|
Autor |
Mesaj |
FAM1603
Data înscrierii: 09/Ian/2015 Mesaje: 38 Locație: Campina
|
Trimis: Lun Ian 19, 2015 9:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Merg si fara amplificator? Tweeterele necesita modificari pentru grilele din usi? Sunt 2 crossovere sau unul ? _________________ Player : SONY XAV-68BT |
|
Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mar Ian 20, 2015 1:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poti sa le conectezi direct la player (am vazut ca asta cauti).
Se pastreaza grilele de fabrica.
Sunt doua crossovere (cate unul pe fiecare parte). |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Joi Ian 22, 2015 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Totusi mi se pare cam mult sa bagi 7 mil intr-un sistem pe care sa nu-l amplifici si care nu va reda muziva asa cum stie el din cauza lipsei puterii. Parerea mea ca un sistem pana in maxim 5 mil de la dls focal helix sau hertz e arhisuficient pt cerintele colegului. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
FAM1603
|
Trimis: Joi Ian 22, 2015 8:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu m-am aruncat la nimic inca mai studiez problema ... si astept sa se incalzeasca vremea putin sa pot face treaba ... pana atunci mai astept pareri. Sunt convins ca fara amplificare nu scoti maximul din ele dar cred ca totusi se aud klumea...pretul este cam piperat ... totusi am o Corsa nu un Mercedes  _________________ Player : SONY XAV-68BT |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
Sus |
|
 |
FAM1603
|
Trimis: Joi Ian 22, 2015 9:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma refeream ca Audison cred ca se aud bine dar sunt prea scumpe fara amplificare ... _________________ Player : SONY XAV-68BT |
|
Sus |
|
 |
FAM1603
|
Trimis: Joi Ian 22, 2015 9:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Insonorizarea vreau sa o fac dar nush cum se comporta in timp ... nu as vrea sa se umple de apa si sa miroasa urat ... _________________ Player : SONY XAV-68BT |
|
Sus |
|
 |
dulearadu Pasionat
Data înscrierii: 14/Ian/2015 Mesaje: 133
|
Trimis: Joi Ian 22, 2015 9:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
tu cand pui insonorizantul lasi acele mici orificii prin care sa se scurga apa in caz de ceva..insonorizantul il folosesti sa intaresti usa .nu te gandii ca o sa pui insonorizant si gata e compact totul .eu am antifonat cu stp si nu miroase absolut nimic.si usile sunt BETON .. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
Sus |
|
 |
stilli Consultant Be loud!

Data înscrierii: 27/Aug/2014 Mesaje: 11
|
Trimis: Vin Ian 23, 2015 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare,
Daca cd playerul pe care il ai este 235BT de la Alpine o sa fi foarte multumit de sunetul obtinut mergand pe difuzoarele de la Audison.
Daca pe viitor vrei sa le amplifici va fi un plus fiindca nu vei mai fi nevoit sa le inlocuiesti.
Difuzoarele sunt mai scumpe fiindca ofera un sunet foarte bun, materialele de constructie sunt de calitate foarte buna, automat ca amplfiicate vor reda sunetul mult mai bine, Dar chiar si conectate la cd player se vor auzi mult mai bine decat DLS b6a sau Hertz Dieci etc.
Depinde de bugetul tau si de ceea ce vrei sa obtii.
Daca nu dispui de un buget asa de mare poti sa mergi si pe solutia de la In Phase:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/In-Phase/XTC-6cx/
si pe spate:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/In-Phase/XTC-13.2/
Ambele variante au fost instalate in service-ul nostru si suna foarte bine conectate la cd player sau amplificate.
Insonorizarea portierelor o recomand indiferent daca amplifici sau nu difuzoarele. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
Trimis: Vin Ian 23, 2015 6:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
stilli a scris: | Ambele variante au fost instalate in service-ul nostru si suna foarte bine conectate la cd player sau amplificate.
|
What? Ai ascultat din masina sau pe langa? La cele tip sistem chiar n-ai observat cat de tipator si iritant este tw-ul? Nu se poate sta in masina. Le are un coleg de pe forum si cu treble pe -4 era imposibil sa stai in masina, acum le-a amplificat si pur si simplu te surzesc daca nu le acoperi cu mana... Aviz amatorilor care zic ca Hertz sunt deschise. _________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
Sus |
|
 |
FAM1603
|
Trimis: Dum Ian 25, 2015 4:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
VanIIa a scris: | stilli a scris: | Ambele variante au fost instalate in service-ul nostru si suna foarte bine conectate la cd player sau amplificate.
|
What? Ai ascultat din masina sau pe langa? La cele tip sistem chiar n-ai observat cat de tipator si iritant este tw-ul? Nu se poate sta in masina. Le are un coleg de pe forum si cu treble pe -4 era imposibil sa stai in masina, acum le-a amplificat si pur si simplu te surzesc daca nu le acoperi cu mana... Aviz amatorilor care zic ca Hertz sunt deschise. |
Banuiesc ca te referi la InPhase nu?
Auzisem de bine despre ele ... sincer sunt total bulversat nush ce sa aleg ... _________________ Player : SONY XAV-68BT |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Dum Ian 25, 2015 5:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
raspunsul e f simplu. daca iti permiti, adica daca ai ceva bani si nu esti strans cu usa ia ceva f bun.. poate mai tarziu le vei amplifica. daca esti un om normal care traieste din salariu..merita sa-l dai pe tot pe o pereche de dif??
ai bani..cumpara ce e mai bun.
nu ai, ia ceva de mijloc.
fiecare isi stie buzunarul _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
Sus |
|
 |