Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce forma pt incinta?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Sep 18, 2006 11:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti sa incerci...si pe mine m-a batut gandul,dar totusi e mai solid PVC-u Smile

daca te apuci de lucru sa ne zici rezultate/impresii.

sor
Pasionat

Data înscrierii: 11/Iul/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Sep 18, 2006 11:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E mai solid pvc-ul, da uite ca mie-mi trebe de 62mm si pace Evil or Very Mad . O sa ma-nvart maine pe la pravalii, sa vad ce gasesc. Inainte sa merem la nani, cat de lung ar trebui totusi sa fie portul, daca ar fi de 7cm diametru?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mar Sep 19, 2006 7:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sigur nu stiu...cumpara cu vereo 2 cm mai lungi ca cel de 6.2.
daca sunt prea lungi se pot taia usor.

o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mar Sep 19, 2006 7:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si BAFTA
sor
Pasionat

MesajTrimis: Mar Sep 19, 2006 9:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multzam! Om vedea cum iese.
Sus
sor
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O ajuns si bebelashu..

http://i9.tinypic.com/2qclcm0.jpg

Saptamana viitoare sper sa fie gata. Cam cat e perioada de rodaj?
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 12:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am citit aici pe forum ca cica tre 20-30 ore...de rodaj..eu personal nu stiu ce sa zic...si nu am aplicat metoda "rodajului"...adica atunci cand am primit difu i-am dat sa cante si gata...nu l-am lasat nustiu cate ore sa cante mai incet sau treburi dinastea...pur si simplu am ascultat cat am simtit nevoia si cat semnal am avut fara distorsiuni mari,iar pana acum nu am prajit sau descentrat nici un dif (exceptand 1 tw si niste jeguri dinalea mici pe care am vrut sa le "prajesc" a nu mai erau bune de nimic).
sor
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 12:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum zici sa fac cu vatelina? S-o lipesc? Nu-mi da mana sa mai dau acuma bani si pe capsatoru' ala pt lemn numai pt asta.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 12:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atunci lipeste-o,desi nu stiu cat de bine poti sa o lipesti Smile
poate merge mai bine cu cuitze(holsuruburi) si saibe din carton (vorba lu' colegu)

sor
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 1:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK, mersi. Inca ceva, e vreo problema daca cele doua jumatati ale magnetului nu sunt perfect aliniate? Si gasket-ul ala e separat de protectia de cauciuc de pe marginea difului (adica e o componenta separata)?
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 6:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sor a scris:
. Inca ceva, e vreo problema daca cele doua jumatati ale magnetului nu sunt perfect aliniate?

pai cum nu sunt aliniate??? cei de la Hertz nu prea cred ca fac chestii de genu asta... baga poze

sor
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 7:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://i10.tinypic.com/2v9ssjn.jpg
http://i10.tinypic.com/2sbvawy.jpg

Scuze pt calitate, mi-au cam tremurat mainile cu 3,5kg... Ideea e ca nu sunt la linie perfect, e o abatere de vreun milimetru, probabil.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 7:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da...intr-adevar ciudat... Shocked o firma cu un asa nume sa faca lucruri asa de ne la locul lor...

oricum,poti sa iti dai seama daca e normal sau nu sa fie asa magnetul doar cand vei pune diful la treaba...daca nu caraie totul e bine daca caraie ai ghinion Confused eu pana acum nu am intalnit asa ceva.

P.S diful de unde l-ai cumparat ?

sor
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 7:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

L-am cumparat de unde trebuie, n-ar fi o problema sa mi-l schimbe. O sa vb luni cu ei.
Sus
sor
Pasionat

MesajTrimis: Lun Sep 25, 2006 6:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma puteti lamuri cum sta treaba cu porturile BR? Adica, daca diametrul e mai mare decat cel recomandat, tubul trebuie lungit sau scurtat (fata de lungimea recomandata)? Cum functioneaza compensatia?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare
Pagina 5 din 8

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum