Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Upgrade de sound la Corsa C
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
FAM1603

Data înscrierii: 09/Ian/2015
Locație: Campina

MesajTrimis: Mar Ian 13, 2015 9:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stiu ca nu e mare lucru sa tai polita insa nu imi doresc asta ... vreau sa pastrez aspectul original al masinii
Nu vreau un bass care sa imi zguduie masina doresc un sunet plin cu ceva bass.
Parca nu imi vine sa cred ca nu exista solutii la configuratia originala a masinii si un player OK.

VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Ian 13, 2015 1:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ba exista, renunti la boxele de pe spate și iei un amplificator, faci insonorizare la portierele fațĂŁ și ai un sunet plin. End of story. PĂąnĂŁ atunci spune-ne ce ai pe mașinĂŁ și ce buget ai ca sĂŁ poți primi recomandĂŁri. Pe fațĂŁ neapĂŁrat sistem, nu meritĂŁ coaxialele.
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Mar Ian 13, 2015 1:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atunci fa cum crezi dar multumit nu vei fi si nu vei avea sound-plin..cu ceva bass. Deci tu ai un player care si asa ca are un bass mai rece..lovit..nu e prea cald ca la puoneer sau kwnwood. Tre sa ai grija mare cu ce difuzoare il imperechezi ca sa ai un soun plin si cu bass. In cazu tau hertz iese din calcul alea nu stiu bass daca nu sunt amplificate. Si mai ales tine cont ca e f greu sa scoti bass din portiere chiar daca le insonorizezi. Posibil ca difuzoarele sa nu se pupe cu incinta portierei ..deci e cam loterie. Si la final cand tragi linie si vezi cat ai dat pe insonorizant si niste dif-uri bune..musai de 16..nicidecum 13 cm cum vrei tu..si sa vezi cum se duc banii pe fereastra..doare..pe cand doua ovale amarate cum sunt ele puse acolo in spate ofara un bass care se simte cam in toate cazurile. Deci aici ca sa zic asa ai merge la sigur. Sunt masini de masini care au din fabrica ovale pe spate cum ar fi audi a nu stiu cat..si tu nu te induri de polita de la corsica. Aia o gasesti la dezmembrari daca p viitor vrei s vinzi masina sau sa revii la aspectul original.
Si nu..nu exista solutii pt un sound plin fara modificari. De ce crezi ca toti care sunt pasionati de myzica isi modifica pe acolo? Ca daca obtineau ce vroiau ..sau cum vrei si tu..nu mai modifica nimeni nimic.
Tu ai dif si-n portierele spate? Este pe aici cineva care zice ca a obtinut un bass impresionant punand niste dif.uri de bass cu crossovere in portierele spate. Dar cum ziceam tre sa ai marele noroc sa se pupe dif cu incinta portierei. Deci exista riscul sa muncesti degeaba dar pana nu incerci nu stii.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 13, 2015 1:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/forum/jvc-cs-j620x-sau-nu-tot-ce-zboara-se-mananca-t16899,start,15.html

Citeste pe la final

Omul nu vrea amp..ori aducerea unui amp inseamna modificari. Ori el doreste un sound plin inlocuind doar dif de13 oe fata Âși 16 p spate. Macar incearca sa pui 16 pe fata folosind inele mdf. Si musai sistem.

FAM1603

MesajTrimis: Mar Ian 13, 2015 1:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe fata difuzoarele sunt de 16,5 cm iar pe spate sunt de 13 cm.
O sa folosesc inele mdf pe fata de 16,5 cm si o sa si insonorizez usile fata

In usile spate nu am difuzoare ...

FAM1603

MesajTrimis: Mar Ian 13, 2015 1:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@ Vanilla Am o Corsa C, am un player 2DIN Alpine CDE-W235BT si boxele stock.
Ca buget nu vreau sa depasesc 1100ron cu difuzoarele fata+spate fara insonorizare.

Doresc sistem de 16.5cm pe fata si coaxiale pe spate de 13 cm, inele mdf de 16.5 ptr fata ca ptr spate nush daca sunt ...

dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Mar Ian 13, 2015 6:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca mai vrei o parere:
daca nu vei amplifica difuzoarele atunci nu se merita sa dai mai mult de 200lei pe o pereche de difuzoare.
Vezi ce poti sa gasesti de la Alpine, DLS, Helix, Clarion ......
Pe fata sistem sistem si spate coaxiale.
Isonorizare minima, dar trebuie izolata fata difuzorului de spatele acestuia.

VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 13, 2015 6:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

FAM1603 a scris:
Ca buget nu vreau sa depasesc 1100ron cu difuzoarele fata+spate fara insonorizare.

Bugetul este decent doar cĂŁ o sĂŁ-i cheltui pe toți prost și fĂŁrĂŁ rost. În banii aia intrĂŁ foarte bine un sistem bun și un amplificator. Player-ul tĂŁu e foarte slab spre mediocru cĂąnd vine vorba de amplificarea internĂŁ, pe RCA ĂźnsĂŁ se schimbĂŁ radical problema!

dragosdls a scris:

Isonorizare minima, dar trebuie izolata fata difuzorului de spatele acestuia.

Sunt cam sceptic cĂŁ o sĂŁ ĂźnțeleagĂŁ ce ai vrut sĂŁ spui cu asta.

FAM1603

MesajTrimis: Mar Ian 13, 2015 7:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mediocru ?? totusi nu e o chinezarie din targ si nu a costat 150 ron ... dar asta e parerea ta.
Eu sunt foarte multumit de player problema sunt difuzoarele...
Am spus de atatea ori ca nu vreau sa imi duduie masina vreau un sunet cat mai clar in banii dati fara amplificator ... eventual un KTP-445 de la Alpine as face efortul sa il iau altceva nu ca necesita modificari, cablararie si spatiu ocupat mai ales ca portbagajul la Corsa este mic ca doar e o masina mica...

Am zis ca poate se gaseste cineva in situatia mea cu aceeasi masina si eventual player Alpine care sa imi spuna ce a luat el ca si boxe si cum se aud

VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 13, 2015 10:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Normal ca e parerea mea, a cui vrei sa fie? Daca e Alpine si a costat 5-600 de lei asta nu-l face un player bun si in nici un caz nu-i da calitatea de a sti sa cante!
Daca tu esti multumit de el, asta e perfect. Problema e cand vei asculta ceva mai superior, sa vezi atunci ce multumit vei fi de el cand il vei inlocui, intreaba-l pe alecs cum a fost trecerea de la Pioneer la Alpine Smile

Ia-ti KTP-445 ca-ti da 30w in plus, cu ce mai are difuzorul ajungi undeva pe la 50 si vei avea un sunet clar fara distorsiuni, pune niste difuzoare tot Alpine in portiere (daca e linie se aud mai bine) si vei fi extrem de multumit, nu conteaza daca pui inele sai nu, doar sa strangi surubu' bine cand le montezi.

Unde nu-i cap, vai de picioare!

FAM1603

MesajTrimis: Mar Ian 13, 2015 11:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cred ca forum-ul asta e creat ca sa facem misto unii de altii... Eu caut pĂŁreri sincere fĂŁrĂŁ mistouri..
FAM1603

MesajTrimis: Mar Ian 13, 2015 11:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca tu ai sursele tale sa il iei cu 5-600 ron super tare eu am dat pe el 880 ron ...
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 13, 2015 11:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

playerul nu e de aruncat, si in nici un caz nu e varza.. ..nu e pt audifili ci pt oameni normali la cap care nu au pretentii astronomice. mie imi place cum canta, m-am obisnuit si cu sunetul specific alpine, ceva mai dur parca, mai violent, si partea buna e ca se aude mai tare ca pioneer care avea doar 14 w rms. asta are 18. amplificarea interna nu e varza ci chiar destul de puternica pe langa pioneer de ex. dar desigur parti rele sunt destule..navigarea prin foldere, limitarea a 100 pierse per folder..lag la skip....etc

on topic, eu as merge pe un sistem de la dls pe fata cu insonorizarea facuta corect. daca nu stii cum se face...cauta pe google sunt destule materiale de citit.

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/DLS/Performance/Classic-B6A/

si daca nu vei fi multumit de bass, singura solutie ramane doua ovale in polita. asta garantat te va multumi. avand in vedere ca nu vrei sw si amp. e singura solutie..crede-ma

FAM1603

MesajTrimis: Mie Ian 14, 2015 12:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta zic si eu ca nu e scula de audiofili e un player destul de bun fata de ce am mai vazut pe piata ...
Ma impac foarte bine cu playerul Alpine.

@alecspc Ai avut ocazia sa asculti DLS-uri? par destul de scumpe aproape de pretul care il au Hertz

FAM1603

MesajTrimis: Mie Ian 14, 2015 12:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce lag ai intre fisiere? Eu nu am problema asta ...
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare
Pagina 2 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum