Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

vreau o parere...
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 1:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu vrei din tub de PVC ?
Nu vrei canal (tub) din pal ?

mertan
Pasionat

Data înscrierii: 01/Sep/2006

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 1:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai care e mai bun? si care e mai usor de folosit? adica care e mai simplu de facut.. sau de cumparat...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 1:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

simplu:) teava de pvc... si cu niste coliere din aluminiu ca sa nu dea urat la exterior... ti le poate face orce strungar Smile

difuzaore magnat XCESS???? de unde ???

daca e vorba de Xpress din cate imi aduc aminte parca o schema realizata de magnat... pt un singur difuzor avea 2 porturi de reflex... o sa ma uit si o sa o postez Smile

mertan
Pasionat

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 1:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Xpress 10 scuze
Sus
obie_triceps
Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006
Locație: Braila/Bucuresti

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 1:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa e!!! pe site-ul lor schema e cu doua porturi de 7cm, dar cand mi-a venit difuzorul, in cartea tehnica arata incinta cu un sungur port de 8cm pozitionat in dreapta jos....asa se aude foarte bine....sunt foarte multumit de sub
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 1:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu la subwoofer-ul meu am tub tin pal (sau orice alt material lemnos) el avand doar 67 cm lungime. Peretii tubul de pal la tine poate avea doi pereti comuni cu ai incintei.

In poza am indicat si cazul in care tubul ar trebui sa urmareasca peretele in cazul in care ar fi mai lung decat adancimea incintei.

Nu am experiente cu tub din PVC (care banuiesc ca se gaseste pe la orice magazin de chestii de astea tehnice). Ala cred ca se taie la lungime si se etanseaza.

o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 1:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uitati si schma Smile

obie_triceps
Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006
Locație: Braila/Bucuresti

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 1:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta e schema din cartea difuzorului Very Happy :
Sus
mertan
Pasionat

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 2:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-am interesat de pal... costa 270.000 de lei o coala de 2.4 pe 1.2 metri de 16mm.... imi ajunge suficient... si ajunge si pt portierele fatza. teava de canalizare de 80 nu exista... de 75 doar. cred ca fac din pfl... am sa atasesz si o poza... cam cum ar trebui...

si daca sunteti amabili sa treceti si lungimile la acest tub. multumesc
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Obie_triceps ne oferi daca poti toti parametrii difuzorului (ca ar trebui sa existe mai multi decat dau cei de la Magnat pe site) petru a putea simula mai bine.

Din parametrii care ii am acum pot sa zic ca tubul trebuie sa fie lung de 25 cm, iar suprafata portului trebuie sa fie de 80-82 cm^2. Adica de 8 x 10 cm.

Daca faci incinta din PAL trebuie sa o ramforsezi destul de bine, sa nu vibreze. Ideal ar fi fost sa o faci din MDF.

mertan
Pasionat

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 6:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum arata mdf? e tego-ul ala? tot nu stiu cum arata....
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 7:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Silviu a scris:

Daca faci incinta din PAL trebuie sa o ramforsezi destul de bine, sa nu vibreze. Ideal ar fi fost sa o faci din MDF.

la difuzoarele astea te asigur eu ca nu o sa vibreze nimic (numarul de inmatriculare doar) este un difuzor prea ieftin si cu performante scazute pt a baga bani in mdf....

mertan a scris:
cum arata mdf? e tego-ul ala? tot nu stiu cum arata....

ai vazut vreodata parchet laminat... uita-te la materialul din care e facut... eh ceva asemanator este si mdf-ul....

mertan
Pasionat

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 7:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci sunt 2 chestii... pfl si pal... de pal zic eu... adica dinala de se pune la mobila. da ii dau holzsuruburi din 5 in 5 cm... stati linistiti.
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 7:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

palul este foarte bun Smile pt aceste difuzoare.... eu am folosti pal de 16 si pe difuzoare mai puternice(experiment) si prin urmare cutia nu vibra de nici un fel Smile iti urez bafta in constructia incintei.... ai grija sa iti taie cineva palul... nu incerca sa il tai cu soarecu pt ca va iesi o varza totala

bafta

mertan
Pasionat

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 7:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ba eu tai.... am experientza... nu pe asa ceva gros... dar este material destul nu? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare
Pagina 3 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum