|
|
|
Autor |
Mesaj |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
FAM1603
Data înscrierii: 09/Ian/2015 Mesaje: 38 Locație: Campina
|
Trimis: Mie Mar 08, 2017 4:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buget ptr subwoofer 700 ron.
Ma gĂąndesc ca daca pun pe fata Audison APK6.5 16.5 cm sa pun un subwoofer ptr bass de completare si ma gĂąndeam la unul activ ca sa nu mai ma complic cu statie. Nu vreau un bass care sa vibreze caroseria si vreau si ceva care nu ocupa mult spatiu ptr ca la Corsa portbagajul e mic _________________ Player : SONY XAV-68BT |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
FAM1603
|
Trimis: Mar Mar 21, 2017 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mi-a ajuns sistemul Audison APK165, sambata vreau sa il montez.
Am niste nedumeriri cu tweeterele nush cum sa le pun in sensul ca nu as fi vrut sa tai plasticul unde se afla cele vechi.
Vreau sa cumpar si insonorizant ptr usile fata ce sa iau?
Multumesc _________________ Player : SONY XAV-68BT |
|
Sus |
|
 |
FAM1603
|
Trimis: Mar Mai 09, 2017 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am revenit cu un status al proiectului :
- insonorizat usile fata
- montat inele MDF si sistem Audison Prima APK165 pe usile fata
Rezultatul este net mai bun insa parca sunetul tot nu e plin se simte nevoia de un bass de completare.
As vrea sa cumpar unul care nu ocupa mult spatiu in portbagaj si nu stiu pe unde as putea intra cu cablul de la baterie la un Opel Corsa C _________________ Player : SONY XAV-68BT |
|
Sus |
|
 |
FAM1603
|
Trimis: Vin Iun 09, 2017 9:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna seara,
Va rog posesorii de Opel Corsa C sau cei care stiti pe unde se poate trage +12V de la baterie pentru amplificator.. Nu stiu pe unde sa introduc cablul in masina.
Multumesc _________________ Player : SONY XAV-68BT |
|
Sus |
|
 |
ccrys
Data înscrierii: 20/Ian/2014 Mesaje: 42 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mie Aug 02, 2017 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu prea ai pe unde,eu am dat gaura langa baterie. _________________ Kenwood 3357,Hertz Dieci DSK 16.5,insonorizare Silent Coat,Opel Corsa C 2001 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|