, 2006 7:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| GD mare,cursa membranei mare,frecventa de acordaj modificata,atenuarea/ridicarea unu anumit spectru de frecventa care face sunetu neliniar....si ar mai fi cu siguranta,dar nu imi vin acum in cap... |
|
| Sus |
|
 |
sor Pasionat
|
Trimis: Mie Sep 13, 2006 7:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
... Ca sunet, daca se poate. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Mie Sep 13, 2006 8:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai ti-am zis...neliniaritati ale sunetului datorita faptului ca atenueaza sau amplifica anumite frecvente, zgomot al aierului prin portul de br |
|
| Sus |
|
 |
sor Pasionat
|
Trimis: Mie Sep 13, 2006 8:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| OK. Portul trebuie sa aiba o grosime minima? Nu diametru, grosimea peretelui tevii. |
|
| Sus |
|
 |
Fery_ Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 146 Locație: deva
|
Trimis: Mie Sep 13, 2006 8:56 pm Titlul subiectului: tot eu:) |
|
|
am vazut ca ai dif hertz pai si subul meu e un hertz HS200 in incinta bandpass de fabrica asa ca pot sa-ti dau eu masurile!!!!!!!!eu zic ca nu prea ai ce gresi dak iti dau masurile exacte!! dak esti interesat id-u meu de mess e Feri_sz_deva2002@yahoo.com..............si putem povesti
gandestete bine ca subu meu de 8 inchi bate un blaupunkt gt300 in tub(al unui prieten de-al meu).........gandeste-te bine |
|
| Sus |
|
 |
sor Pasionat
|
Trimis: Mie Sep 13, 2006 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am aflat destule pe thread-ul asta, mersi o&g.
Sigur sigur nu-i bai daca ma intind cu volumul 10%? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Joi Sep 14, 2006 1:17 am Titlul subiectului: |
|
|
| sor a scris: | Am aflat destule pe thread-ul asta, mersi o&g.
Sigur sigur nu-i bai daca ma intind cu volumul 10%? |
cu placere
nu-i bai daca intinzi cu 10% volumul...asa ca spor la treaba si astept poze insotite de pareri. |
|
| Sus |
|
 |
sor Pasionat
|
Trimis: Joi Sep 14, 2006 1:19 am Titlul subiectului: |
|
|
| OK. Maine dimineatza sper sa tai. Mersi inca o data! |
|
| Sus |
|
 |
sor Pasionat
|
Trimis: Vin Sep 15, 2006 2:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| As avea nevoie de inca un sfat, va rog: cu ce sa "captusesc" cutia la interior? Cre'ca mi-ar trebui ceva de vreo 3cm grosime. Mersi. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Vin Sep 15, 2006 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai producatorul nu include acest amanunt in specificatii,dar vreo 3cm de vatelina sau burete cofrat nu strica in mod sigur
P.S io am pus vatelina cam 3cm pe toti peretii incintei,mai putin pe peretele cu duful si portul. |
|
| Sus |
|
 |
sor Pasionat
|
Trimis: Vin Sep 15, 2006 11:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
OK, mersi. Ar mai fi ceva, in legatura cu HU. Am un Pio 5800, am statie doar pt fata, deocamdata. Subul o sa fie gata cat de curand, sper, dar o statie pt el mai cere economii. Ma gandesc sa pun totusi subul pe HU, sa nu-l tin in dulap pana ii cumpar amplif. Ar putea careva sa ma lamureasca ce-i cu Direct Sub Drive?
"It enables you to amplify your front speakers by 2 x 50 W and add a 70 W amplified filtered subwoofer (in 2 Ohm mode) in the rear to enjoy outstanding full power bass without an extra amplifier. It's an easy solution for lovers of booming bass."
Trebuie filtru daca-l pun asa? Nu prea-mi dau seama ce vor sa zica, filtru LPF are HU, ala nu-i bun? Sau tocmai de filtru HU e vorba? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Sâm Sep 16, 2006 12:45 am Titlul subiectului: |
|
|
pai singura treaba care pot sa ti-o propun este sa folosesti ampliful pe care il ai pe wofer(desi banuiesc ca e mai slabut),iar difurile fata sa le pui direct e player.
pana la aurma faci un singur woofer sau 2 ?
"Direct Sub Drive" asta nu stiu...
hai noroc |
|
| Sus |
|
 |
sor Pasionat
|
Trimis: Sâm Sep 16, 2006 12:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu e neaparat "slabut" ampliful de pe fata. Audison SRx2. L-am auzit ducand mai mult decat rezonabil un Hertz EBX250... Problema e ca am sistem pe fata - DLS PS5, nu cred ca ar suna bine neamplificate. 2 ohmi n-ar fi o problema pt diful de sub, nu?
Un singur woofwer fac. Mersi. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Sâm Sep 16, 2006 9:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Direct sub drive asta e o gaselnita de marketing... Cu cat cuvantul "subwoofer" apare de mai multe ori in specificatiile unui player cu atat da mai bine... si WOW, pot sa pun subwoofer fara amplificator? mama ce player tare... marketing..
nu faci nimic cu acei 70W, poate misti cat de cat un woofer de 16cm ceva...
In cazul tau mai bine amplifici woofer-ul si pana cand iei inca un amplificator tii DLS PS5 pe player, vor suna decent pe Pioneer 5800. Nu cum ar suna amplificate dar mai bine decat ar suna un woofer pe cei 70W din player:) |
|
| Sus |
|
 |
|