Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Upgrade de sound la Corsa C
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
FAM1603

Data înscrierii: 09/Ian/2015
Locație: Campina

MesajTrimis: Vin Ian 16, 2015 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

proiectul car-audio continua ...

Mi-au sosit azi inelele mdf de 16.5 cm pentru usile fata si adaptoarele pentru difuzoare ca sa nu umblu la instalatia originala.
Urmeaza sa ma hotarasc ce difuzoare sa iau ... chiar nu stiu la ce sa ma opresc ...
In ultimele zile imi fac cu ochiul difuzoarele Focal 165AS pe fata si Focal 130AC de spate sau Focal PS165F pe fata si PC130 pe spate ...

Stiu o sa sariti ca nu o sa am bass dar ceva trebuie sa dea boxele astea ... nu vreau sa imi zguduie masina ci sa fie un sunet cat se poate de plin
Si poate in viitor o sa le amplific cine stie ...deci as vrea ceva capabil care sa mearga bine si direct pe player dar si pe amplificator ...

Mai astept pareri de la voi si de ce nu si de la consultantii be-loud !

dulearadu
Pasionat

Data înscrierii: 14/Ian/2015

MesajTrimis: Vin Ian 16, 2015 7:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asculta de parerea celorlalti colegi , eu iti spun din propria experietan .pe masina am avut hertz dieci Dsk 165.3 sistem pe fata si pe polita din spate .legate direct pe player .un sunet bun .clar . fara distorsiuni pana la un anumit punct .mie unul mi-au placut ca erau difuzoarele potrivite petru mine .adica aveam nevoie doar de medii si inalte .si la acest capitol stau foarte bine , dar la mine completa sistemul subwooferul de il am .. bass nu au ,. si iti spun sigur ca dupa ce le vei monta prima intrebare va fi : daca as avea si bass cum s-ar auzi? te sfatuiesc sa iti pui DSK pe fata si ovale pe spate daca nu vrei subwoofer ...si sunetul fara bass e fara rost
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Vin Ian 16, 2015 11:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pana nu dai cu capu de pragu se sus nu-l vezi pe cel de jos. macar..ia-ti mai intai pe fata boxe nu mai da bani si pt spate ca pana la urma tot o sa le schimbi si pe alea si ca sa nu le schimbi de doua ori. da eu nu inteleg o chestie ..tu nu vrei sa gauresti poltita.. tii prea mult la ea sau de ce esti asa contra sa pui niste ovale in ea?
FAM1603

MesajTrimis: Vin Ian 16, 2015 11:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, nu vreau sa gauresc polita ca mai pun una alta in portbagaj si nu vreau sa ma lovesc de boxe ... plus firele care trebuie trase pe sub polita ...
FAM1603

MesajTrimis: Vin Ian 16, 2015 11:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Momentan nu am luat nimic ca nu sunt hotarat ce sa iau si astept sa se mai incalzeasca sa le pot si pune ca asa sa stau cu ele in cutie nu e o solutie ...
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Ian 16, 2015 11:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca e irelevant ce-ti vom recomanda aici in continuare, tot ce vei dori vei face, ti-am spus deja de cateva ori ca boxele din spate rotunde sunt frectie pe picior de lemn (mai ales la dimensiunea aia), daca nu vrei sa intelegi macar te convingi, dar ai grija, nu e gratis! Ti-am zis-o si eu, ti-a spus-o si alecs, achizitioneaza doar un set de boxe pt. fata si vezi cat de multumit esti cu ele. Eu iti recomand sa mergi pe ESX XE 6.2C (le gasesti pe melodix). Nu dai gres cu ele.
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Sâm Ian 17, 2015 1:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atunci singura solutie pt tine daca nici ovale nu vrei si nici sw dar vrei un sunet plin..e sa antifonezi ff bine usile si sa-ti cumperi un sistem bun pe care sa-l amplifici. sau nu ai loc in portbagaj nici de amp.. poti sa-l pui sub scaun..dar trre sa demontezi scaunul..prea multa munca nu?? Razz Razz

ai timp pana da caldura sa te decizi..

