|
Autor |
Mesaj |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 4:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
un singur bulk pack - 9 folii:
cate 3 pentru fiecare usa fata si 3 pentru portbagaj.
Pentru usi de dimensiunea asta 3 folii sunt arhisuficiente. Vezi pozele Important e sa fie aplicate bine (lipite uniform, presate cat mai bine).
Eu nu sunt 100% happy ca tot tremura usa la volum mare (fara zgomot insa) si o incinta sealed cred ca ar fi ajutat. Oricum, diferenta e enorma Scot untu din C5 acum si chiar merita sa le schimb cu ceva mai bun.
In portbagaj ar mai fi intrat lejer vreo 2 folii dar si asa vad ca problemele s-au rezolvat in mare masura.
Fara legatura cu muzica, cred ca ar fi utile vreo 2-3 folii pentru izolarea habitaclului de compartimentul motorului. Si acum doar din cauza usilor ajunge in interior ceva mai putin zgomot.
|
|
Sus |
|
 |
andreicri
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 15
|
Trimis: Lun Dec 25, 2006 12:15 am Titlul subiectului: |
|
|
@Mihai;daca tot faceti insonorizari,cam cat m-ar duce la un Megane 2 sa scap odata de zbarnaitul de plastice?Ati mai lucrat pe Megane?scuze de offtopic.. si Sarbatori Fericite tuturor!
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 6:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
In acest moment nu avem un garaj si nu putem presta instalari sau insonorizari.
Ca sa-ti faci o idee, pe langa costul materialelor, mai adauga cam 2 milioane manopera pentru un bulk pack, adica 2 usi fata si restul la portbagaj. Pretul este orientativ, depinde de volumul de munca. O insonorizare a bordului de exemplu care presupune demontarea lui completa poate dura o zi intreaga chiar daca se vor folosi doar 3 folii de material si in acest caz ar costa cat insonorizarea a 2 usi si a portbagajului cu un bulk pack intreg.
Da-mi un PM daca esti interesat si cred ca te vom putea ajuta.
|
|
Sus |
|
 |
pesteimputit Pasionat
Data înscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 141
|
Trimis: Sâm Ian 13, 2007 12:02 am Titlul subiectului: |
|
|
ca o simpla nota, instalarea pe care o aveti voi in usi se numeste infinite baffle. Acest setup este foarte ok pt multe difuzoare si cu el s-au scos rezultate frumoase in emma (a se vedea cazul fuscobal (nae) pt cine cunoaste)
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
|
Sus |
|
 |
guliver
Data înscrierii: 17/Feb/2007 Mesaje: 45 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 10:06 am Titlul subiectului: |
|
|
Poti sa imi descrii si mie cum ai montat tweeterele in stalpii de usi? Ai decupat ceva?
_________________ Fericirea o utopie? |
|
Sus |
|
 |
radumaxi

Data înscrierii: 17/Ian/2007 Mesaje: 26
|
Trimis: Dum Mai 13, 2007 12:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi poti spune cum fac si eu rost de borne pt baterie cum ai tu?
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 5:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
borne de baterie ca ale mele gasesti la noi. Nu sunt inca pe site dar vor fi in curand. Trimite-ne un email daca le vrei.
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Update:
De la ultimele posturi, masina a suferit urmatoarele upgrade-uri:
Pioneer P88RS a inlocuit head-unit-ul Clarion, statia JBL GTO 75.4 a fost inlocuita de DLS CA51 iar cu cele 2 canale suplimentare am amplificat independent sistemul fata care a ramas acelasi, DLS C5.
In aceasta configuratie, masina a concurat la EMMA la prima etapa din acest an la Timisoara si a luat locul 1 la categoria SQ Advanced 5 canale, categoria cu cele mai stricte si complete reguli de arbitrare in care s-a concurat pana acum la noi in tara.
Pe langa asta, e de mentionat faptul ca scorul pe sunet only a fost cel mai mare din toata competitia, indiferent de categorie. Din pacate nu s-a acordat si un premiu "Best Sound" ca la alte evenimente EMMA.
Nu stiu daca pana la urmatoarele etape am timp de modificari sau daca e indicat sa modific o configuratie care suna bine acum dar nu se stie, tot timpul e loc de mai bine si sunt constient de minusurile sistemului actual.
Cateva poze de la eveniment:
Description: |
|
Filesize: |
198.97 KB |
Viewed: |
660 Time(s) |

|
|
203.65 KB |
477 Time(s) |

|
|
163.69 KB |
521 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 6:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari Mihai!!!! Eram sigur ca o sa faci treaba buna, ca si pana acum.Ai tot respectul meu.
Multa bafta in continuare!!
_________________ Alpine 9887
DLS Nobelium 6.2+Focal 2.150
DLS Nobelium 12+Alpine850
Octavia II |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
mersi!
PS
tu cand vii la emma?
sunt sigur ca ti-ar placea! si nu e cine stie ce cheltuiala... 50 RON taxa de inscriere.. plus cateva ore de reglat la sistem
|
|
Sus |
|
 |
Razvan Priceput
Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
..felicitari mihai..imi pare rau ca nu am reusit sa ajung si eu..poate data viitoare..bafta in continuare
|
|
Sus |
|
 |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 7:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mi-ar placea sa merg la EMMA, dar mai este mult de munca la sistem,de care, bineinteles, nu sunt multumit (de parca voi fi vreodata ).Sper sa fac in curand niste upgrade-uri ( mai ales la woofer).Deocamdata masina este in service deoarece are o mica buba (laterala dreapta e "putin" sifonata).....deh.....neatentie.Poate pe viitor, eventual la urmatoarea editie, care sper va fi mai aproape de Bucuresti.
Poate in curand mai facem o intalnire, eventual dupa ce termini si tu cu Emma.Pana atunci, multa bafta.Iti tin pumnii in continuare
_________________ Alpine 9887
DLS Nobelium 6.2+Focal 2.150
DLS Nobelium 12+Alpine850
Octavia II |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 172 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 10:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bravo! Uite cum se cunoaste un sistem adevarat
_________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
Sus |
|
 |
|