| |
| Autor |
Mesaj |
sor Pasionat
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 93 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Sep 16, 2006 11:25 am Titlul subiectului: |
|
|
| Am sa incerc asa. Mersi. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Sep 16, 2006 10:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mihai a scris: | | Direct sub drive asta e o gaselnita de marketing... Cu cat cuvantul "subwoofer" apare de mai multe ori in specificatiile unui player cu atat da mai bine... si WOW, pot sa pun subwoofer fara amplificator? mama ce player tare... marketing.. |
hmmm chiar si pioneer face "prostioare" de genu asta...va imaginati firmele astea "no name" ce "farse" fac cumparatorilor  _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
sor Pasionat
|
Trimis: Sâm Sep 16, 2006 10:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu am luat de buna chestia cu sub fara amp. Altceva intrebasem eu... Saptamana viitoare o sa probez fata direct pe HU, dar decat sa sune subul si fata sa lesine, mai bine invers. Ce amp s-ar potrivi la woofer? Eu am ochit DLS CA12. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Sâm Sep 16, 2006 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
stai linistit ca nu lesina difurile alea nici pe player...dupa cum am mai zis-o si a zis-o si mihai eu as pune subu pe statie...acum tu poti sa incerci ambele variante sa vezi cum e mai bine din punctul tau de vedere.
ca12-le are specificat de producator vreo 200W RMS/4ohmi,deci s-ar descurca bine cu subul tau.
spor la treaba ca deja vreaaaau sa vad poze cu subu  _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
sor Pasionat
|
Trimis: Sâm Sep 16, 2006 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| O sa fie poze, de in data ce o sa am ce sa pozez, deocamdata astept sa-mi croiasca componentele pt lada. |
|
| Sus |
|
 |
sor Pasionat
|
Trimis: Sâm Sep 16, 2006 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Chiar! Puteti sa-mi spumeti, cei care ati facut suburi, oare se poate lipi vatelina prin decupajul pt dif? Cel care i-mi decupeaza s-a oferit sa mi-o si lipeasca, partea faina find ca ar pune lada la presa, sa se incheie beton. Desi mi-a spus asta inainte sa-i arat "planurile", cu peretele din spate inclinat. Se poate presa si o asemenea forma oare? Oricum, cred ca ar lipi-o mai bine decat mine. Se poate pune captuseala printr-o gaura de 18cm? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Dum Sep 17, 2006 10:21 am Titlul subiectului: |
|
|
vatelina si eu o pun tot la sfarsit,dar nu am experimentat cu difuri asa mici...prin gauda difurilor de 12"/15" se poate sigur ca am facut eu...totusi cred ca se poate si prin 18cm...dac vrei ceva cu adevarat poti
nu stiu daca se poate presa inclinat. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Dum Sep 17, 2006 10:44 am Titlul subiectului: |
|
|
incercati sa folositi si burete normal....ca cel cofrat este foarte foarte scump!!!!!... cel normal se lipeste frumos pe lemn cu prenadez ... la vatelina e nasol ca se poate dezlipi si sa iti iasa prin porturi sau sa se lipeasca de spyder
pt prinderea vatelinei...recomand prinderea ei cu niste cuisoare de 1 cm si cu niste bucatele mai mari de carton pe post de saibe  _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Dum Sep 17, 2006 11:23 am Titlul subiectului: |
|
|
o_khe lasa frate cuisoarele....sunt capsatoare dinalea pt lemn...sunt ieftine(~30lei) si isi fac treaba cu brio.
buretele normal nu este recomandat din cauza ca are suptafata neteda si o densitate destul de mare.pt domeniul audio este folosit buretele cofrat si vatelina pt rezultate bune ! o alternativa ar fi lana,dar asta e greu de prins in starturi mai groase. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
sor Pasionat
|
Trimis: Dum Sep 17, 2006 11:26 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ce inseamna scump? Vb de burete cofrat. Si unde caut asa ceva? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Dum Sep 17, 2006 11:56 am Titlul subiectului: |
|
|
http://www.proaudiosystems.ro/ .... 55lei 2mp  _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
sor Pasionat
|
Trimis: Dum Sep 17, 2006 12:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mda... Ai-n-ai nevoie, tre sa iei 2m. La jumate n-au?  |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Dum Sep 17, 2006 12:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai nu cred ca dau decat cu folia de 2mp... poti da un mil sa intrebi _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
sor Pasionat
|
Trimis: Dum Sep 17, 2006 12:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai nu cred ca o sa ajung sa comand de la ei, sunt vreo doua magazinase de pro prin TM. Ar trebui sa gasesc...
Tocmai ma gandeam, de ce mi-am spart eu capul sa calculez o incinta trapezoidala? Nu tocmai pt a scapa de undele astea stationare? Si ma mai gandeam la o chestie , sa pun ceva plasa mai rara peste vatelina, sa nu naparleasca prea usor.  |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Dum Sep 17, 2006 12:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
forma trapezoidala pe langa ce atenueaza undele astea stationare ai facut-o banuiesc ca se "lipeasca" mai bine de bancheta spate....sau gresesc ?
nu are rost sa pui nimc peste ea ca nu "naparleste" cel putin in primii 3-4ani...
oricum cred ca daca ai facut incinta trapezoidala nu mai e asa mare nevoie de vatelina... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
|