multa bafta

mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Sâm Ian 17, 2015 10:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu va puteti adaptati-va la cerintele lui? Omul are o idee si vrea sa mearga pe ea. Daca erai vanzator de boxe il goneai din magazin?
In alta ordine, cauta boxe sistem cu rms mic si insonorizeaza bine. Este de preferat un brand bun, dar astia cam fac pentru amplificator, deci cauti cu atentie. Daca pui 13 pe spate vor fi doar pentru pasageri, tu nu le vei auzi, deci poti investi mai putini bani in alea. Nu e neaparat sa mergi cu aceiasi linie de difuzoare, dar daca te face sa te simti mai bine, e ok. Oricum in tot contextul asta playerul si insonorizarea sunt cheia...si mai ales rabdarea.
Sa stii totusi ca baietii nu te-au sfatuit rau.
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Ian 17, 2015 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum adica sa ne adaptam la cerintele lui? Nu vrea sa amplifice si nu vrea nici ovale pe spate dar vrea sunet bun. Daca eram vanzator de magazin gen be loud ii dadeam imediat niste boxe scumpe pe care le importam personal (mac audio) la un pret foarte avantajos mie si scapam imediat de el, il mai jecmaneam si pe o manopera cu 1-200 lei si terminam balciu', prea putin imi pĂŁsa daca e multumit sau nu dar atata timp cat s-a gandit intai sa intrebe inainte de a face ceva (poate gresit) zic eu ca merita pus pe drumul cel bun.
Nu cred ca-si permite sa se joace cu banii lui. Ideea principala e ca s-au vorbit 4 pagini si nu s-a ajuns la o concluzie.

FAM1603

MesajTrimis: Sâm Ian 17, 2015 5:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta am sa si fac o sa investesc intrun sistem pe fata de calitate si pe spate ceva mai putin costisitor. Sunt convins ca ceva bass va exista ...

@mateyon : Cred ca tu intelegi cerintele mele ... daca nu vreau sa fac modificari in masina nu cred ca nu am nicio sansa la un sunet ok.

@vanIIa Nu am nevoie de raspunsuri ca sa mai facem post-uri ... am nevoie de sfaturi nu de misto-uri ... nu sunt batut in cap sa iau orice mi se da daca as fi fost la be-loud ... daca vroiam sa iau orice ma duceam la primul magazin de car audio si luam ce zicea vanzatorul nu mai apelam la sfaturi pe forum

mateyon
Priceput

MesajTrimis: Lun Ian 19, 2015 11:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai sanse si fara modificari. Daca nu asculti muzica foarte tare si iti doresti doar calitate cred ca gasesti si solutii player+boxe...cel putin pana la un anumit volum. Asa ca poti incepe linistit cu astea si daca vei simti nevoia mai adaugi si amplificare.
Depinde si de genul de muzica preferat si mai ales calitatea melodiilor vor influenta sunetul.
Sus
FAM1603

MesajTrimis: Lun Ian 19, 2015 7:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, nu sunt genul care prefera muzica la blana, prefer calitate la volum acceptabil ... muzica electronica ascult in general si ceva house
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Lun Ian 19, 2015 8:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

FAM1603 a scris:
Da, nu sunt genul care prefera muzica la blana, prefer calitate la volum acceptabil ... muzica electronica ascult in general si ceva house

Mergi pe solutia sistemului fata amplificat...
Sus
FAM1603

MesajTrimis: Lun Ian 19, 2015 8:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce mi-ai recomanda ca system fata (16.5 cm) + coaxiale spate (13cm)
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Ian 19, 2015 8:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Noi am montat recent si am fost foarte multumiti de combinatia urmatoare :

- sistem 16,5 : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Audison/Prima/APK165/

- coaxiale 13 : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Audison/Prima/APX5/

Parerea mea personala este ca ofera un sunet foarte bun si complet (bass, medii si inalte).

Eu zic ca merita sa le iei in calcul.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare
Pagina 4 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum