| |
| Autor |
Mesaj |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 8:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cand ma refer la vibratii nu ma refer sa vezi cum oscileaza palul. Ma refer la ceea ce simti la mana. Acea suprafata care vibreaza (sesizabil doar tactil) e ca un alt difuzor care este in antifaza.
Acum sper ca m-am facut inteles in ceea ce am vrut sa zic.
Daca zici tu ca e bun, atunci e bun. La ditamai suprafata are sanse mari de vibrare, tocmai de aia am zis sa compartimenteze in 2 incinte. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| o_kh3 a scris: | sa iti taie cineva palul... nu incerca sa il tai cu soarecu pt ca va iesi o varza totala
|
daca ai un soarec bun,o panza care sa taie si nu in ultimul rand o mana cat de cat lucrata nu iasa de toata varza,ba din contra si pe deasupra vei simti si satisfactia propriei munci. |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
da este material destul... o incinta de 60 de litri mananca cam vreo 1.5-2 m2 de material lemnos _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 8:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| o&g a scris: | | o_kh3 a scris: | sa iti taie cineva palul... nu incerca sa il tai cu soarecu pt ca va iesi o varza totala
|
daca ai un soarec bun,o panza care sa taie si nu in ultimul rand o mana cat de cat lucrata nu iasa de toata varza,ba din contra si pe deasupra vei simti si satisfactia propriei munci. |
cu mana cat de cat lucrata vreau sa iti zic ca tot tai de ceva vreme... si nu reusesc sa o tai drept ceea ce ma enerveaza cumplit de aceea apelez la abric ... doar cercurile imi ies cum trebuie... probabil cu tipul va iesi si linia dreapta...  _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu tai suficient de bine incat sa am abateri de MAX 1mm,lucru care se astupa cu silicon in general,sau prin raschetare daca chiar vrei sa obtii ceva cu adevarat finisat. |
|
| Sus |
|
 |
mertan Pasionat
Data înscrierii: 01/Sep/2006 Mesaje: 60
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| placa are 2.88 m2. faza este sa pot tai in unghi cu soarecul. ma descurc eu.. si fitzi sigur ca am sa pun poze din timpul lucrului. |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 8:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cu soarecul o sa-ti fie f greu de taiat in unghi. Stiu ca am incercat si mi-a luat-o pe aratura. Daca stii dimensiunile placii gandeste-te dinainte la cum sa pozitionezi bucatile care le tai incat sa nu fie nevoie de 2 placi. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pentru a tai drept cu "soricelul" sau chiar cu circularu de mana aveti nevoie de un "dreptar" adica o scandura sau ceva care sa fie drept ! il prindeti cu "suruburi"(sunt niste chestii folosite la incleierea lemnului) pe placa de PAL sau MDF si treceti cu soricelul pe langa el rezultand o taietura perfect dreapta ! |
|
| Sus |
|
 |
mertan Pasionat
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 8:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| asa voi face. stiu despre ce vorbesti. e foarte buna ideea. mersi pt tips. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai normal ca nu poti taia cu mana goala...am considerat de prisos sa spun de as zisul dreptar...
P.S in unghi nu am incercat sa tai,si sincer nici nu prea vreau ca dau rateu si numa ma enervez. |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
in unghi se taie destul de ushor doar sa ai "optiunea" disponibila la soarec si o tija/scandura (un unghi cat mai bun de 90 de grade) ca sa mergi drept cu soarecu....
mai intai trebuie sa iti calculezi unghiurile ca altfel risti sa mori d nervi(vb din propria experienta)
bafta _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
mertan Pasionat
|
Trimis: Mar Sep 05, 2006 12:07 am Titlul subiectului: |
|
|
| maine ma aprovizionez cu ustensile... maine vine statia... sapt asta cumpar palul si subwooferele. |
|
| Sus |
|
 |
mertan Pasionat
|
Trimis: Mie Sep 06, 2006 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dar daca fac pt fiecare"camera" 30 litri s pun bassul reflex din plastic... si o sa fie asa lung? oare nu vibreaza? |
|
| Sus |
|
 |
mertan Pasionat
|
Trimis: Lun Sep 11, 2006 11:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| firma be-loud are sediu undeva? ca manei poimaine am sa ajung in bucuresti. si vreau sa cumpar cele 2 difuzoare. multumesc astept raspuns. |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mar Sep 12, 2006 12:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Sediul societatii noastre este in Bd. Theodor Pallady nr.4, insa aici nu avem decat birouri care se ocupa de preluarea si gestionarea comenzilor. Momentan nu avem un showroom de la care sa se poata achizitiona direct produsele.
Metoda de lucru pentru Bucuresti este simpla - ne contactati telefonic sau online si comandati produsul dorit, si in maxim 24 de ore produsul va este livrat GRATUIT de catre unul dintre agentii nostrii. |
|
| Sus |
|
 |
|