Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

vreau o parere...
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Oct 06, 2006 11:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa cum arata, modelul tau (al caror T/S nu e dat) este diferit de cel zis de mine. Diferentele s-ar putea sa fie majore, si sa nu se potriveasca bine.
353 10 are tot ce trebuie dat.

Diferenta majora este ca unul are magnet de 50 oz iar al tau are 2 x 40 oz. E MARE DIFERENTA. Bobina e implicit mult diferita.

mertan
Pasionat

Data înscrierii: 01/Sep/2006

MesajTrimis: Vin Oct 06, 2006 11:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

macar un litraj......ceva aproape de adevar ca sa stiu maine ce dimensiuni va avea incinta...va multzumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mertan
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Oct 07, 2006 8:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gata.... am facut incinta... voi veni cu o poza... a iesit super... imi place... se aude belea... si statia duce mult de tot...
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Sâm Oct 07, 2006 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mertan a scris:
gata.... am facut incinta... voi veni cu o poza... a iesit super... imi place... se aude belea... si statia duce mult de tot...

asteptam pozele Very Happy
Sus
mertan
Pasionat

MesajTrimis: Dum Oct 08, 2006 12:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sa vina maine.... Smile
Sus
mertan
Pasionat

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am revenit cu poze... sunt super multumit de ce am facut.... vreau sa spun ca incinta am facut-o cam in 6-7 ore cu totul... cu tot cu mocheta cu tot.... si pentru o incinta care e facuta asa cu aproximatie e bine...
va recomand acest difuzor...

Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

arat bine,felicitari !

cum ai scris acolo m.n.c si monstruletu ala ???
Sus
mertan
Pasionat

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 10:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc.... figura aia... e mascota firmei.. logo-ul... pai am gasit poza pe net.... am scos la imprimanta... am facut un sablon... si cu tempera-goase sau cum vreti voi sa ii ziceti am pictat... ca nu vreau sa dau banii pe un spray... voi o puteti face.... un spray auto... mie imi place cum o iesit... si deacuma voi fi fidel acestei marci.. calitateea sunetului e frumoasa...
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la faza asta cu sablonu ma gandeam si io,dar am crezut ca e doar "fictiune"...tre sa incerc si io....
Sus
mertan
Pasionat

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 10:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa ca sa va vand pontul... scoci de hartie lat.... intelegi tu de ce Smile
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 10:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mertan a scris:
mie imi place cum o iesit... si deacuma voi fi fidel acestei marci.. calitateea sunetului e frumoasa...

eu zic ca treaba asta cu "fidelitatea" pt o anumita firma e ca si cu femeile....incerci mai multe si la final ramai cu cea care iti place cel mai mult...asa ca poti sa incerci si altceva...
Sus
mertan
Pasionat

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 10:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa este... ai dreptate.... Smile acum vreau sa cumpar niste boxe ovale.... pe spate.. ce imi recomandati? ceva bun.. magnet mare..
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 10:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mertan a scris:
asa ca sa va vand pontul... scoci de hartie lat.... intelegi tu de ce Smile

inteleg,dar oricum daca fac treaba o sa o fac pe hartie dinaia de fotografii...e mai groasa Very Happy

Ultima modificare efectuată de către o&g la Lun Oct 09, 2006 10:59 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
mertan
Pasionat

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 10:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca folosti sprayul de vopsea da.... merge.... dar eu neavand asa ceva am folosit goasele si trebuia sa lipesc sablonul... adica tot sablonul e din scoci de hartie.... Smile
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 11:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

faina treaba Razz

ce buget pt difuri ? le vrei amplificate sau d p player ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare
Pagina 6 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum