| |
| Autor |
Mesaj |
mertan Pasionat
Data înscrierii: 01/Sep/2006 Mesaje: 60
|
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Sâm Sep 02, 2006 8:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu iti zic sa mergi pe Magnat Xpress 10. Motivul ar fi ca are Fs 29 Hz, fata de celelalte 45Hz (frecventa ce este cam sus pentru un subwoofer respectabil) si sensibilitatea de 92 db (este o specificatie ce nu ar trebui sa o iau in calcul deoarece se calculeaza diferit pentru diversii producatori).
Dar daca este cat de cat adevarata la cei 150 W se va auzi mai tare decat la cei 200 W ai celorlalti.
Parerea mea ar fi ca in orice situatie un woofer de 12" are un sunet mult mai clar, percusiv si dinamic fata de unul de 10" (am experiente de genul). _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Sâm Sep 02, 2006 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
e un tip pe forum care are de vanzare un magnat express10 si incinta e simulata de mine si acordata el doar a cosntruit-o si vreau sa iti zic ca ii rupe audi-ul din 86 in doua  _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
mertan Pasionat
|
Trimis: Sâm Sep 02, 2006 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am sa ii pun 2... nu numai 1... ce ziceti.. uyn 2x100 merge? o statie... |
|
| Sus |
|
 |
mertan Pasionat
|
Trimis: Sâm Sep 02, 2006 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si mai vreau inca o chestie... eu am un ursuletz... si vreau sa pun o poza la portbagaj sa vaedem ce modalitati de a pune cele 2 difuri... dar cum se pun pozele? |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Sâm Sep 02, 2006 8:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
????????????? Nu inteleg ce ursuletz?
Vezi ca o sa-ti ocupe tot portbagajul incinta pentru astea doua. Ai statia cumparata deja, sau te-ai gandit la un model anume? _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
mertan Pasionat
|
Trimis: Sâm Sep 02, 2006 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
ursuletz=bmw e30 model an 84-90....  |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Sâm Sep 02, 2006 8:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intri pe www.tinypic.com
dai browse iti pui poza ta si dai upload dupa care o sa iti apara 3 linkuri tu il alegi pe cel din mijloc dintre [img]...[img] si il copiezi pe forum _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Sâm Sep 02, 2006 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
dap stiu modelu... felicitari pt mashina(toti alearga dupa asa ceva) da poti sa pui doua difuzoare in mashina ce ai prefera o incinta de lemn sau una din fibra de sticla??? _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
mertan Pasionat
|
Trimis: Dum Sep 03, 2006 12:08 am Titlul subiectului: |
|
|
uitatzi o poza... vreau sa o fac din lemn si sa fie detasabila... nu definitiva.
ce spuneti? as vrea din pfl sa fie... si in fundul portbagajului este oblic cum au maj masinilor... teoretic as vrea ca bassul reflex sa iasa prin bancheta... cam cati litri ar trebui sa aiba cutia... si trebuie impartita in 2 in interior? cum spunetzi ca e mai bine? dati idei... multumesc.... |
|
| Sus |
|
 |
mertan Pasionat
|
Trimis: Dum Sep 03, 2006 1:23 am Titlul subiectului: |
|
|
| si am auzit ca difurile sa aiba membrana de cauciuc.... au magnaturele xces10??? sunt sunt de burete? |
|
| Sus |
|
 |
obie_triceps Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Braila/Bucuresti
|
Trimis: Dum Sep 03, 2006 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu sunt acel tip cu magnat xpress...deci eu am dif-ul intr-o incinta de 32 litri...pozitionata astfel:
Iti pot garanta ca imi vibreaza scaunele din fata.Tin sa mentionez ca intre bancheta din spate si portbagaj eu am REZERVORde 70litri are un bass profund, la 100Hz. ce-i drept, am statie de 200W rms
Eu sunt foarte multumit de acest difuzor..ti-l recomand cu caldura...nu te va dezamagi mai ales la pretul redus pe care il are...
pt incinta vb ci o_kh3 si te rezolva in cateva ore!!  |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Dum Sep 03, 2006 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu sunt sigur ca desenul facut este la scara in vreun fel. Ar trebui sa stiu cat de lata e zona respectiva, cat de adanca, cat de inalta. Pana atunci nu stiu daca incap difuzoarele.
Nu cred ca ai cum sa faci gauri sa-ti vina in tuburile prin bancheta din spate. Te-ai complica extrem de mult.
P.S. Am avut grija sa poti scoate in caz de rgenta si roata de rezerva .
Obie_triceps, poti sa-mi spui si mie ce dimensiuni are cutia respectiva a ta (inclusiv grosimea materialului lemnos), si dimensiunile portului de bass-reflex ?? _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
mertan Pasionat
|
Trimis: Dum Sep 03, 2006 6:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| acu ma duc la masina si masor toata chestia... dar difu ala din poza e ala de pe site? mi se pare memebrana mai ingusta pe site... ????? |
|
| Sus |
|
 |
mertan Pasionat
|
Trimis: Dum Sep 03, 2006 6:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
latime are 94 de cm... inaltime aproximativ 40 cm.... deci. pana la chederul ala are 44 cm... sus ma refer... perpendicular de la cherer in jos are 58-59... deci sa zicem ca baza ar avea 58 pe 94. sus 44 pe 94. dar oricum trebuie sa se inchida si portbagajul... help cati litri ar trebui sa aiba? ce dimensiuni? |
|
| Sus |
|
 |
|