Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dacia Solenza
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Dec 22, 2006 4:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un singur bulk pack - 9 folii:
cate 3 pentru fiecare usa fata si 3 pentru portbagaj.
Pentru usi de dimensiunea asta 3 folii sunt arhisuficiente. Vezi pozele Smile Important e sa fie aplicate bine (lipite uniform, presate cat mai bine).
Eu nu sunt 100% happy ca tot tremura usa la volum mare (fara zgomot insa) si o incinta sealed cred ca ar fi ajutat. Oricum, diferenta e enorma Very Happy Scot untu din C5 acum Smile si chiar merita sa le schimb cu ceva mai bun.
In portbagaj ar mai fi intrat lejer vreo 2 folii dar si asa vad ca problemele s-au rezolvat in mare masura.

Fara legatura cu muzica, cred ca ar fi utile vreo 2-3 folii pentru izolarea habitaclului de compartimentul motorului. Si acum doar din cauza usilor ajunge in interior ceva mai putin zgomot.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andreicri

Data înscrierii: 28/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Dec 25, 2006 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@Mihai;daca tot faceti insonorizari,cam cat m-ar duce la un Megane 2 sa scap odata de zbarnaitul de plastice?Ati mai lucrat pe Megane?scuze de offtopic.. Laughing si Sarbatori Fericite tuturor!
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 6:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In acest moment nu avem un garaj si nu putem presta instalari sau insonorizari.
Ca sa-ti faci o idee, pe langa costul materialelor, mai adauga cam 2 milioane manopera pentru un bulk pack, adica 2 usi fata si restul la portbagaj. Pretul este orientativ, depinde de volumul de munca. O insonorizare a bordului de exemplu care presupune demontarea lui completa poate dura o zi intreaga chiar daca se vor folosi doar 3 folii de material si in acest caz ar costa cat insonorizarea a 2 usi si a portbagajului cu un bulk pack intreg.
Da-mi un PM daca esti interesat si cred ca te vom putea ajuta.
Sus
pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Ian 13, 2007 12:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca o simpla nota, instalarea pe care o aveti voi in usi se numeste infinite baffle. Acest setup este foarte ok pt multe difuzoare si cu el s-au scos rezultate frumoase in emma (a se vedea cazul fuscobal (nae) pt cine cunoaste)
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Ian 13, 2007 4:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si pentru cine nu cunoaste dar e curios: http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=14303
Sus
guliver

Data înscrierii: 17/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Feb 25, 2007 10:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti sa imi descrii si mie cum ai montat tweeterele in stalpii de usi? Ai decupat ceva?
radumaxi

Data înscrierii: 17/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 12:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi poti spune cum fac si eu rost de borne pt baterie cum ai tu?
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 5:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

borne de baterie ca ale mele gasesti la noi. Nu sunt inca pe site dar vor fi in curand. Trimite-ne un email daca le vrei.
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 6:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Update:
De la ultimele posturi, masina a suferit urmatoarele upgrade-uri:

Pioneer P88RS a inlocuit head-unit-ul Clarion, statia JBL GTO 75.4 a fost inlocuita de DLS CA51 iar cu cele 2 canale suplimentare am amplificat independent sistemul fata care a ramas acelasi, DLS C5.
In aceasta configuratie, masina a concurat la EMMA la prima etapa din acest an la Timisoara si a luat locul 1 la categoria SQ Advanced 5 canale, categoria cu cele mai stricte si complete reguli de arbitrare in care s-a concurat pana acum la noi in tara.
Pe langa asta, e de mentionat faptul ca scorul pe sunet only a fost cel mai mare din toata competitia, indiferent de categorie. Din pacate nu s-a acordat si un premiu "Best Sound" ca la alte evenimente EMMA.

Nu stiu daca pana la urmatoarele etape am timp de modificari sau daca e indicat sa modific o configuratie care suna bine acum dar nu se stie, tot timpul e loc de mai bine si sunt constient de minusurile sistemului actual.

Cateva poze de la eveniment:

IMG_1884.jpg
 Description:
 Filesize:  198.97 KB
 Viewed:  660 Time(s)

IMG_1884.jpg

IMG_1997.jpg
 Description:
 Filesize:  203.65 KB
 Viewed:  477 Time(s)

IMG_1997.jpg

IMG_1998.jpg
 Description:
 Filesize:  163.69 KB
 Viewed:  521 Time(s)

IMG_1998.jpg

Sus
marku_trd
Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 6:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Felicitari Mihai!!!! Eram sigur ca o sa faci treaba buna, ca si pana acum.Ai tot respectul meu.
Multa bafta in continuare!!

Octavia II
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 6:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi!

PS
tu cand vii la emma?
sunt sigur ca ti-ar placea! si nu e cine stie ce cheltuiala... 50 RON taxa de inscriere.. plus cateva ore de reglat la sistem Very Happy
Sus
Razvan
Priceput

Data înscrierii: 30/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 6:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..felicitari mihai..imi pare rau ca nu am reusit sa ajung si eu..poate data viitoare..bafta in continuare
Sus
marku_trd
Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 7:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi-ar placea sa merg la EMMA, dar mai este mult de munca la sistem,de care, bineinteles, nu sunt multumit (de parca voi fi vreodata Razz ).Sper sa fac in curand niste upgrade-uri ( mai ales la woofer).Deocamdata masina este in service deoarece are o mica buba (laterala dreapta e "putin" sifonata).....deh.....neatentie.Poate pe viitor, eventual la urmatoarea editie, care sper va fi mai aproape de Bucuresti.
Poate in curand mai facem o intalnire, eventual dupa ce termini si tu cu Emma.Pana atunci, multa bafta.Iti tin pumnii in continuare Wink

Octavia II
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari !!!

YM: shokaliptiku
Sus
[g]
Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bravo! Uite cum se cunoaste un sistem adevarat Wink
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următoare
Pagina 5 din 9

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum