| |
| Autor |
Mesaj |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 1:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu vrei din tub de PVC ?
Nu vrei canal (tub) din pal ? _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
mertan Pasionat
Data înscrierii: 01/Sep/2006 Mesaje: 60
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai care e mai bun? si care e mai usor de folosit? adica care e mai simplu de facut.. sau de cumparat... |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
simplu:) teava de pvc... si cu niste coliere din aluminiu ca sa nu dea urat la exterior... ti le poate face orce strungar
difuzaore magnat XCESS???? de unde ???
daca e vorba de Xpress din cate imi aduc aminte parca o schema realizata de magnat... pt un singur difuzor avea 2 porturi de reflex... o sa ma uit si o sa o postez  _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
mertan Pasionat
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 1:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Xpress 10 scuze |
|
| Sus |
|
 |
obie_triceps Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Braila/Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 1:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| asa e!!! pe site-ul lor schema e cu doua porturi de 7cm, dar cand mi-a venit difuzorul, in cartea tehnica arata incinta cu un sungur port de 8cm pozitionat in dreapta jos....asa se aude foarte bine....sunt foarte multumit de sub |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 1:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu la subwoofer-ul meu am tub tin pal (sau orice alt material lemnos) el avand doar 67 cm lungime. Peretii tubul de pal la tine poate avea doi pereti comuni cu ai incintei.
In poza am indicat si cazul in care tubul ar trebui sa urmareasca peretele in cazul in care ar fi mai lung decat adancimea incintei.
Nu am experiente cu tub din PVC (care banuiesc ca se gaseste pe la orice magazin de chestii de astea tehnice). Ala cred ca se taie la lungime si se etanseaza. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 1:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
uitati si schma
 _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
obie_triceps Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Braila/Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 1:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
asta e schema din cartea difuzorului :
 |
|
| Sus |
|
 |
mertan Pasionat
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 2:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
m-am interesat de pal... costa 270.000 de lei o coala de 2.4 pe 1.2 metri de 16mm.... imi ajunge suficient... si ajunge si pt portierele fatza. teava de canalizare de 80 nu exista... de 75 doar. cred ca fac din pfl... am sa atasesz si o poza... cam cum ar trebui...
si daca sunteti amabili sa treceti si lungimile la acest tub. multumesc |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Obie_triceps ne oferi daca poti toti parametrii difuzorului (ca ar trebui sa existe mai multi decat dau cei de la Magnat pe site) petru a putea simula mai bine.
Din parametrii care ii am acum pot sa zic ca tubul trebuie sa fie lung de 25 cm, iar suprafata portului trebuie sa fie de 80-82 cm^2. Adica de 8 x 10 cm.
Daca faci incinta din PAL trebuie sa o ramforsezi destul de bine, sa nu vibreze. Ideal ar fi fost sa o faci din MDF. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
mertan Pasionat
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 6:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cum arata mdf? e tego-ul ala? tot nu stiu cum arata.... |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 7:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Silviu a scris: |
Daca faci incinta din PAL trebuie sa o ramforsezi destul de bine, sa nu vibreze. Ideal ar fi fost sa o faci din MDF. |
la difuzoarele astea te asigur eu ca nu o sa vibreze nimic (numarul de inmatriculare doar) este un difuzor prea ieftin si cu performante scazute pt a baga bani in mdf....
| mertan a scris: | | cum arata mdf? e tego-ul ala? tot nu stiu cum arata.... |
ai vazut vreodata parchet laminat... uita-te la materialul din care e facut... eh ceva asemanator este si mdf-ul.... _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
mertan Pasionat
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 7:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| deci sunt 2 chestii... pfl si pal... de pal zic eu... adica dinala de se pune la mobila. da ii dau holzsuruburi din 5 in 5 cm... stati linistiti. |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 7:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
palul este foarte bun pt aceste difuzoare.... eu am folosti pal de 16 si pe difuzoare mai puternice(experiment) si prin urmare cutia nu vibra de nici un fel iti urez bafta in constructia incintei.... ai grija sa iti taie cineva palul... nu incerca sa il tai cu soarecu pt ca va iesi o varza totala
bafta _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
mertan Pasionat
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 7:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
ba eu tai.... am experientza... nu pe asa ceva gros... dar este material destul nu?  |
|
| Sus |
|
 |
|