Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce forma pt incinta?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mar Sep 26, 2006 4:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ii bun daca ii 2x4mm...
asteptam poze

sor
Pasionat

Data înscrierii: 11/Iul/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Sep 26, 2006 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum e mai bine sa pun mocheta? Eu ma gandesc sa pun prima data pe laterale, iar in continuare sa rulez o bucata intreaga pe fata, talpa, spate si "acoperis".
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mar Sep 26, 2006 4:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e bine cum te-ai gandit.
sor
Pasionat

MesajTrimis: Mar Sep 26, 2006 4:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok, mersi. Poze, dupa ce-l imbracam Cool .
Sus
sor
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 28, 2006 5:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stau in asteptare, zilele astea am o promisiune pt niste "placi profilate fonoabsorbante", asa-i zice la buretele ala cofrajat... E mai bun decat vatelina si e mooocaaa Smile ...
Ce inseamna non fad??? Nu mi-am batut capu cu asta niciodata, dar acu o sa pun pe iesirile de HU fata, tweeterele pe front si wooferele pe S/W or non fad. E cumva mono non fadu asta?
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Sep 28, 2006 5:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu unu nu stiiu
sor
Pasionat

MesajTrimis: Dum Oct 01, 2006 9:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://i10.tinypic.com/2qkklcy.jpg
http://i10.tinypic.com/47cfibr.jpg
http://i9.tinypic.com/4bgtg07.jpg
http://i5.tinypic.com/3zu7uwz.jpg
http://i5.tinypic.com/2hnp08j.jpg
http://i5.tinypic.com/2weazjt.jpg
http://i5.tinypic.com/3ydo7m1.jpg

ME HAPPY
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Oct 01, 2006 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frumos lucrat,dar ai niste picioare "criminale" Very Happy

cum ti se pare ? esti multumit ?
in camera nu cred ca se descurca prea bine,dar in masina cred ca suna bine.

sor
Pasionat

MesajTrimis: Dum Oct 01, 2006 11:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azi l-am pus de proba in masina, inca nu are nimic pe pereti in interior, maine merg sa iau burete profilat (n-am mai primit moca...). I-mi place! Nu da cu pumnu in stomac, dar canta pe note, ceea ce e important pt mine - are melodie. Inca nu-mi dau seama cum suna mai bine, taiat la 80, sau la 125. E ok sa pui fata exact in continuarea subwooferului (ca frecvente), nu? Parca citeam undeva ca daca tai la fix, e mai bine sa pui subul in faza inversa, sti ceva de asta?
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Oct 02, 2006 1:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un dif de 20 nu iti poate da in stomac,dar dupa cum ti-am zis o sa sune frumos,dar nu tare.fata poti sa o tai in continuarea wooferului.
incearca sa faci probe,si o sa vezi cum e mai bine ...sa il pui in faza sau in antifaza.

sor
Pasionat

MesajTrimis: Lun Oct 02, 2006 3:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am mai ascultat azi si mi s-a largit zambetul... Very Happy . E un bas fin si muzical. Intrasem in panica acum o saptamana, cand ascultand a treia masina cu scule de 1000 - 2000E, auzeam mai mult baraituri si tremurau chilotii pe mine, dar basul nu era de loc melodios, muzical. Deja ma gandeam ca asa suna basul in masini...
De taiat le tai functie de disc, unele suna mai bine la 80, altele la 125. Sunt placut surprins de sistemele fata - n-au scazut in volum dupa ce le-am luat ampliful, dar suna ceva mai gol. Suna insa absolut rezonabil pana o sa le dau o statie.
Azi am luat buretele ala cofrajat, deh, 2m patrati, dar am iesit la mai putin de juma de pret fata de linkul pe care mi l-ai dat acum vreo saptamana...

http://i9.tinypic.com/34xpb1y.jpg

Ce ziceti, o fi bai daca-l lipesc cu prenadez? Sau merge si cu silicon?

Ultima modificare efectuată de către sor la Lun Oct 02, 2006 11:59 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Oct 02, 2006 5:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca merge cu renandez...si e si mai ieftin ca siliconul Smile

ma bucur ca esti multumit.

sor
Pasionat

MesajTrimis: Lun Oct 02, 2006 5:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok. Ce zici, sa pun burete pe toti peretii? Ca nu vreau sa desfac de atatea ori diful, pana la urma n-o sa mai prinda holsuruburile...
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Oct 02, 2006 6:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, pune pe toti peretii
sor
Pasionat

MesajTrimis: Lun Oct 02, 2006 6:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi. O sa revin cand termin.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare
Pagina 7 din 8

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum